Necelé dva roky a boty 29

155
27.4.23 22:26

Necelé dva roky a boty 29

Diskuzi prosím berte jako určenou k pobavení. Že řeším a kupuju blbosti vím :lol:
Ráda kupuju dokola stejné věci, pokud se osvědčí a tak se mi teď nějak stalo ( :lol: :oops: ), že jsem ani ne dvouleté dceři nakoupila zásobu jedněch tenisek, které teď aktuálně nosí a moc se mi líbí. No a poslední velikost, co mám, je 29. A tak jsem zvědavá, v jakém věku cca vaše holčičky takhle velké boty nosily? Kdy se dočkám 8)
Děláte to také? Kupujete třeba stále stejné tričko, pyžamo… jen o velikost větší? A nemyslím tím hned takový extrém, jako se mi teď stal s těmi botami, to mi nějak ujelo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35789
27.4.23 22:38

Dcera má 6let a má boty 29 ale má spíš menší nohu.
Předem nic nekupuji. Mám pár větších věcí co jsem dostala. Máme tři děti a úložné prostory nejsou nafukovaci. Stačí že skladuji věci po starší dceři pro tu mladší. A navíc, ty straší děti už do toho taky kecaji, co budou nosit, takže se ti taky může stát, že řekne ty jsou hnusný to nosit nebudu. Což se nám např. stalo dnes když manžel něco dostal v práci a donesl to dom.

Příspěvek upraven 27.04.23 v 22:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
27.4.23 22:41

Už jsem se dle názvu diskuse lekla, že má tvé dítě v necelých dvou letech velikost 29… To si nedovedu představit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35789
27.4.23 22:42
@klamonožka píše:
Už jsem se dle názvu diskuse lekla, že má tvé dítě v necelých dvou letech velikost 29… To si nedovedu představit. :D

Já taky :lol:, proto jsem sem vlezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
27.4.23 22:43
@klamonožka píše:
Už jsem se dle názvu diskuse lekla, že má tvé dítě v necelých dvou letech velikost 29… To si nedovedu představit. :D
:lol: :lol: já taky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
@klamonožka píše:

Jj, to byl záměr, chtěla jsem nalákat lidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131

Syn v 7 letech, teď má 8 a má boty 30-31 :nevim: a ne nekupuju porad to samé dokola :D s věkem přichází jiné záliby a co se jim líbilo ve 2 letech už se nelíbí ve 4 a tuplem bych to nedostala na školáka :D představa ze mám to samé na roční dceři a na druhakovi je fakt vtipná :mrgreen: jedine co si tak držím, jsou osvědčené značky, ale pokaždé beru jiný model/ design.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.4.23 22:46

@JancaS84 S tím, že do toho bude kecat už počítám, snažím se ovládat a moc dopředu nenakupovat… bohužel se dost nechávám unést ve výprodejích… slevových kódech… a tak
Zase si říkám, že když má něco od miminka v každé velikosti, tak by na to mohla být zvyklá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
27.4.23 22:49

Dceři jsem teď kupovala holínky velikost 28. Bude mít 3… 8o Podle ostatních komentářů uvažuji, jestli nemá moc velkou nohu… Aktuálně nosí 26 a má ji těsně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.4.23 22:49

@Kriss Tina to já zatím nekupuji žádné třeba licenční postavičky a tak. Spíš neutrální vzory… a právě se také držím osvědčené značky. Nakupuju převážně online a takhle vím, jakou velikost zvolit bez zkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
27.4.23 22:50

Moje dcera má teď zrovna 29 boty, je ji 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.4.23 22:50

@KeckaJ ty jo… No vidíš, to jsem také překvapená, ty boty jsou obrovské, odhadovala jsem to tak na tu první třídu… teď má 24 a mezi kamarádkami má spíš větší nohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
27.4.23 22:53

Tak u nas mladsi 4 roky, velikost zatím 30,ale je možné, že už bude za chvíli potřebovat větší. A starší syn má 7 a ten má 35. A totéž co u mladšího - myslím, že na jaro už budeme kupovat větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
27.4.23 22:54
@KeckaJ píše:
Dceři jsem teď kupovala holínky velikost 28. Bude mít 3… 8o Podle ostatních komentářů uvažuji, jestli nemá moc velkou nohu… Aktuálně nosí 26 a má ji těsně.

A jak je vysoká? Zase když má teď natěsno 26, tak ji ty 28 nějakou dobu vydrží, tak to pak zase třeba takovy rozdíl nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
27.4.23 22:55
@Payiinka píše:
@KeckaJ ty jo… No vidíš, to jsem také překvapená, ty boty jsou obrovské, odhadovala jsem to tak na tu první třídu… teď má 24 a mezi kamarádkami má spíš větší nohu…

No hodně záleží na značce mám pocit…

Teď má botky s délkou stélky 16.5 cm a ty holínky mají 17,7. Takže mi nepřijdou nijak extra velké. Když to vezmu oproti botám, co má doma, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková