Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chci se jen zeptam, mam asi 14 dni zvláštní pocity, žaludek jako na vodě, poboliva mě v podbřišku, těhotná být nemužu, mám již 4 a pul roku nitroděložní tělisko, boli mě i křiže vubec nevim co semnou je, nemate nekdo stejnou zkušenost?
Test jsem si dneska dělala a negativni, vím že neni 100% ale že by to mohlo byt až po 4 a pul letech?
Nestalo se něco co by te mohlo rozhodit? tohle mám většinou ze stresu…
No právě, že nestalo, podbřišek mě boli jako při menstruaci, ale ty křiže mě pravě boli taky, jinak doma vše ok, vždycky si rada pojim a ted nemam na nic chut ![]()
@efaka píše:
Ahoj holky chci se jen zeptam, mam asi 14 dni zvláštní pocity, žaludek jako na vodě, poboliva mě v podbřišku, těhotná být nemužu, mám již 4 a pul roku nitroděložní tělisko, boli mě i křiže vubec nevim co semnou je, nemate nekdo stejnou zkušenost?
toto může být i začátek zánětu ledvin..
To nevim, zitra rano si zajdu na gynekologie, radši, jen je my zvlaštni ty pocity, takove zvláštni šimrani v břiše, jako kdyby se mělo něco stát nebo tak..neumím si to vysvětlit ten pocit
Dr. my říkala, ze tělísko na 5 let se vyndava dřív i o pul roku. prý kvůli funkčnosti. zajdi si k dr at te pošle na ultrazvuk. mohlo se ti posunout. nebo se prý taky stává, ze zarůstá.
Tak tohle to mi dělalo, když jsem měla zánět žaludku. Kdybych při tom neměla menzes, tak bych si myslela, že jsem těhotná a začínají mi těhotenské nevolnosti ![]()
Běž na gyndu, pak dej vědět jak jsi dopadla. Doufám, že to dobře dopadne
Fakt zanět žaludku, no zitra rano běžím k doktorovi, ja jsem si pravě taky myslela, že jsem spiše těhotna, protoýe miluju kavu a najednou my nechutna ![]()