Tip na výlet Těšínsko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jsi z Těšína? Oba mají krásná centra města, tam bych zas chtěla já
Co takhle cca 15km od Hukvald, do Frenštátu p. R., procházka k můstkům ![]()
- Citovat
- Upravit
@rsisa Javorovy - lanovkou nahoru, nahore supr vitr na pousteny draka, hospudka.
Nebo potom pustevny lanovkou nahoru, dolu se da na kolobce.
V obou pripadech cerstvy vzduch bez namahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bleško dík za tip, v rybím domě jsme pořád co by těšíňáci a do orlové se mi nechce, radši bych směr Beskydy, ale co to je mimoch. ta Výtopna??? Nicméně dík za příspěvek!!!
- Citovat
- Upravit
No, ten Javorový, to je dobré, úplně jsem zapomněla, ale teď nevím, kluk má necelých pět, vzít ho asi na klín na lanovku, ne? No samotného bych ho nepustila, jak je ta sedačka velká, vleze se tam taťka s klukem na klíně? Jak se to řeší? ![]()
- Citovat
- Upravit
Dík za tip na tu Výtopnu, ve Frenštátě jsme byli nedávno, ale je tam teda kráásně, ten jejich park, já teda takové parky miluju. Teď mě napadl park v Karviné, tam je pěkně. Ale tam pojedem přes týden, máme v Ka nějaké „vyřizování“..
- Citovat
- Upravit
@rsisa píše:
No, ten Javorový, to je dobré, úplně jsem zapomněla, ale teď nevím, kluk má necelých pět, vzít ho asi na klín na lanovku, ne? No samotného bych ho nepustila, jak je ta sedačka velká, vleze se tam taťka s klukem na klíně? Jak se to řeší?
Je tak to nevim jestli vas tam pusti ve dvojko, my slapem peso. Zkus si am kdyztak zavolat. Na pustevny je sedacka pro dva, takze tam v poho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pak je ještě v Bohumíně nová Mauglího stezka
https://www.mesto-bohumin.cz/…-stezka.html
Posedět se tam dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dík za tip Krásy Beskyd..Co kdo ještě máte holky pište tipy těším se…
- Citovat
- Upravit
.
Není zač, taky hodně pátrám, kam vyrazit, a vím, jaké to je, když nápady docházejí ![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Prosím o tip na nějaký malý nenáročný výlet v oblasti těšínska, představa - autem někam dojet, pochodit trochu po čerstvém vzduchu, sednout na kafe, džus a domů. Nechci nic náročného, spíše delší procházka..Napadly mě Hukvaldy jinak nic tak, v Beskydech je krásně třeba všude, ale co vím, tak šude se musím šlapat vícero km
, to dnes nechci. díky moc za tipy!!!