Dítě asi olizlo ptačí trus

Anonymní
10.7.18 10:47

Dítě asi olizlo ptačí trus

:mavam: zdravím… Holky, naše mala měla na nožce něco zaschlyho a vypadalo to jak ptačí trus :roll: trošičku, všimla jsem si jak to odsprtava.. nějak jsem tomu nevěnovala pozornost ale trklo mě to až pak jak měla v ruce koláček a jedla ho tou stejnou rukou :roll: může ji z toho něco být? 8o vím, že dečka snědí kdeco ale tohle zrovna mi přijde fakt nechutný :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
10.7.18 10:50

Neboj, žaludeční kyseliny jsou spolehlivá desinfekce. Moje roční cácorka předevčírem zbaštila macatou můru. Přiletěla, sedla na zeď a měla to spočítaný. Než jsem tam doběhla, zbyly z ní jen křidýlka… :lol:

• Citovat
  • Upravit
13837
10.7.18 10:51

Syn snědl ptačí h.ovno předevčírem na koupališti a bylo a je mu dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85467
10.7.18 10:55

Dcera ho uz parkrat olizla (fuj) a prezila. Max bude mit prujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
10.7.18 11:00

Kamarádka jako malá požírala slepičince, žije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
10.7.18 11:03

máma říká, že já i moji sourozenci jsme celkem běžně jedli slepičáky a žiju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.7.18 11:08

Si vždycky řeknu - kolik podobných lahůdek asi snedi, když na ne zrovna nekoukam? A víc to neřeším. :) bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
10.7.18 11:18

Syn pred tydnem kuni hovno, dneska psi (nase domaci). To kuni me zneklidnilo, preci jen kuna domaci nebyla, psala jsem dr a ta mi odpovedela davat dva dny za sebou silna probiotika (hylak, enterol) a sledovat, jestli nema prujem, a pokud ne, tak dale neresit :D Koukam, ze je zrovna obdobi pozirani trusu :D Nevim, jak stara je tvoje mala, synovi je rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
10.7.18 11:19

PS: a teda ptaci hovna mi syn zere na zahrade pravidelne, zakazuju ale nehlidam, to bych nedelala nic jinyho, popravde tohle neresim. Nejdriv jsem mela mindrak z nejaky ptaci chripky nebo neco, ale pak jsem si rekla, ze ptaci hovna zere kazde dite, ktere vyrusta na zahrade.

Příspěvek upraven 10.07.18 v 12:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
10.7.18 12:32

Dcera snědla jednou jelení hov.no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.18 12:46

Takové blbosti bych fakt chtěla řešit. Kdyby vypila něco jedovatého, tak neřeknu, ale řešit malý ptaci bobek :nevim:

• Citovat
  • Upravit
701
10.7.18 13:08

Dcera kdysi s oblibou cumlala slimaky(od té doby miluje bonbóny marshmallow)naše zkušená doktorka se tomu jen smála, že na posílení imunity je nejlepší venkovský dvorek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.18 14:01

@Mirčulka teda ale na slimáky pozor , ti jsou jedovatí myslím ne ?

Holky díky , vaše příspěvky mě pobavily :lol: oproti vašim dětem je ta moje ještě v pohodě :mrgreen: tohle byla ( co jsem teda viděla ) její premiéra v papání výkalů :D v listopadu bude mít dva roky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.18 14:03
@Anonymní píše:
Takové blbosti bych fakt chtěla řešit. Kdyby vypila něco jedovatého, tak neřeknu, ale řešit malý ptaci bobek :nevim:

No mi teda jíst hovna úplně normální nepřipadá :roll: ale pokud je to u vás v rodině normální tak ok… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3662
10.7.18 23:30

To fakt vsichni pojidaj/pojidali hov.na ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat