Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mam ted menší problém, přecházela jsem před měsícem z HA Dienille na HA Katyu. Katyu beru tedy 1.měsíc a ted mám mít pravidelnou 7.denní pauzu a MS se nedostavila, tak jak by měla jen sem tam špiním. Už dříve jsem přecházela z HA Tri regol 21+7,právě na HA Dienille a při pauze se MS normálně dostavila. Nikdy se mi nestalo, že by se mi MS při braní HA nějak opozdila nebo měla jen takové špinění. Nevím jestli to mám u teto HA brát jako normální a počkat do dalšího měsíce, nebo jít k doktorce, aby řekla co se děje. Nebo je možné, že jsem těhotná a mám si udělat test?
Děkuji za jakoukoliv odpověd. ![]()
Ahoj, myslím ze můžeš mit rozhozene hormony z te změny HA. Zavolej dr a poraď se jak dál užívat… Nevím jak si chráněná když menis HA, nikdy sem neměnila takže bych možná udělala i test
Já brala Katyu nějakých 6 let a MS byla přesná na minutu už od začátku..
Prave u te Katyi bych mela byt chranena od 1.dne,tak nevim mozna je to tim rozhozenim, nevim jestli krvaceni jen den a mezitim sem tam spineni je normalni. asi plasim zbytecne. ![]()
A kdo se v tom ma pak vyznat
. Kdyby se mi to nestalo poprve tak to neresim, ale takhle
tak asi pockam do dalsi pauzy a uvidim co se bude dit
A nebo cinkni k te dr a je to
Já s touhle HA byla spokojená, pak sem ale začala trpět na migrény a dost mi kolísal tlak, nezkoumala sem jestli je to určitě z Katyi, ale před rokem sem ji vysadila a je mi fajn ![]()
No jako hlava me teda poboliva a to na to netrpim. Jojo dnes ji zavolam pokud se teda dovolam. Dekuji za odpoved
Nemas za co
Dystak pak pisni jak to dopadlo, docela by me to zajimalo jestli za to muze Katya..
Jojo napisu co mi rekla, jestli to je normalni mit MS 1den pokud to vubec MS je
Tak jsem nakonec nikam nevolala, protoze se mi MS vcera najednou rozjela jakoby nic a zitra si uz mad brat prasek, tak se asi priklanim ke zmatenym hormonum ![]()
Holky chce se zeptat Katyu beru cca 9 mesicu ted uz druhy mesic misto MS jen spiním a to kratsi dobu nej jsem na MS zvykla je to normalni??? Kamaradka me min mesic donutila udelat Tehu test a samozdrejme negativni.
U některé HA může MS „vymizet“ nebo zeslabnout… Ale poradila bych se s dr.. Ten ví nejlíp co a jak a jestli nemůže byt problém jinde..
Ja ted budu mit taky Katyu 2mesic, tak jsem zvedava jaka bude MS
Holky prosím nekoupila by jste odemne celé balení antikoncepce..
Ahoj, dnes je to první měsíc co beru Katyu a zatím se mi nedostávalo krvácení, kdo berete Katyu, kdy krvácíte?