Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny, mám jeden docela citlivý problém. Jde o svědění, pálení a až řezání tam dole. Tyto potíže jsem měla již předním, nejprve kvůli změně partnera (se kterým jsem nyní rok) a poté kvůli nevyhovující HA. Nyní si ale nedovedu vysvětlit, proč. Přítel mi odpřísáhl, že mi nevěrný nebyl, těhotná nejsem, HA mi sedí už půl roku bez problémů, hygienu dodržuji a já nevím, co všechno. Jsem zoufalá, nemůžu se skoro ani hnout, Canesten nic nedělá a k doktorovi musím ještě týden čekat. Nemáte nějakou radu? Nebo alespoň nápad, proč se mi to děje?
Infekce z koupani?? Prece nebudes sedet doma tyden kdyz nevis o co jde. Zajed na pohotovost nebo jdi k dr. uz zitra
Co zkusit výplach, Rosalgin?
Ale určitě co nejdříve k lékaři.
Je pravda, že jsem byla u moře a problémy nastaly tam, ale nikdy předtím se mi to u moře nestalo..
@pepinaa a nebyla jsi u moře v bazénu? protože z moře je to málo pravděpodobný
@pepinaa Tak to je divné, slaná voda se považuje za přírodní desinfekci.
To asi bude z něčeho jiného…
@pepinaa píše:
Vůbec, bazén není široko daleko, jen moře..
no z moře se mi to nezdá ![]()
Kamarádka tyhle problémy měla, když ji chlap zanášel.
Může to být z čehokoliv
Změna stravy, blbý spodní prádlo, stres…prostě cokoliv. Silnější než Canesten je gyno pevaryl. Je teda i dražší, ale mně zabral na echt podráždění ![]()
Mykoza, takovou jednu šíleně nepříjemnou jsem si přivezla právě také z dovči od moře, přelidněná Makarská a kdo ví co všechno v tom moři bylo…takže nastalo léčení hned po návratu, mě ale i přítele. Na mykozy jsem trpěla jeden čas docela často…
Se změnou přítele problémy ustaly…
@pepinaa
Chlapi jsou přenašeči, věrný být může a příznaky mykózy nemá i přesto, že ji nemá u sebe vyléčenou.
Takže oba byste se měli vyléčit, on mazat a bude to dobrý ![]()
Muze to byt mykoza, sice u more by vzniknout nemela, ale staci nevyhovujici pradlo ve vedrech a vlhkosti, ktera u more je a je zadelano.. co zkusit treba boraxove globule?
Přítele už jsem s léčbou obeznámila a svolil
S globulemi zkušenost nemám, nejprve zkusím ten Rosalgin a pak uvidím