Dítě a domácnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
1.8.12 11:20
@asha píše:
Se trema je to totiz naprosty veget :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No si rikam :mrgreen: jedno me uz zacina nudit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.12 11:21

Jak to tak čtu, přestávám se bát. :)

Nicméně, asi mi to tvrdí, protože by se tu ráda na ten první týden po porodu usídlila, což já zase moc nechci… (ale to už je jiný příběh.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
1.8.12 11:23

@Markétka Š.V. mít tchýni doma první dny, tak by mě jeblo. Já jsem teda takový povahy, že bych jí narovinu řekla, že mů smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.12 11:25

@micelinka Já doufám, že jí to ještě do prosince přejde a bude mít svých starostí dost. :D Myslím, že by se u mě rozvinula nějaká duševní choroba po tom týdnu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.8.12 11:26
@Markétka Š.V. píše:
Jak to tak čtu, přestávám se bát. :)Nicméně, asi mi to tvrdí, protože by se tu ráda na ten první týden po porodu usídlila, což já zase moc nechci… (ale to už je jiný příběh.)

Nesnesla jsem prvni mesic nikoho, i chlap mi radne lezl na nervy… :mrgreen: navstevy byly supr, ale tak na hodinku na dve a adios… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.12 11:30

@Barca12345 Já myslím, že to budu mít taky tak. Ještě mi jde o to, co by tam jako ten tejden dělala? Kojila? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
1.8.12 11:32

Kdyz jsme meli jedno dite, bylo to v pohode, ted mame dve a prijde mi to jeste snazsi..malej uz je samostatnej, pomuze mi..ono taky zalezi na tom, jaky ditko je..nase deti jsou pohodari, hrajou si spolu, i sami, neusim byt porad s nima..takze rano vstanu vetsinou driv, poklidim, postavim na obed, mezitim se vzbudi decka, malej si snidani vezme sam, malou nakojim, ta pak na me kouka z plisku, nebo ji udelam lezeni na zemi (je ji pul roku), malej je ted doma, takze on si hraje v pokojiku..kolem 11 mala usina, ja dodelam obed..po obede si lehne malej, pak oba vstavaji kolem 2,jde se ven, kolem 7 domu, vykoupu, udelam vecu, uspim malou, malej usina sam..takze za me to zadna pakarna neni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
1.8.12 11:35

Ještě dodávám, že když byla malá miminko, tak vstávala ráno mezi 3 a 4, takže v 7 ráno jsme už měla všechno hotovo :mrgreen:. Jen bylo blbý, že krámy otevíraly až v 7, v 5 ráno jsme už chodily na procházku - přiznávám, vypadala jsem jak magor, ale aspoň byl venku klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
@Markétka Š.V. píše:
@Barca12345 Já myslím, že to budu mít taky tak. Ještě mi jde o to, co by tam jako ten tejden dělala? Kojila? :D

No, to si zase myslis :mrgreen: - uvarila, prevlikla treba kdyz prokrvacis na povleceni, treba zajde se psem pokud mate, jak mimco place tri hodiny v kuse tak ho ponosi a ty muzes odpocivat…

Ale jak rikam, byla jsem sama, bylo to nekdy dost teky, ale v tech prvnich seznamovacich chvilich jsem nechtela nikoho, to byl cas jen a jen pro nas! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

Záleží na povaze miminka. S prvním synem jsem byla první 3 měsíce u tchanovcu, dodelaval se byt, ale bylo mi tam fajn, nic mi nechybělo a dítě bylo zlaté. Druhý byl do půl roku krikloun, takže půl roku domácnost v troskach a já úplně vyřízena, pak se to začalo zlepšovat. Dneska je mu 10 měsíců, všechno stiham levou zadní a to vařím 6 dní v týdnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
1.8.12 11:36
@Markétka Š.V. píše:
Jak to tak čtu, přestávám se bát. :)Nicméně, asi mi to tvrdí, protože by se tu ráda na ten první týden po porodu usídlila, což já zase moc nechci… (ale to už je jiný příběh.)

u nas chtela byt taky, rezolutne jsem to odmitla..urazila se a po asi trech tydnech ji to preslo..jinou moznost nemela..

Příspěvek upraven 01.08.12 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.8.12 11:37
@Markétka Š.V. píše:
@Barca12345 Já myslím, že to budu mít taky tak. Ještě mi jde o to, co by tam jako ten tejden dělala? Kojila? :D
@Markétka Š.V. píše:

No po porodu…spis obcasny hlidani batolete :mrgreen: Mimino vrazis do satku a muzes delat, co te napadne, s chodicim prudicem to obcas byva svizelny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.8.12 11:40
@asha píše:
No po porodu…spis obcasny hlidani batolete :mrgreen: Mimino vrazis do satku a muzes delat, co te napadne, s chodicim prudicem to obcas byva svizelny :lol:

MIluju chvile, kdy si nase rok a pul stare batole nekdo odvadi - kdokoli… :mrgreen:

Minule jsme byli nakupovat a moje mamka s pritelem vezli kocar a jak jsme brousili po obchodech, tak jsme se jim ztratili a chlap rika - nahlasime unos ditete? ja na to - hlavne mlc a delej ze nic! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.8.12 11:42

Příspěvek upraven 02.05.16 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
1.8.12 11:43
@Barca12345 píše:
MIluju chvile, kdy si nase rok a pul stare batole nekdo odvadi - kdokoli… :mrgreen:Minule jsme byli nakupovat a moje mamka s pritelem vezli kocar a jak jsme brousili po obchodech, tak jsme se jim ztratili a chlap rika - nahlasime unos ditete? ja na to - hlavne mlc a delej ze nic! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:potlesk: :pankac: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný