Disneyland v Paříži

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.4.13 18:10

Disneyland v Paříži

Ahoj všichni, omlovám se, vím že toto téma už existuje, ale nevím z jakého důvodu mi nejde obnovit. Chceme v červenci jet do disneylandu, ale když to tu tak čtu, tak tam asi bude pěkně narváno v létě… původně jsem si myslela, že bych se sevším vešla do 15tis… koukám, že to je asi úplná blbost :/ poradí mi někdo jak nejlevněji absolvovat výlet do Paříže na Eifelovku a pak den v disneylandu pro 2 dospělé a jedno 4-leté dítě? Máte někdo nějaký tip na POKUD MOŽNO CO NEJLEVNĚJŠÍ ubytování (1 nebo max 2 noci)a jaká je nejlevnější doprava?? Děkuji za odpovědi :lol: :P :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
6.4.13 18:18

Ahoj, my jsme byli v Disneylandu v listopadu. Objednali jsme hotel pres disney web stranku a meli jsme to i s listkama do parku. Vyslo to na 2 noci na 15 000kc. Nebo si muzes najit hotel treba pres booking.com v Parizi, projit to tam a druhy den do disneylandu, ale listky te vyjdou draze.Ja osobne bych se 4letym ditetem sla jen na jedno, bud Pariz nebo disney. My tam byli jeden cely den a pak dve odpoledne a nestacili jsme to projit. Priste chceme jet na vice dni.
Taky si myslim, ze v sezone tam bude masakr. V tom listopadu jsme cekali maximalne 15minut ve frontach na atrakce, v lete bych to videla na hodinovy fronty. Nejdelsi fronta byla u Mickeymouse house..Tam to trvalo dlouho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.13 18:19

Jestli vám nevadí jet CK tak jedte http://www.plustour.cz/base.htm velmi levná cestovka, ale velmi ochotná, průvodkyně vám řekne naprosto vše o pamatkach a jeden den je vyhrazen i na disneyland a to si mohou lidé vybrat zda disneyland a nebo jet s průvodkyní zpátky do Paříže. Jen je otázkou zda vám nevadí jet autobusem ale 4leté dítě by cestu autobusem mohlo zvládnout jede se přes noc takže většinu času prospíte. Disneyland je velmi pěkný dost atrakcí ale je pravda že přes leto je dost lidía velké fronty a i přesto se dají atrakce během jednoho dne stihnout některé i víckrat :dance: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.13 18:22
@Anonymní píše:
Jestli vám nevadí jet CK tak jedte http://www.plustour.cz/base.htm velmi levná cestovka, ale velmi ochotná, průvodkyně vám řekne naprosto vše o pamatkach a jeden den je vyhrazen i na disneyland a to si mohou lidé vybrat zda disneyland a nebo jet s průvodkyní zpátky do Paříže. Jen je otázkou zda vám nevadí jet autobusem ale 4leté dítě by cestu autobusem mohlo zvládnout jede se přes noc takže většinu času prospíte. Disneyland je velmi pěkný dost atrakcí ale je pravda že přes leto je dost lidía velké fronty a i přesto se dají atrakce během jednoho dne stihnout některé i víckrat. A ubytování nebyl žadný luxus, ale na přespaní naprosto dostačujicí s koupelnou a wc na pokoji :dance: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
6.4.13 18:23

Jj ty hotely primo u disney vypadají super, ale bohužel je to na nás drahé… já horko těžko ušetřila těch 15tisíc a říkala jsem si jak mám moc našetříno :D nicméně bych to za těch 15tis potřebovala i s dopravou a nevim jestli letecky (což je drahé) nebo busem ale to se syn v tom autobuse zblazní než tam dojedeme :D na booking jsem koukala ale taky tam jsou ty hotely poměrně drahé… nám by klíďo stačil bungalov, chatička :lol:
a k těm frontám v létě…taky si mi to nelíbí, jela bych tam taky raději mimo sezonu, ale když nám s přítelem nedají v práci dovolenou jinak než v červenci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.13 18:25

Anonimní, děkuji hned sev na to podívám :) CK by mi určitě nevadila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
6.4.13 18:27

To nevim, jestli v Parizi sezenete do vaseho rozpoctu, je dost draha na ubytovani. Mozna zkusit se podivat po cestovkach, ale jestli se pojede busem, tak na malyho to bude asi moc.My bydlime v Anglii, tak jsme tam byli za 3 hodky autem.Mala se akorat vzbudila, kdyz jsme tam dojeli. Nebo to odlozit na dalsi rok, at muzes dosetrit. Takhle abyste tam jeli za kazdou cenu a museli skudlit, je mozna lepsi chvilku jeste pockat a pak si to poradne uzit. Jidlo tam je taky drahy. Teda, kdyz zijes na Mcdonalds, tak se to da.

• Citovat
  • Upravit
1434
6.4.13 19:17

Ahoj,
Disneyland jsem taky sháněla, chtěla jsem v kombinaci s Paříží a do 15000 se nevejdeš určitě, jedině jak píšou holky, jet s nějakou CK, třeba tady:
http://www.zajezdyprodeti.cz/…k-disneyland
ale mě odrazuje ten autobus…
a co třeba něco bližšího? Legoland, Playmobil u Norimberku, Bayern Park u Mnichova, to do 15000 pořídíš a atrakcí je tam taky spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.13 19:50

Ty fronty na atrakce jsou silene. Ja jsem byla s hodnym 3,5 letym ditetem, ale i pro me to bylo o nervy cekat ve fronte, a clovek ani netusi, jak dlouha ta fronta je. Pak treba zase fronta na jidlo - kdyz jsem prisla na radu, tak mi dite usnulo… Jsem rada, ze uz tento zazitek mame za sebou :potlesk:
Ps Doporucuji vzit sebou golfky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.13 19:57

Aha…no děkuji všem za rady, buď se podívám na ty cestovky a pojedeme třeba až na podzim, nebo až příští rok a aspoń ještě došetřím prašule… ty fronty by mi as taky moc vadili (co mě, ale mému akčnímu synovi) ten uvidí Mickeyho a žádná fronta ho zajímat nebude :D akorát to tam prořve jak ho znám :D no uvidíme, ještě jsem někde četla, že hosté těch jejich hotelů mají dovolený vsup od 8hod a ostatní až od 10…to je taky celkem dobře vymyšlené :palec: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
6.4.13 20:05

My jsme byli v Disneylandu loni o letních prázdninách. V žádném případě tam neprojdeš všechno. Jednak musíš počítat s čekací dobou cca 40 minut / atrakci, druhak některé atrakce jsou omezené výškou nebo věkem. Pro 4 leté dítě jich tam moc nebude - asi 2 atrakce podobné našim labutím, pak kolotoč - koně, řekla bych že tak 5 atrakcí, do deseti atrakcí stopro. Připadne mi, že jsou to vyhozené peníze pro tak malé dítko, protože těch možností tam opravdu pro takového mrňouse moc není. My jsme tam byli s tehdy 7 letou dcerou a bylo to tak akorát - mohla skoro na všechno a ještě pořád byla dostatečně dětská na postavičky, které tam občas procházejí. Lidí je tam ale jak much, lavičky téměř chybí, takže lidi seděli na patnících, na trávě, prostě kde se dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.13 20:32
@Hannah1979 píše:
My jsme byli v Disneylandu loni o letních prázdninách. V žádném případě tam neprojdeš všechno. Jednak musíš počítat s čekací dobou cca 40 minut / atrakci, druhak některé atrakce jsou omezené výškou nebo věkem. Pro 4 leté dítě jich tam moc nebude - asi 2 atrakce podobné našim labutím, pak kolotoč - koně, řekla bych že tak 5 atrakcí, do deseti atrakcí stopro. Připadne mi, že jsou to vyhozené peníze pro tak malé dítko, protože těch možností tam opravdu pro takového mrňouse moc není. My jsme tam byli s tehdy 7 letou dcerou a bylo to tak akorát - mohla skoro na všechno a ještě pořád byla dostatečně dětská na postavičky, které tam občas procházejí. Lidí je tam ale jak much, lavičky téměř chybí, takže lidi seděli na patnících, na trávě, prostě kde se dalo.

aha… takže prostě taková lepší matějská :lol: no teda, tak o tom asi budu uvažovat, že to odložíme… jenže do 2 let plánujeme ještě jedno dítko, a to pak tam jet s tím úplně malým drobečkem se mi tedy asi nebude chtít jet, protože si to už tolik neužiju…no uvidíme, ale nějak bych těla vypadnout, něco o prázdninách zažít… JAKÝ MÁTE NÁZOR NA TROPICAL ISLAND V Německu?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
6.4.13 20:44

@TerryAndRuddy No, je to fakt hodně o penězích. Francie je obecně hodně drahá (třeba menu jako v Mekáči hamburger + hranolky + nápoj tam vyjde na 10,50 EUR, nanuk cca 2 - 3 EUR za Twistra) - a fakt si myslím, že by bylo asi lepší s tím posečkat. Ale podívej se na tenhle odkaz na Heide park v Německu http://www.heide-park.de/en/heide-park/ Je to levnější varianta Disneylandu (je to teda bez postaviček), ale finančně (i časově - Německo je přeci jen schůdnější než Francie) by vás to vyšlo určo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.13 21:14

@Hannah1979 joo to taky nevypadá špatně :) děkuju za odkaz, určo to doma promyslíme… s tou francií, i když mě to moc mrzí, budeme ještě muset počkat :,( :) :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
7.4.13 22:18

je to jinak

Hannah1975: Hele proč tu šíříš dezinformace.
atrakce na které malé dítě nemůže v disneylandu které nemá 102cm jsou tyto:

• Indiana Jones et le Temple du Péril 140cm
  • Space Mountain: Mission 2 -132cm

a v Disney studiu jsou to 3 atrakce

• Crush's Coaster  — 1.07 m (to je na hraně 3,5 -4 roky)
  • RC Racer — 1.20 m
  • Rock ‚n‘ Roller Coaster starring Aerosmith´-120cm

Ve frontě víš jakbudeš dlouho čekat, je to u vstuu do adtrakce a můžeš se kouknout na Wait times na svem mobilu.

Fronty na jídlo: V quick launch nejsoju rezervace a přes objed jsou zvlášť v Au Chalet de la Marionnette jsou fronty husté, asi proto že tam je za 13,99 menu 1/2 kuřete hranolky zmrzlina a 0,5L koly, druhý nejlepší restaurant mezi těmi levnějšími je Plaza Gardens a tam si můžeš udělat rezervaci dopředu. Proč v tý frontě čekáš proboha s dítětem?? v MC donnalds jsou objednávkové automaty strčíš do něj kreditku a na obrazovce si zvolíš co chces za 5 minut od vstupu máš v ruce jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí