Dítě a bublinky soda stream
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@martina.se píše:
zaháníš to do extémů
Nemyslím.
Prostě sycená voda chutná většině lidí více než přirodní.
Slazená více než neochucená.
Extrém je pít jen čistou vodu, protože většina příměsí je škodlivá.
Druhý extrém je pít rum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Patejl1 píše:
Nemyslím.Prostě sycená voda chutná většině lidí více než přirodní.
Druhý extrém je pít rum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:woe
nevím, asi jsem exot, mi to nechutná
a rum taky nepiju, prostě divný člověk
To je v pořádku. Každý ať pije co mu chutná. Ale říkat nebudu to pít protože to není nic zdravého když nezdravost zrovna tohoto je velmi relativní zavání extrémismem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Patejl1 píše:
To je v pořádku. Každý ať pije co mu chutná. Ale říkat nebudu to pít protože to není nic zdravého když nezdravost zrovna tohoto je velmi relativní zavání extrémismem.
zakladatelka se ptala, zda bych to dala dítěti, napsala jsem svůj názor, nic víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
Nedávala bych, z bublinek bolí břicho a nadýmá. Někdo po nich i krká.
Ja bych rekla, ze vsichni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Patejl1 píše:
Nemyslím.Prostě sycená voda chutná většině lidí více než přirodní.
Druhý extrém je pít rum.
No vidíš, u nás doma se pije čistě neperlivá voda a chutná nám to
Bublinky nám nedělají dobře na žaludek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já zrovna z tohoto vědu nedělám, dětem, i té dvouleté, dám OBČAS minerálku(Mattoni, Magnesii, Hanáckou kyselku),doma máme soda stream, občas ho udělám a napije se i dvouletka. Nepoužíváme jejich sirupy, ale k ochucení sirupy Jupí, Yo nebo domácí.
Bublinková voda byla jediná, která mi zklidnila žaludek na začátku těhotenství, s třetí dcerkou jsem bublinky pila celé těhotenství, moc mi to chutnalo a dělalo mi dobře to perlení na jazyku..Bylo jedno, jestli minerálka nebo domácí sodastream..Dcera má dva a čtvrt roku, je zdravá, má dobrou imunitu, nemocná bývá minimálně.
Střídáme různé pití, rádi pijeme i bylinkové čaje, které jsou stejně diskutabilní jako bublinkové a minerální vody.
Dvouletému dítěti sodastream záměrně nenabízela, ale kdyby vidělo, že to pijí starší sourozenci nebo rodiče, tak bych mu taky trochu dala..Minerálky teda jen v létě, ve velkých vedrech, protože přemíra minerálů může zatížit ledviny a celý organismus, minerálky jen hodně občas.
Nemám pocit, že bychom měli po bublinkové vodě(jakékoliv),nějaké potíže..Naopak, v létě mám pocit, že mě hodně nabíjejí energií. Dodávají tělu to, co se horkem odpaří..Z toho důvodu dám v létě minerálku i starším dětem(8 a 6),té dvouleté jsem sporadicky dala taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávala bych malým dětem. Dospělým a větším občas ano. U nás převažuje neperlivá voda, ale já a muž si občas rádi dáme nealko, colu nebo třeba sládkovu limonádu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit