Nemocné dítě, zaplacený víkend - co s tím?

213
10.4.13 16:46

Nemocné dítě,zaplacený víkend -co s tím?

Ahoj maminky. Mám devítiměsíčního trpaslíčka a už pět měsíců máme zaplacený víkend s přáteli. Hlídání nemám a maličký byl dnes u lékařky a dostal lokální antibiotika do nosíčku-má velkou rýmu. Je veselý, teploty nemá ale nudle jak švihadla. Co by jste dělali vy? Jeli by jste i s ním na víkend a nebo raději byli doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
10.4.13 16:50

Nemá teploty?
Tak bych ho vzala s sebou, a pro případ něco na horečku. Ono se to může ještě do ojdezdu vyvrbit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.4.13 16:50

Jela bych :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.4.13 16:53

Když je bez teploty, neřešila bych to a jela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
10.4.13 16:54

Určitě bych jela. Má být pěkné počasí, tak si hezky užijte víkend s přáteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.4.13 16:55

Odsávačku sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
10.4.13 16:55

Přesně tohle jsem řešila s malým, když mu byl necelý rok. Rýma je sice nepříjemná, ale víkend bych si tím nekazila. Jeli jsme vybaveni vysavačem, odsávačkou, kapkama do nosu, teploměrem a nurofenem na případnou horečku. Ta se naštěstí neobjevila. Do víkendu se to ještě vyvrbí, každopádně kdyby se objevila horečka před odjezdem, nejela bych.. držím palce, ať se Vám víkend vydaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
10.4.13 17:09

A co přátelé? Nebudou tam mít děti? Jestli ano, tak bych tam v žádném případě nejela. Pokud tam děti nebudou, stejně bych se ještě zeptala přátel, jestli by jim to nevadilo. Ono není nic příjemného než po stráveném víkendu zajít k doktorovi pro neschopenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.4.13 17:15

Jo malá taky jednou dostala Pamycon do nosu.. Podle mě stejně moc nezabírá.. Teploty neměla, jen ty nudle.. Otázkou je, jestli tam budou i jiné děti.. Mě osobně děti se zelenou nudlí třeba v herničce vaděj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
10.4.13 17:22
@ynax píše:
A co přátelé? Nebudou tam mít děti? Jestli ano, tak bych tam v žádném případě nejela. Pokud tam děti nebudou, stejně bych se ještě zeptala přátel, jestli by jim to nevadilo. Ono není nic příjemného než po stráveném víkendu zajít k doktorovi pro neschopenku…

souhlasím, taky bych se nejdřív zeptala, jestli to nevadí… jo a nezapomeň Pamycon musí být v lednici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.4.13 18:03

Pamycon zabira na moje deti i mne dost rychle, takze treti den by mohl mit uz jen slabou rymu…Ja bych jela a pro sichr s sebou vzala i sirup na teplotu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix