Jaké boty k moři pro dvouleté děti?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1735
8.7.23 16:35

Dítě 2r, jaké boty k moři

Zdravím maminky, poslední dobou je tady hodně diskuzí na téma letní dovolená, tak já jedno přidám. :mrgreen: Pojedeme k moři s dvojčaty a zajímalo by mě jestli by mi někdo zkušenější mohl poradit, jaké boty dětem k moři vzít? (Boty do vody nepotřebujeme ) Co dáváte dětem na pláž, kolem bazénu, dáváte nějaké boty na chození po pokoji?
Samozřejmě jim můžu prostě něco zabalit, ale ráda bych znala názor ostatních, v čem vám třeba dítě chodilo takto nejvíce. Je mi jasné, že s teniskami ve kterých pojedou dovolenou úplně nepřežijeme. :lol: moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
8.7.23 16:48

Crocsy na lehke nazouvani, pripadne Slip Stopy kolem bazenu. Na plaz nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
8.7.23 16:50

Mam rada sandaly keen, jsou dobry do kazdyho terenu - chrani spicku, pohodlny, v pohode se s nima da i do vody a daji se vyprat v pracce, jsou dost odolny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4042
8.7.23 16:53
@Elea9 píše:
Zdravím maminky, poslední dobou je tady hodně diskuzí na téma letní dovolená, tak já jedno přidám. :mrgreen: Pojedeme k moři s dvojčaty a zajímalo by mě jestli by mi někdo zkušenější mohl poradit, jaké boty dětem k moři vzít? (Boty do vody nepotřebujeme ) Co dáváte dětem na pláž, kolem bazénu, dáváte nějaké boty na chození po pokoji?
Samozřejmě jim můžu prostě něco zabalit, ale ráda bych znala názor ostatních, v čem vám třeba dítě chodilo takto nejvíce. Je mi jasné, že s teniskami ve kterých pojedou dovolenou úplně nepřežijeme. :lol: moc díky :kytka:

Kozeny sandaly na stridani s Crocsama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15407
8.7.23 17:14

Na pláž a k bazénu jsem brávala gumové sandály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
8.7.23 17:38

Do vody a na pláž ( ten písek je horký) boty do vody, jinak top boty na léto Keeny…

• Citovat
  • Upravit
4943
8.7.23 17:58

Gumové sandály nebo crocsy a teda taky hlasuju pro boty do vody kvůli rozpálenému písku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
8.7.23 18:02

Slipstopy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
8.7.23 18:22

K bazénu nějaké sandalky a na pláž místo bot ponožky. Malymu vadil Písek mezi prsticky a v bote :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
8.7.23 18:51

Slistopy. Dávám kolem bazénu anebo pokud je pisek horký, jinak na plazi co nejvíc naboso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
8.7.23 19:03

Kozeny sandalky + na pokoj/k vode crocsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21662
8.7.23 19:10

Sandálky takové pěnové, staly pár kaček v supermarketu s neodiraly nohy, jako gumové boty do vody a byly lehce omyvatelné, vhodné do vody i na pláž a u bazénu to v nich neklouzalo jako crocsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
9.7.23 08:32

Moc všem děkuji za rady, vůbec jsem neměla rušení, že existuje něco jako slipstopy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková