Disney land Paris

987
10.4.13 20:24

disney land paris

Ahoj chteli bychom jet s detma… byl jste nekdo?.. jak to tam chodi. chteli bychom koupit letenku i s ubytovanim. poradi nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
10.4.13 20:30

Ahoj, taky o tom uvažujeme, tak jsem zvědavá, zda-li někdo něco písne. Já koukala loni, a nabízeli přímo zájezd letecky na tři dny, od pátku do neděle. Bylo to se slevou pro rodiny. Samozřejmě i s ubytováním v Paříži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
10.4.13 20:42

Jelikož pracuji v cestovní agentuře, mohu doporučit následující. Koupit extra letenky praha-paříž popřípadě ostrava-paříž (lety minulým rokem byly) a pak extra ubytování. Je nutné se na vlastní náklady do Disneylandu dostat. Dle mého názoru je blíže Legoland Gunzuburg v Německu. Mají i tématické ubytování přímo ve vesničce, která je součástí parku. Osobně jsem tam byla a mám i fotky. Napsala jsem i poutavý článek ale nevím, jestli zde můžu hodit odkaz.

• Citovat
  • Upravit
2292
10.4.13 20:50

Ahoj, já byla v Disneylandu před asi 5 lety, teda ne s dětma, takže jsme chodily na atrakce pro dospělé (podle mě se tam teda dospělí vyřádí mnohem víc než děti :mrgreen: ). Byla jsem naprosto našená..Bydleli jsme přímo v Paříži a do Disn.jsme jeli jen na jeden den a bylo to málo, nestihli jsme ani projít všechno. Jinak teda s dětma se určitě připravte na nemalé výdaje, vstupem a ubytováním to nekončí, protože lákadel pro děti ke koupi je tam na každém kroku miliardy. JInak určitě doporučuju vyrazit tam ve všední den a mimo hlavní sezonu - my byli v září a fronty na některé atrakce byly teda dooost dlouhý, ale pokud máte malé děti, budete chodit spíš na ty atrakce, kde s frontama nebyl takový problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.4.13 21:10

My jsme byli před dvěma lety obytnym vozem. Parkovali jsme v areálu přímo před vstupem. Tuším, že pokud budete ubytování ve vesničce, tak vstup je zdarma. Jinak se platí vstupné( nepamatuji si kolik, ale bylo to fakt dráhy), atrakce jsou pak zdarma. Naší holce byl rok, tak z toho měla prdlajs, ale my jsme byli nadšení. Jestli chcete být jen na jeden den, tak to nemá moc smysl. Zaručeně to projít nestačíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
10.4.13 21:55

Ahoj, my byli v listopadu.uz to bylo krasny vanocni. ubytovani jsme meli pres disney stranku, kdyz si ubytovana v jejich hotelech, dostanes listky na vstup zdarma. kazdy rano tam byly disney postavicky a mohla si se s nima fotit. my byli na 3 noci, vydlo to jeden cely den a pak dve odpoledne a bylo to malo. chceme jet priste na plny dva dny minimalne. jidlo drahy, takze to jistil mcdonald.jeli jsme autem, bydlime v uk, takze jsme tam byli za 3 hodky z calais. je to tam nadherny, chceme jet znovu, chce to ale fakt nasetrit, ne si zaplatit nejlevnejsi hotel v parizi a pak travit 3 hodiny cestovanim do parku.my bydleli 10 minut pesky od parku.

• Citovat
  • Upravit
987
11.4.13 21:35

@Lenka76 take jsem z Anglie:) muzes mi prosim dat odkaz na tu stranku kde jste to kupovali a na kolik vas to asi vyslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
16.4.13 21:24

Ahoj teď dobrou cenu v Disneylandu nedostaneš, musís to objednat s větším předstihem, nebo v last minute, dobra cena bude asi až last minute v září přimo na stránkách disneylandu ale na last minute neseženeš levné letenky.

PS když to objednáš v předstihu tak tě to může stát v disneyhotelu santa fe 2 noci 3 dny v parku 400E pro 4, (termin mimo sezonu třeba od 13.5 nakoupeno s předstihem sleva 30% a k tomu dvě děti zdarma ).
Totéž ale od 10.5 tě může stát 800E takže uvádět cenu se dost dobře nedá.

Pokud se chceš rozšoupnou tak se ubytuj v pokoji typu suite v Disneyhotelu, o prázdninách a o weekendu ale čekej že zaplatíš okolo 2000E na noc :)

Nejlevněni se dineyland da pořídit takhle:

1. misto vtupenek pernamentky FANTASY za 125E dospelej a 35E dite celkem 320E.

http://www.ce-multiavantages.com/

1. a k tomu ubytovani na tyden 3km od disneylandu a v aparmanu za 400E přes AIRBNB.COM

letenky cca 4* 3000kc (dobrava z letiste a na letiste cca 120E )

Autem to dělam za 6000kc včetně mýta ve francii a k tomu 50E za noc v mercure hotelu saarbrucken a 30E za vstup do delfinaria v Nuremberg (abych tu cestu rozsekal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí