Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dcera je hrozně vystresovaná, nevíme, z čeho, nemůže usnout, může kousek Neurolu? Teď už s ní nikam nepojedu, potřebuju ji nějak zklidnit.
Neurol je dost silný a navíc na předpis. Určitě bych nedávala na doporučení někoho na anonymním diskuzním foru. Co takhle zavolat na pohotovost, popsat problém a zeptat se, zda by se to dalo takto jednorázově řešit?
Urcite ne!!!! Ja mela na neurol docela hustou zavislost! Pritulit, udelat kakao nebo medunkovy caj!!!
Já bych jí teda Neurol nedávala (pokud nedoporučí doktor)
Co si k ní zkusit lehnout a povídat si nebo jí něco číst nebo zpívat? Nepomohlo by to?
Neurol neni ale urcen pro deti,jen pro dospele,ne?Kdyz ho mate doma,tak se podivej primo do letaku.Taky bych ji ho nedavala,vzala bych si ji k sobe do postele,povidala ji,utesovala.
Díky, ok, no právě, že na letáku o dětech nic nepíšou, tak jsem chtěla najít info.
Tak nedám nic, meduňku nemám a na ni by stejně asi nezabrala, je fakt stresař.
No ona má potíže s dýcháním, knedlík v krku, kámen na prsou, točení hlavy, k tomu tu a tam špatně od žaludku a bolest břicha - nic hrozného - těžko posoudit, funguje, prljem ani zácpa, nezvrací, dneska jsme s tím vším byly u dr a zhodnotila to jako nejspíš hormonální, možná zvětšený vaječník, takže jen pozorovat. Jinak dcera je fakt vystresovaná ze všeho, pak naskočí i třesavka, ledové ruce apod., u ní těžko soudit, co je příčina čeho.
Kočko a byli jste u psychologa? Připomíná mi to to, čím trpím já.. ![]()
Eliška píše:
Díky, ok, no právě, že na letáku o dětech nic nepíšou, tak jsem chtěla najít info.
Tak nedám nic, meduňku nemám a na ni by stejně asi nezabrala, je fakt stresař.
Tohle jsem ted nasla a nemylila jsem se:Přípravek je určen pouze pro dospělé.Dcerka vam nerekne co ji je,co ji trapi?Nemuze to byt preci z niceho.Mam taky s jednou moji holkou neco podobneho.
Lyr, to kdybych věděla. Myslím, že ani ona neví, má to asi už podprahově ![]()
Eliška píše:
Lyr, to kdybych věděla. Myslím, že ani ona neví, má to asi už podprahově
Mám to samé..už asi od 14ti..diagnoza, panická porucha…což teda nemusí o vás být to samé, ale řešila bych to psychologem..určitě! a čím dřív, tím líp!