Letecky do Lloret de mar s 11měsíční?

1226
7.4.13 10:23

Letecky do Lloret de mar s 11.měsíční-poradíte?

Ahojky, chtěla bych nejake rady a tipy o Španělsku s dítětem, malé bude v říjnu rok, letíme v září do Lloretu, hotel Rosamar spa..Byl někdo v tomhle hotelu nebo nekde pobliz? cetla jsem ze je tam ponekud rusno na deti :nevim: Zajímalo by mě třeba počasí, jestli není uz chladno, da se koupat jeste v moři? Jak jste zvládli let s ročním mimčem? :roll: mam z toho trosku obavy..Taky nevim, jestli je treba brat pliny na cely pobyt a myslim si ze by v tu dobu uz mohla jist skoro vse, mame to na polopenzi, tak urcite vezmu nejake sklenicky, taky na par dni a pak se to tam snad bude dat nekde koupit..dekuju vsem za odpoved a tipy, rady.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30556
7.4.13 10:26

Nebyla jsem přímo tam, ale kousek vedle, je to středisko zábavy - diskotéky, kluby a tak, ale v říjnu už je tam celkem mrtvo a to počasí taky už nic moc…já odjížděla v září (byla jsem tam pracovně) a to už jsme se poslední týden ani jednou nekoupali…
plíny bych vzala, drogerie je ve Španělsku celkem drahá (nevím teda přesně jak ty plíny), jídlo už tak hrozné není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
7.4.13 10:30

Ano je tam hodne moc rusno, ja byla v Loret de mar a pokud mas okna treba do ulice coz asi je temer vsude, tak je to fakt mazec.Ale my byli v sezonu, mozna zari bude klidnejsi. A pocasi uz nemusi byt nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
7.4.13 10:44

My tedy jezdíme v první polovině října do Andalusie a krom jedné příhody, kdy tři dny foukal vítr z afriky (byl v celé evropě), tam bylo prima.
Mimochodem ve Španělsku je příjemně i v lednu, jen na koupání to není:-) I když se našli i takoví co plavali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
7.4.13 11:07

Já byla kousíček od Lloret de mar a jak už píšou opravdu samá diskotéka a večer ruch. Byla jsem tam s přítelem, takže nám to vyhovovalo. I když dunění bylo slyšet i na pokoj v hotelu :lol:
S počasím moc neporadím, byli jsme tam přelom červenec, srpen, takže bylo vedro.
Jinak s jídlem uvidíš. Já mám teď ročního prcka a je hrozně vybíravý a moc mi toho nesní, takže u nás třeba jedině doma vařený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
7.4.13 12:36

Ja neporadim s mistem, ale byli jsme s rocakem v Recku tak mohu rict k letu a strave… Letadlo bylo o pevnych nervech, nemyslim, ze by ji bolely usi, ale byla nastvana, ze nemuze lozit, kdyz usnala byly turbulenmce takze privazat a zase vzbuzena… proste prezit, meli jsme plysaka a nejake knizky na prohlizeni chvilku ji to zabavilo, jinak se vztekala a rvala, ostatni rocaci taky :-)… takze pevne nervy. Jidlo vzala jsem sebou nejake sklenicky, ale vse se dalo koupit. My jsme v podstate ze dne na den presli na dospelou stravu, na tech 14 dni, co jsme tam byli. Rano das jogurt to maji asi vsude a rohlik. No a jinak jsem nabrala, co bylo rozumne a zvladla to, mirny prujem, ale OK (asi bych dala probiotika pred a behem pobytu). Jinak jsem si vzdy vzala nejake ovoce a to lupala v prubehu dne. Jinak jsme meli konvici takze prvni snidane a posledni vecere bylo mleko. To si ohlidej, zda je na pokoji nebo nejak pores… to je podle me nejdulezitejsi. Jinak doma jsme se vratili zase k detske verzi stravy a OK, i kdyz uz chce vice korenit… preci jen ochutnala i hranolky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
8.4.13 18:36

@catherine100 letime tam druhý tyden v září tak snad se jeste pokoupem :)
Jinak dekuji vsem za odpovedi, ten let jsem taky zvedava jak to zvladnem ale snad to bude ok:) no zajezd je zaplaceny takze uvidime, jen at nejsme nemocníí, ptz s nama jedou tchanovci i nasi takze zadne hlidani doma nebude(musela bych zustat ja s malou doma) :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí