Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky mam dilema
chci koupit kocarek sportovni x-lander a nevim jestli 3 nebo 4 kolecka. Mate nekdo x-lander XA nebo x-lander XT model 2010 nebo 2011???? Pokud ano napiste co je lepsi. Mne se vic libi ast ta trikolka ale mam tip na dobrej kup se 4 koleckama tak prave nevim. Poradte prosim…
Dekuju moc a preji prijemny den ![]()
já mám XA a mě rozhodně tříkolka nesmí přes práh. ve sněhu je velice nestabilní. v zimě při hlídání se mi jí v závěji podařilo několikrát položit na bok, naštěstí byl malej přidělanej ve sporťáku, v hluboké by si asi dost namlátil. pokud má 4kolka otočný přední kolečka tak je to podle mě nejlepší volba.
Pokud uvažuješ o X-landeru, taky bych šla do 4 kolky, ta 3 kolka mi přišla nestabilní. Pokud bys trvala na tříkolce, tak doporučím PegPerego GT3, ale je to trochu jiná cenová kategorie, nicméně co do stability taky ![]()
Určitě 4 kola , když jsme viděla jak ženská chytá kočárek že se jí převážil tak jedině 4 kola . ![]()
4 kola. Stabilnější, lépe jede na sněhu. O nájezdech ani nemluvě (tam bys tříkolku musela tlačit jen po těch dvou kolech). Já mám x3 a co se týče 4 kol spokojenost. Jestli otočná nebo ne musíš uvážit dle náročnosti terénu používání.
u xlanderu rozhodně 4kola.
trojkolka musí mít jinou stabilitu (tam bych volila GT3 od PP, Jané slalom, QUinny speedi, maxi cosi mura, baby jogger city elite, teutoniaeasywalker,..určitě jsem na nějakou stabilní zapomněla..) - ale Xlander je ve trojkolové verzi fakt nestabilní. není to trojkolkou obecně, ale těžištěm konkrétního typu..
jinak já s 3kolkou projezdila už tři zimy a nemůžu si jí vynachválit!