Nevejde se do sporťáku - X-lander

268
21.10.11 19:24

Nevejde se do sporťáku - x lander

Ahojte!
Dneska jsem dala do našeho sporťáku x landeru emitexový fusak a zjistila jsem, že se tam Ela ani náhodou nevejde - 19 měsíců, 12 kg. Tak jsem začala špekulovat, jestli máme malej kočár - i bez fusaku je tam v zimním oblečku hrozně narvaná, nebo jestli se už v tomto věku fusak nepoužívá, nebo jestli koupit golfky, nebo máme jen blbej sporťák:)

co myslíte a jak to máte vy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
21.10.11 19:28

je to blbej sporťák, měla jsem ho 14 dnů a letěl z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
21.10.11 19:34

Malej je teda starsi,a nemame xlander,ale chicco liteway,golfky,dneska jsem ho tam p odelsi dobe dala,a taky se tam nevejde :zed: nevim jak to budu resit,sportak potrebuji kdyz jdeme rano do skolky mame to 1,5 kilaku pesky,a mladsi to jeste neujde,nebo by jsmme sly hodinu,takze taky budu rada za kazde rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16291
21.10.11 20:05

Náš mladší má 27 měsíců, 11kg a i s fusakem a nánožníkem se tam vejde v pohodě :think: To samé Chicco Liteway, taky je máme :lol: Asi mám skladné dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
21.10.11 20:17
Hanule píše:
Náš mladší má 27 měsíců, 11kg a i s fusakem a nánožníkem se tam vejde v pohodě :think: To samé Chicco Liteway, taky je máme :lol: Asi mám skladné dítě.

a jaky mas fusak?? ze se ti tam tak velke dite vejde,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
21.10.11 20:39

Mam stejnej problem, sportak je Zuzi ve 22m a pri 92cm vysky malej (mame Teutonii Spirit). Koupili jsme golfky TFK buggster, jsou faaakt velky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.10.11 20:42

Odjezdila jsem s nim bez problemu 2 zimy :mrgreen: . Syn je kvetnovej, takze druhou zimu mu bylo tak cca mezi 17-22 mesici, a vesel se teda uplne bez problemu.
Za me je to skvelej sportak, nemuzu si stezovat.
Mam ho jeste i schovanej, kdyby byl v zime marast a musela bych brat kocar, tak abych mela co - je ale fakt, ze s fusakem uz moc nepocitam, maximalne tak bez toho spodku na nohy.
Mne se naopak vzdycky zdalo, ze tam ma kolem sebe az moc mista, obzvlast bez fusaku :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
21.10.11 20:50

Malá má taky 19měs, 12kg a 85cm a vejde se mi do Jané Slalom Reverse naprosto v pohodě. A má rezervu do délky i šířky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.10.11 20:58
Háta_x píše:
Malá má taky 19měs, 12kg a 85cm a vejde se mi do Jané Slalom Reverse naprosto v pohodě. A má rezervu do délky i šířky.

Jane je asi prece jen prostornejsi, segra ma Nomada, a malej ji tam sedi jeste ted (budou mu na Vanoce 3 roky :-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.10.11 21:06

My taky dobry, prvni dite melo v zime rok a pul, jezdil tam v klasickym beranu, dceri jsem ted koupila teplouckej tlustouckej fusak a je tam naprosto v pohode i s nanoznikem a nabalena v bunde. X lander je uplne v klidu, asi mate vetsi tloustiky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.10.11 21:07

Emitex je takový dost tlustý a nepoddajný fusak, takže v užším kočáru pak už opravdu nemusí zbýt místo na dítě - zkoušela jsem ho dát do golfek teutonia solano a nevešlo se mi tam ani půlroční dítě :roll:
Mám srovnání s fusakem do Quinny Freestyle, ten je mnohem „štíhlejší“, místo neubírá, hřeje přiměřeně, v mrazech jsem do něj cpala ještě fleecovou deku, ale pořád tam bylo víc místa jak v tom emitexovém. Výhoda emitexáckého je pro větší dítě jeho rozepínatelnost a odepínatelnost, ale jinak mi konstrukčně moc nevyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
21.10.11 21:12

Malámá teď skoro v 9 měsících 11kg a vejde se. Ještě tam mám tu vlžku pro menší děti :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
21.10.11 22:04

No popravdě,x lander sporťák není moc velkej,já mu říkám malej velkej kočár,pořádila jsem si ho taky,a druhou zimu už se tam s fusakem taky skoro nevešel,my v zimě jezdili radši na sáňkách,asi to nebude jen fusakem,stačí větší dítě a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
21.10.11 22:14

Je malej kočár, nebo je malej nánožník a nevejde se do něj fusak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.10.11 22:45

fusak se vejde,loni jsme tak jezdily, ale dítě už se tam letos nevejde.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí