Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, mate prosim tipy na fajn sandalky pro rocni dite? Je vetsinu casu naboso, ale kdyz jsme nekde venku kde neni uplne cisto nebo jistota, ze neslapne na nic ostryho, tak ji chci ty nozky ochranit. Divala jsem se na letni capacky, ale odrazuje me, ze jsou vetsinou kozeny jen s malymi pruduchy a nase mala je dost teplokrevna a hodne se poti, tak bych ji nerada v tom ty nozky uvarila. Predem diky za tipy:)
A capackove sandalky? Neco v tomhle stylu? Nebo to je to co myslis temi letnimi capaky? https://www.naboso.cz/…EK-2P-Cognac?…
Projdi nabidku barefoot obchodu..
Takhle prtavemu bych urcite nedavala nic pevneho na nohu
Pripadne Slipstopy?
Když byly děti malinké, kupovala jsem jim sandálky Superfit. Ale je potřeba vybírat, aby měly fakt měkkou a ohebnou podrážku. Teď je i velký výběr plně nebo částečně Barefoot obuvi, pokud je ti tato cesta bližší. Ten Superfit býval spíše pro užší nohy.
Děti měly první léto, co už chodily, sandály Jonap 041S, měkké, ohebné, ale podrážka moc nevydrží, rozhodně to není na odrážedlo… Ovšem zda sednou i tvému dítku netuším, musíš vyzkoušet.
Rada nekam zajdu ozkouset, to nebude problem:) a souhlas s tim, ze by ta bota mela bejt co nejmin jak bota a co nejvic jak hola noha..odrazedlo ma, ale jeste zatim nechodi a ja ji na nej nechci posazovat, nez nebude sama chodit, takze to mi zatim starosti nedela:) @beruska9 presne na tyhle prewalkers jsem koukala, ale dela mi starost ze jsou kozeny a to vetrani je vlastne hrozne malinky, mala se fakt hodne poti a prehriva a bojim se, aby se ji v tom ta nozka nezaparovala..
plus teda dcera ma, zda se mi, hrozne malou nohu, namerila jsem nejakych 10cm, zkusim jeste jednou premerit..podle tabulek tohle maji deti 3-6 mesicu, je to mozne? jak velkou nohu mely vase deti v roce? jinak je velka rekla bych prumerne, temer 9kg, nejakych 77 cm ![]()
@aannnnaa : no a nechces ji nechat chodit v ponozkach? Velikost nevim, ja mela deti takhle na zacatku v ponozkach (i ven) a nebo v capackach…ono na ty nejmensi nohy stejne nic moc neni rozumneho ![]()
Nekdo dava Attipasy, to jsou takove ponozkoboty, ale me se moc nelibi, maji vepredu velkou gumu a pry se v tom nekomu poti nohy taky dost…to uz bych fakt dala prednost te kuzi :nevim
Velikost nohy v roce si fakt nepamatuji ![]()
Pripadne jsem nasla capaky latkove nebo sitkove, ale blavne ty sitkove jsou az vetsi, tak zmer jeste jednou ![]()