Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já jsem do dětské skupiny dávala potvrzení od manžela z práce.
Dělala jsem před RD v dětské skupince a maminky nám nosily i smlouvy tatínků.
A nebyl ani problém dodat smlouvu později. Když teda nastoupíš třeba za týden, dva. Ne za půl roku.
@Karolina0311 a pokud by byl i tatínek na pracáku? Tak potvrzení z pracáku? ( manžel je teď momentálně na pracáku. Firmu předělávají a nepracují, za měsíc se tam bude vracet) - přidávám, aby zde nevznikly komentáře typu že jsme vadní nebo něco. ![]()
S nutností dodat potvrzení jsem se setkala jen v dětské skupině dotované EU, která byla sociální službou, zdarma. Zaskakovala jsem tam, stačila smluva tatínka nebo i registrace na UP.
V soukromé platilo, že kdo dřív přijde a je schopen platit, má místo.
@Anonymní píše:
@Karolina0311 a pokud by byl i tatínek na pracáku? Tak potvrzení z pracáku? ( manžel je teď momentálně na pracáku. Firmu předělávají a nepracují, za měsíc se tam bude vracet) - přidávám, aby zde nevznikly komentáře typu že jsme vadní nebo něco.
V té podporované dětské skupině u nás to stačí. Je to financováno z projektu, který se zabývá návratem hlavně matek malých dětí na trh práce.
@Karolina0311 syn má nastoupit tedka v únoru, jen na 3 dny v týdnu.. mezitím si zařídím práci. Ale na cely týden muže chodit až od dubna. Musím snim byt tedy doma az do toho dubna. Manžel je sice doma, ale chodí kazdy den na melouchy. Tak by snim doma nemohl byt.
Nechám tedy potvrdit úřadem práce. A hned jak nastoupím já nebo manžel nechám potvrdit nový a dám ho tam. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj. Ráda bych se zeptala. Při studiu jsem otěhotněla, nešla jsem tedy po studiu do práce ale na úřad práce. Poté jsem nastoupila na rodičovskou dovolenou. Momentálně je synovi přes 2 roky a uvažujeme pomalu nad dětskou soukromou skupinkou. Práci jsem si našla ale nastoupím až po nástupu malého do školky.
Chtěla bych se tedy zeptat jak je to s potvrzením o zaměstnání? Mohu jít na úřad práce aby mě to potvrdili, a později dodat potvrzení ze zaměstnání? Ve školičce se ještě poptám, jen bych chtěla vědět předem.. díky moc
Jak vaše děti snášeli první rozloučení ve školce?