Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Keyllah píše:
abstinenci plánuji na léto, kdy v zimě mě to ztěžují ty rýmy, co dítka furt nosí ze školky. Ale o prázdninách jdu na to -) jen už mám vyzkoušeno fakt vše, od prášku, mastiček až po jiné spreje a nic. Jen tvrdá abstinence a úplný zákaz cokoli tam do toho nosu stříkattak jsem sama zvědavá
Tak to je špatný když nic nezabírá
ale je to fakt že občas to chce vynechat. Ze začátku jsem taky používala spreje denně nebo aspoň framykoin, nebo jelení lůj abych aspoň něčím to zvlhčila dneska už dokážu pár dní i vynechat ale v zimě je to asi horší že mě to stále nutí smrkat a pak to podřu a kolikrát mi teče i trochu krev
Ono to člověku nedá mě to rozčiluje když se mi pak hůř dýchá přitom je to asi jen můj pocit protože ucpaný nos nemám a stejně. Tak hlavně ať se podaří a je ti o prázdninách lépe i bez léků ![]()
@Eemii
Zrovna jsem zjistil, že mám taky asi centimetrovou díru v nose. Docela mě to vyděsilo a tady je asi jediný odkaz kde se o tom mluví. Jsem rád, že to není kdoví co ![]()
Ahojky, taky sem si nedávno našla dírku v nose. Používala sem v poslední době právě hodně kapky, je možné, že bych to měla z toho?! Dělali se mi stroupky a idiot sem je právě vatovou tyčinkou vyndavala, ale v životě by mě nenapadlo, že bych si tom dokázala prodřít díru v nosní přepážce 🙈 🤦 🤷.Sem z toho na nervy a na ORL se stydím jít..Je možnost regenerace nosní přepážky nebo jediná možnost je operace?!.Díky za jakoukoliv radu..