Disney - On Ice 2014

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zichisek
12.10.14 19:23

Disney on Ice 2014

Ahoj, nevíte jestli je představení Disney on Ice 2014 v Praze v češtině?
Jsme koupili lístky neb dcera miluje Ledové království. Ale kouká na něj pouze anglicky i si anglicky písničky zpívá a mě až teď napadlo, že u nás to bude asi česky :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58833
12.10.14 19:32

Pokud vím, tak mluvení bylo vždycky česky, ale bylo ho tam málo ;) Je to základní příběh, který vypraví Mickey Mouse, Minnie, Donald a Daisy a tyto postavičky se objevují po celé představení. Hudba je myslím v originále :think: A aby dcera nebyla zklamaná, protože v první části bývá několik příběhů jenom velmi zkráceně cca 3-4 a v druhé části je jedna pohádka, ale taky není celá jenom výtah toho nejdůležitějšího.
Bohužel je to téměř 2 roky co jsem byli naposledy, protože zrovna loni nebylo. Jinak jsem s dětma byla na 3 představeních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
12.10.14 19:55

Holky a nevíte jestli něco takového bývá i v Brně? Úplně mě ta představa nadchla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
12.10.14 20:09
@jančamamča píše:
Holky a nevíte jestli něco takového bývá i v Brně? Úplně mě ta představa nadchla…

Letos je to nějaké prázdné…Disney je jen v Praze
Není ani nic z české produkce - Mrazík, Popelka na ledě…Miluju lední revue, jezdila jsem s Romeo a Julie na ledě.
8.11. je v Brně JEN POČKEJ ZAJÍCI

• Citovat
  • Upravit
jez
5716
12.10.14 20:32

Dobry vecer,

Jen pockej se klukovi moc libilo! byl i na Ice Age loni, tak jsem zakoupila i na tohle a zkusime vzit i mensi segru..jen mne trochu mrzi ze to je tesne pred Vanoci a ne treba v lednu neb to mohl byt jeden z darku ktery by velmi ocenil..no neva i tak se tesime :mrgreen: a lupeny donese mikulas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.11.14 14:47

Ahoj, taky jsem koupila lístky, akorát jsem nikdy v té Tipsport areně nebyla. Jak to tam vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
22.12.14 14:57

Ahoj.

Ted uz spis jen pro info jak to letos bylo… Predstaveni bylo cele v cestine, i pisnicky. Nam se opet libilo - „on ice“ v Praze navstevujeme rok co rok pokud to jde. Program byl na 2 hodiny s jednou prestavkou - netusim ale, jak byla dlouha, uvadi se, ze 20minut. Mne to prislo tak mozna 15minut, ale nestopovala jsem. JInak personal mluvil hlavne anglicky. U stanku s promotion gifts jsem moc cesky mluvicich prodavajicich nevidela, a ze letos jsme tam za ty blbosti nechali fakt majland - tedy dalsi vec - i obycejny program byl docela drahy, cukrova vata byla za 210 Kc :lol: Ale tak neni to na dennim poradku, tedy neco jsme tam poridili na pamatku… Jinak samotne predstaveni se nam moc libilo. Hlavne dceri. Ta je tak trochu kulturne zalozena, asi zrejme, takze byla nadsena - je ji 5 let… Vydrzela sledovat opravdu cele predstaveni bez zbytecnych reci kolem. Jen co se tyka mista k sezeni - byli jsme tam jako sardinky. Vyprodano opravdu do posledniho mista.

Za mne a dceru urcite super a pristi rok, pokud opet bude zase neco na lede, urcite pujdeme! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
1.10.15 10:47

@Barčí1411 ahoj, protože se blíží další show a rádi bychom také zkusili něco nového, tak jsem se chtěla zeptat, kde je ideální sedět? Spíš výš, aby bylo líp vidět? Nebo je dobře vidět i třeba ze 4 řady? a jaká část?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
2.11.15 11:08

Taky by mě zajímalo, jestli je něco vidět i za zadnějších míst, které jsou levnější, nebo to nemá smysl a je lepší si připlatit?

• Citovat
  • Upravit
12590
3.9.18 10:21

Zdravím a obnovuji diskuzi. Akorát jsem před chvílí objednala lístky, je tedy hodně vyprodáno už teď v září na prosincové představení 8o Byl jste někdo v posledních letech? Stojí to za to? Já jako dítě jsem byla na Mrazíkovi, ale tolik si to už nepamatuju. Je v aréně velká zima?

Díky a prima první školní den přeju!

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3320
19.10.18 19:30

Ahoj, ráda bych obnovila a zeptala se, kdo jste byl v tipsport areně, odkud je nejlíp vidět a kde už to nemá cenu. Aby z toho děti něco měli.
Děkuji za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12590
16.12.18 19:42

Tak my byli dnes a jsme nadšení - jak děti, tak dospělí.
Seděli jsme na balkóně v té VIP zone a měli jsme to jako na dlani. :palec:

Nevíte někdo, kde se dá zjistit obsazení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.