Kam na víkend?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.4.13 20:25

Kam na víkend?

Poraďte, chci někam vyrazit s přítelem na víkend. Z víkendových pobytů jsem nic nevybrala, protože nemám zájem o welnes a přijde mi škoda platit za něco co nevyužiju. Napadá někoho kam jet, aby jsme se za žádného počasí nenudili? Popř. zkušenosti s ubytováním. Pálavu a Adršpach máme za sebou. Stačí mi i zajímavé místo na procházky, nevadí mi ani hrady, nebo třeba akvárium atp. Jsem bez nápadu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
3.4.13 20:30

Dětenice? Aquapark?
Nebo inspirace tady :) http://www.turistika.cz/?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.13 20:35

@PetiteFillette Tak v Ďetenicích sice přítel nebyl, ale chci tam jet, až bude víc peněz, aby jsme si to mohli pořádně užít a vystavovat se v plavkách 4 měsíce po porodu- to by jsme měli celý bazén pro sebe :mrgreen: :mrgreen: ale díky za stránky, mrknu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.4.13 21:13

Krkonoše; JČ - Třeboňsko, Šumava, Český Krumlov; Lednicko-Valtická oblast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.8.13 10:19

Nemáte nějaký tip, kam se vydat teď o víkendu s tříletou a dvouměsíčním prckem cca do 100km od Prahy? Minulý víkend jsme byli na Mácháči a v Mirakulu a teď má být zase teplo a mě nic nenapadá :think:

• Citovat
  • Upravit
74219
2.8.13 10:21

My se chystáme na víkend se skoro 5 letou, 2letou a 3 měs. miminkem na víkend.
Manžel našel něco na Šumavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
2.8.13 10:45

@zichisek
záleží na tom jestli myslíš místo na procházku a nebo spíš něco akčnějšího ( pro satarší dítko tím myslím ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.8.13 10:47
@luffinka píše:
@zichisek
záleží na tom jestli myslíš místo na procházku a nebo spíš něco akčnějšího ( pro satarší dítko tím myslím ;))

Tak ideálně obojí :) Aby se tam vyřádila malá, zároveň se tam člověk dostal z kočárem. Ideálně nějaké zvířátka nebo voda nebo dětské hřiště :think:

• Citovat
  • Upravit
4484
2.8.13 11:00

@zichisek :arrow:

Tak co se týče koupání tak ideální mi přijde pískový lom( od Prahy směr Poděbrady, Kolín, exitem na Pečky a hned za sjezdem se dáte do prava, přejedete most a první odpobčka vpravo… krásnej pískovej lom s průzračnou vodou, není ta hlava na hlavě a starší dítko se tam vyřádí. :potlesk:
Dětské hřiště… no napadá mě spíš dinopark Plzeň+ je tam zvýhodněný vstup do Zoo :mavam: jen nevím jestli už to na vás není daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
2.8.13 11:20

A co zoo ve Dvoře Králové? Je to tedy o kousek dál než 100 km od Prahy, ale zase myslím že pro děti super zážitek, jelikož tam mají ubytování na Safari přímo v zoo..buď v bungalovech nebo v karavanech a stanech..kolem vás běhají zvířátka..já tam nebyla, ale známí ano a nemohli si to vynachválit.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.16 08:42

Ahoj děvčata. Minulý týden jsem musela přerušit těhotenství. Strašně mne to mrzí a snažím se myslet na něco jiného. Příčinu budu řešit a nebude to zřejmě na pár týdnů, ale spíš na delší dobu, proto snažení odkládáme tak o rok, uvidíme prostě. No domluvili jsme se s manželem, že si tu dobu mezi tím prostě užijeme. Nikdy jsme moc necestovali, nebyly peníze, teď jsou, tak si to chceme užít. Nejde nám o cizinu, spíš naši republiku. Chtěli bychom za tento rok tak tři víkendové pobyty a v létě týdenní dovču. Chceme něco vidět, zažít. Máme taky psa, takže lokality, kde se bude dát procházet krásnou přírodou jsou ideál. Můžete mi něco poradit? Kde jste byly, co jste tam zažily? Třeba poradit i ubytování kde jste byly spokojené?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix