HA Katya a žádná MS

797
17.8.14 21:48

HA Katya a žádná MS

Ahoj holky,

mam ted menší problém, přecházela jsem před měsícem z HA Dienille na HA Katyu. Katyu beru tedy 1.měsíc a ted mám mít pravidelnou 7.denní pauzu a MS se nedostavila, tak jak by měla jen sem tam špiním. Už dříve jsem přecházela z HA Tri regol 21+7,právě na HA Dienille a při pauze se MS normálně dostavila. Nikdy se mi nestalo, že by se mi MS při braní HA nějak opozdila nebo měla jen takové špinění. Nevím jestli to mám u teto HA brát jako normální a počkat do dalšího měsíce, nebo jít k doktorce, aby řekla co se děje. Nebo je možné, že jsem těhotná a mám si udělat test?
Děkuji za jakoukoliv odpověd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1825
17.8.14 22:11

Ahoj, myslím ze můžeš mit rozhozene hormony z te změny HA. Zavolej dr a poraď se jak dál užívat… Nevím jak si chráněná když menis HA, nikdy sem neměnila takže bych možná udělala i test :nevim: Já brala Katyu nějakých 6 let a MS byla přesná na minutu už od začátku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
18.8.14 06:30

Prave u te Katyi bych mela byt chranena od 1.dne,tak nevim mozna je to tim rozhozenim, nevim jestli krvaceni jen den a mezitim sem tam spineni je normalni. asi plasim zbytecne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
18.8.14 07:10

Nekomu MS po uzivani HA slabne nebo zmizi uplne..  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
18.8.14 07:49

A kdo se v tom ma pak vyznat :(. Kdyby se mi to nestalo poprve tak to neresim, ale takhle :nevim: tak asi pockam do dalsi pauzy a uvidim co se bude dit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
18.8.14 08:16

A nebo cinkni k te dr a je to :dance: Já s touhle HA byla spokojená, pak sem ale začala trpět na migrény a dost mi kolísal tlak, nezkoumala sem jestli je to určitě z Katyi, ale před rokem sem ji vysadila a je mi fajn :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
18.8.14 09:24

No jako hlava me teda poboliva a to na to netrpim. Jojo dnes ji zavolam pokud se teda dovolam. Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
18.8.14 09:34

Nemas za co :) Dystak pak pisni jak to dopadlo, docela by me to zajimalo jestli za to muze Katya..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
18.8.14 11:10

Jojo napisu co mi rekla, jestli to je normalni mit MS 1den pokud to vubec MS je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
19.8.14 09:53

Tak jsem nakonec nikam nevolala, protoze se mi MS vcera najednou rozjela jakoby nic a zitra si uz mad brat prasek, tak se asi priklanim ke zmatenym hormonum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
3.9.14 13:30

Holky chce se zeptat Katyu beru cca 9 mesicu ted uz druhy mesic misto MS jen spiním a to kratsi dobu nej jsem na MS zvykla je to normalni??? Kamaradka me min mesic donutila udelat Tehu test a samozdrejme negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
4.9.14 21:51

U některé HA může MS „vymizet“ nebo zeslabnout… Ale poradila bych se s dr.. Ten ví nejlíp co a jak a jestli nemůže byt problém jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
9.9.14 09:28

Ja ted budu mit taky Katyu 2mesic, tak jsem zvedava jaka bude MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
21.5.15 18:31

Holky prosím nekoupila by jste odemne celé balení antikoncepce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.21 11:25

Katka a ms

Ahoj, dnes je to první měsíc co beru Katyu a zatím se mi nedostávalo krvácení, kdo berete Katyu, kdy krvácíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí