Dírka v obličeji - co by mi pomohlo?

75759
8.1.19 23:47

@danulika10 Určitě na kožní, ty divný „útvary“ v ďolíku jsou docela podezřelý. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75759
9.1.19 00:32

@danulika10 Ještě mě napadlo - neměla jsi třeba neštovice?
Ona mezi planými někdy „pravá“ bývá - a při bližším ohledání mi to připadá trošku podobné, jako moje „po očkování“ neštovicová jizva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.1.19 01:00

Určite tam zajdu. Jestli jsem měla neštovice, tak to už si nepamatuji. Možná tak když jsem byla malá ale jinak ne. Snad to nebude něco vážnýho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
9.1.19 01:12
@danulika10 píše:
Určite tam zajdu. Jestli jsem měla neštovice, tak to už si nepamatuji. Možná tak když jsem byla malá ale jinak ne. Snad to nebude něco vážnýho 8o

Kdybys měla neštovice, to by sis všimla. :hug:
Neboj, určitě ne - ale je to obličej a kdo na něm chce mít tyhle atrakce? :nevim:
Když si vzpomeneš, pak napiš, co Ti doktor řekl, ať si vylepšíme eMimiňácké diagnostické znalosti. :andel: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.1.19 01:22

Tak jsem si ten důlek pořádně vyčistila a myslím že ty útvary byly jenom zbytky korektoru, jak jsem si původně myslela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
9.1.19 06:16

Jen dodávám, že mezi planými neštovicemi bývá jedna pravá je jen babská povídačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
9.1.19 07:17

@sirikit pravá určitě ne :mrgreen:
Bývá jedná hlavní, myslím, že se jí říká matka nebo tak nějak a po té zůstává jizvicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
9.1.19 08:44
@Halamka píše:
@sirikit pravá určitě ne :mrgreen:
Bývá jedná hlavní, myslím, že se jí říká matka nebo tak nějak a po té zůstává jizvicka.

Tak jsem to myslela, proto jsem taky slovo „pravá“ dala do uvozovek.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková