Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, chtěla bych nejake rady a tipy o Španělsku s dítětem, malé bude v říjnu rok, letíme v září do Lloretu, hotel Rosamar spa..Byl někdo v tomhle hotelu nebo nekde pobliz? cetla jsem ze je tam ponekud rusno na deti
Zajímalo by mě třeba počasí, jestli není uz chladno, da se koupat jeste v moři? Jak jste zvládli let s ročním mimčem?
mam z toho trosku obavy..Taky nevim, jestli je treba brat pliny na cely pobyt a myslim si ze by v tu dobu uz mohla jist skoro vse, mame to na polopenzi, tak urcite vezmu nejake sklenicky, taky na par dni a pak se to tam snad bude dat nekde koupit..dekuju vsem za odpoved a tipy, rady.. ![]()
Nebyla jsem přímo tam, ale kousek vedle, je to středisko zábavy - diskotéky, kluby a tak, ale v říjnu už je tam celkem mrtvo a to počasí taky už nic moc…já odjížděla v září (byla jsem tam pracovně) a to už jsme se poslední týden ani jednou nekoupali…
plíny bych vzala, drogerie je ve Španělsku celkem drahá (nevím teda přesně jak ty plíny), jídlo už tak hrozné není
Ano je tam hodne moc rusno, ja byla v Loret de mar a pokud mas okna treba do ulice coz asi je temer vsude, tak je to fakt mazec.Ale my byli v sezonu, mozna zari bude klidnejsi. A pocasi uz nemusi byt nic moc.
My tedy jezdíme v první polovině října do Andalusie a krom jedné příhody, kdy tři dny foukal vítr z afriky (byl v celé evropě), tam bylo prima.
Mimochodem ve Španělsku je příjemně i v lednu, jen na koupání to není:-) I když se našli i takoví co plavali.
Já byla kousíček od Lloret de mar a jak už píšou opravdu samá diskotéka a večer ruch. Byla jsem tam s přítelem, takže nám to vyhovovalo. I když dunění bylo slyšet i na pokoj v hotelu ![]()
S počasím moc neporadím, byli jsme tam přelom červenec, srpen, takže bylo vedro.
Jinak s jídlem uvidíš. Já mám teď ročního prcka a je hrozně vybíravý a moc mi toho nesní, takže u nás třeba jedině doma vařený ![]()
Ja neporadim s mistem, ale byli jsme s rocakem v Recku tak mohu rict k letu a strave… Letadlo bylo o pevnych nervech, nemyslim, ze by ji bolely usi, ale byla nastvana, ze nemuze lozit, kdyz usnala byly turbulenmce takze privazat a zase vzbuzena… proste prezit, meli jsme plysaka a nejake knizky na prohlizeni chvilku ji to zabavilo, jinak se vztekala a rvala, ostatni rocaci taky
… takze pevne nervy. Jidlo vzala jsem sebou nejake sklenicky, ale vse se dalo koupit. My jsme v podstate ze dne na den presli na dospelou stravu, na tech 14 dni, co jsme tam byli. Rano das jogurt to maji asi vsude a rohlik. No a jinak jsem nabrala, co bylo rozumne a zvladla to, mirny prujem, ale OK (asi bych dala probiotika pred a behem pobytu). Jinak jsem si vzdy vzala nejake ovoce a to lupala v prubehu dne. Jinak jsme meli konvici takze prvni snidane a posledni vecere bylo mleko. To si ohlidej, zda je na pokoji nebo nejak pores… to je podle me nejdulezitejsi. Jinak doma jsme se vratili zase k detske verzi stravy a OK, i kdyz uz chce vice korenit… preci jen ochutnala i hranolky ![]()
@catherine100 letime tam druhý tyden v září tak snad se jeste pokoupem ![]()
Jinak dekuji vsem za odpovedi, ten let jsem taky zvedava jak to zvladnem ale snad to bude ok:) no zajezd je zaplaceny takze uvidime, jen at nejsme nemocníí, ptz s nama jedou tchanovci i nasi takze zadne hlidani doma nebude(musela bych zustat ja s malou doma)
![]()