Dítě 10 let a psychika - močení

Anonymní
14.12.24 23:37

Dítě 10 let a psychika - močení

Zdravím, děvčata, nevíte co s tím? Dcera 10 let chodi od 21h do půlnoci co 5 minut na WC že musí čůrat… kapky moci jenom nebo ucvrkávání.. když ji po 20 té řeknu že už nejde že chodí už takhle hodinu tak začne brečet že to nevydrží že se pocura ale ona nemá co čůrat.. Nevím co sní

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79944
14.12.24 23:45
@Anonymní píše: Více

jako pouze dnes nebo každý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6045
15.12.24 00:20

Nemá zánět močáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.24 08:51

@stinga trvá to už delší dobu doktorka mi tvrdila že to je stres před operací mandlí ale operace je za námi a furt dokola

• Citovat
  • Upravit
9070
15.12.24 15:43

Na dětskou urologii. Ano může to mít že stresu. Ale třeba taky ne. Postoj doktorky je pro mě nepochopitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
15.12.24 17:43

Já to tak. měla taky v dětství. Dodneška chodím na záchod často.

V dětství jsem prostě měla pocit, že se mi chve čůrat i když to byly dvě kapky.
Nešlo tomu pomoci. Když mi zakazovali chodit na záchod, bylo to děsný. Nedělej to.

Prostě ji nech chodit jak potřebuje. U mně se to srovnalo samo. Hlavně na to neupozorňuj a odpusť si tyhle poznámky že chodí často a že nemá co čůrat. Věř mi, že ona to ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.24 22:31

@Tayen nepřijde mi normální že dítě chodí každých 10 minut, na WC když jdu sní nikdy necurala od 18h už nepije nic a stejně.. Nevím ale podle mě má něco v hlavě, doktorka ji minule brala moc a bylo vše OK. Zkusím najít nějakou odborníka ale podle mě to má PSYCHICKÝ ráz toto..

• Citovat
  • Upravit
Leontodon
15.12.24 23:50

Co s ní? Dej ji pořádně vyšetřit :nevim:. Znám holku, co ji cpali léky na psychiku snad +/- od věku dvé dcery a asi až když byla skoro plnoletá ji někdo vyšetřil pořádně. Udělal se malý zákrok a zázračně se vyléčila - pošramocena psychika jí ale zůstala. Nedej se nějakými stresy odbít - ať ji nejdřív někdo pořádně vyšetří. Musí se tím hrozně trápit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.24 00:28

Muze to mit psychicke.
Syn ( 11 let) to obcas ma. Kdyz ma zneceho nervy, treba ve skole lital na zachod co 10 minut. Dokonce jsem musela uprosit nasi doktorku o potvrzeni, i kdyz zdravotne je v poradku aby ho ucitelka poustela, uz proste nechtela, ze to dela, aby se nenudil a mohl se prochazet o hodine po chodbe. Syn to treba zacal mit, kdyz se doma udala nejaka vetsi zmema - zacala jsem po materske chodit do prace a uz jsem nebyla tolik doma apod. Kdyz ma.,,klidove” období, na zachod nejde ve skole pomalu vubec…Urcite ale nezakazovat chodit na zachod, muze se i pocurat, kdyz nepujde a to je na psychiku jeste horsi…Snazila bych se k tomu nijak nevracet, proste chces na zachod, pojd a nekomentovat to zbytecne… netrapi dceru nejaka udalost v rodine, nebo tak? Nejaka nahla zmena?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.24 12:33

Nechce jezdit na víkend k otci máme mít soud v Lednu

• Citovat
  • Upravit
2381
16.12.24 12:53

Houby psychika. Tipuju přemnožený Streptokok vaginálně. V moči nebude nic, ale strašně dráždí na močení. Chce to penicilinová ATB a modlení, aby se nevracel. Nebo kamínek, nebo zácpa a domrvené pánevní dno tlačením na velkou, nebo mírná infekce roupy nebo úzká močová trubice. Doktorka je bl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí