Dítě a bublinky soda stream
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dítě a bublinky soda stream
Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli může dítě dva roky a čtvrt pít soda stream. Naše totiž málo pije ale co se týká soda stremu i čistě vody z toho tak to pije pořád jen si nejsem jistá s těma bublinkama aby ji neškodily
Dáváte vašim dětem minerálky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@žížalína 12 ne, nedávám, bublinky neprospívají ani dospělým, natož dítěti. Je to zbytečné, bude jí akorát bolet břicho..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dceri davam mineralni i perlive vody, ktere krasne pije i neslazene. Prijde mi to lepsi, nez davat stavu nebo jina sladka piticka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám to doma, tak nevím, ale dá se udělat jemně sycená? Jenom trošičku? Myslím si, že než aby nepila nic, tak ať radši pije s bublinama - neznamená to, že nemůže časem a postupně přejít na nesycenou. Ale v rámci možností bych to udělala co nejmíň bublinovaté - třeba i postupně ubírat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Mohu se zeptat, čím škodí bublinky dospělým? Nějak nechápu, proč by měly škodit. Dík za vysvětlení. Minerálky podle mě ve velké míře škodí, protože obsahují moc minerálů, což nemusí vždy být prospěšné, ale co je špatné na bublinkách nevím. Také mi bublinkatá voda přijde lepší než slazená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KacziinaZ píše:
@martina.se Mohu se zeptat, čím škodí bublinky dospělým? Nějak nechápu, proč by měly škodit. Dík za vysvětlení. Minerálky podle mě ve velké míře škodí, protože obsahují moc minerálů, což nemusí vždy být prospěšné, ale co je špatné na bublinkách nevím. Také mi bublinkatá voda přijde lepší než slazená.
nafukujou
zeptej se u dr, uvidíš, co Ti řekne. Lidi, co mají problémy se střevy, mívají zákaz jakýchkoliv bublinkových nápojů. Kdysi na to upozorňovala i Cajthamlová v jste to, co jíte..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pro lidi, kteří nemají problémy se střevy jsou také škodlivé? Čím? Jako rovnou to zavrhnout, protože vadí lidem s nemocnými střevy mi připadá přehnané. To je jako by cukr nikdo nesměl, protože diabetici ho neumí zpracovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@žížalína 12 zrovna nedávno jsem slyšela nějakýho člověka mluvit o tom, jak se tělo zbavuje CO2 při vydechování a my jak blbci ho vháníme do těla bublinkatým pitím a že se diví, že se na to naše tělo nevykašle.
Neříkám občas si dát, ale pořád bych to nepila a už vůbec bych to nedávala dvouleťákovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechtěla bych to doma ani zadarmo. Když vidím ty náplně, je to samá chemická srágora.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KacziinaZ zadej si do googlu škodlivost CO2 v nápojích a vyjede ti hromada článků
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávala bych, z bublinek bolí břicho a nadýmá. Někdo po nich i krká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KacziinaZ píše:
A pro lidi, kteří nemají problémy se střevy jsou také škodlivé? Čím? Jako rovnou to zavrhnout, protože vadí lidem s nemocnými střevy mi připadá přehnané. To je jako by cukr nikdo nesměl, protože diabetici ho neumí zpracovat…
jako já to nikomu neberu, ovšem škodlivé to je, co je zdravýho na uměle nahnaných bublinkách? Vůbec nic - nedávám to ani sobě, dítěti už vůbec ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
Nedávala bych, z bublinek bolí břicho a nadýmá. Někdo po nich i krká.
Proboha krká, no to mně dost děsí.
Čistě teoreticky může hodně sycených nápojů vyvolat metabolickou acidózo (překyselení organismu). Děti jsou k tomu náchylnější.
Pokud se CO2 vykrká tak to nehrozí.
Při normální konzumaci podle mně nic nehrozí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
jako já to nikomu neberu, ovšem škodlivé to je, co je zdravýho na uměle nahnaných bublinkách? Vůbec nic - nedávám to ani sobě, dítěti už vůbec ne
Pokud budu dělat jen to co je zdravé a bezpečné, mám pocit, že můj život bude o dost chudší. A prostě voda s bublinkami mi chutná výrazně více než bez nich.
Stejně jako mi chutná tučný sýr a tatarka. Proboha proč by někdo jedl tučný sýr, když na něm není nic zdravého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Patejl1 píše:
Pokud budu dělat jen to co je zdravé a bezpečné, mám pocit, že můj život bude o dost chudší. A prostě voda s bublinkami mi chutná výrazně více než bez nich.Stejně jako mi chutná tučný sýr a tatarka. Proboha proč by někdo jedl tučný sýr, když na něm není nic zdravého.
zaháníš to do extémů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit