Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
zdravím… Holky, naše mala měla na nožce něco zaschlyho a vypadalo to jak ptačí trus
trošičku, všimla jsem si jak to odsprtava.. nějak jsem tomu nevěnovala pozornost ale trklo mě to až pak jak měla v ruce koláček a jedla ho tou stejnou rukou
může ji z toho něco být?
vím, že dečka snědí kdeco ale tohle zrovna mi přijde fakt nechutný ![]()
Neboj, žaludeční kyseliny jsou spolehlivá desinfekce. Moje roční cácorka předevčírem zbaštila macatou můru. Přiletěla, sedla na zeď a měla to spočítaný. Než jsem tam doběhla, zbyly z ní jen křidýlka… ![]()
Syn snědl ptačí h.ovno předevčírem na koupališti a bylo a je mu dobře.
Dcera ho uz parkrat olizla (fuj) a prezila. Max bude mit prujem.
máma říká, že já i moji sourozenci jsme celkem běžně jedli slepičáky a žiju ![]()
Si vždycky řeknu - kolik podobných lahůdek asi snedi, když na ne zrovna nekoukam? A víc to neřeším.
bude OK
Syn pred tydnem kuni hovno, dneska psi (nase domaci). To kuni me zneklidnilo, preci jen kuna domaci nebyla, psala jsem dr a ta mi odpovedela davat dva dny za sebou silna probiotika (hylak, enterol) a sledovat, jestli nema prujem, a pokud ne, tak dale neresit
Koukam, ze je zrovna obdobi pozirani trusu
Nevim, jak stara je tvoje mala, synovi je rok.
PS: a teda ptaci hovna mi syn zere na zahrade pravidelne, zakazuju ale nehlidam, to bych nedelala nic jinyho, popravde tohle neresim. Nejdriv jsem mela mindrak z nejaky ptaci chripky nebo neco, ale pak jsem si rekla, ze ptaci hovna zere kazde dite, ktere vyrusta na zahrade.
Příspěvek upraven 10.07.18 v 12:36
Takové blbosti bych fakt chtěla řešit. Kdyby vypila něco jedovatého, tak neřeknu, ale řešit malý ptaci bobek ![]()
Dcera kdysi s oblibou cumlala slimaky(od té doby miluje bonbóny marshmallow)naše zkušená doktorka se tomu jen smála, že na posílení imunity je nejlepší venkovský dvorek ![]()
@Mirčulka teda ale na slimáky pozor , ti jsou jedovatí myslím ne ?
Holky díky , vaše příspěvky mě pobavily
oproti vašim dětem je ta moje ještě v pohodě
tohle byla ( co jsem teda viděla ) její premiéra v papání výkalů
v listopadu bude mít dva roky…
@Anonymní píše:
Takové blbosti bych fakt chtěla řešit. Kdyby vypila něco jedovatého, tak neřeknu, ale řešit malý ptaci bobek
No mi teda jíst hovna úplně normální nepřipadá
ale pokud je to u vás v rodině normální tak ok… ![]()