Máte dítko v reklamě či komparsu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3311
27.7.14 10:48

Zakladatelka nepsala, zda dítě bude dávat do agentury…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.7.14 10:48
@martina.se píše:
moje dítě nemá vyřízené nic :lol: a nikdy to nebyl problém.. :nevim:

Pak mají nějaké černé peníze, které vyplácejí, protože ofiko tam být nemůžete. A to si vem, co by se dělo, kdyby se dítěti něco stalo během toho natáčení. :think: Problém to asi nebyl, protože to nikdo nekontroloval. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.7.14 10:50
@tiffany píše:
Pak mají nějaké černé peníze, které vyplácejí, protože ofiko tam být nemůžete. A to si vem, co by se dělo, kdyby se dítěti něco stalo během toho natáčení. :think: Problém to asi nebyl, protože to nikdo nekontroloval. :nevim:

je fakt, že můj kluk většinou fotí a to dělám já sama :nevim: v tom případě je to asi jiné.. tak to sorry za mystifikaci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.7.14 10:51
@sagina píše:
tak přihláška se neposílá, musíš s dítětem obíhat castingy. takhle to kdysi dělala tchyně se dítětem od švagrové, dle mého hodně zbytečně zabitého času a výsledek nejistý. podle toho co vyprávěla, tak ten casting byl na několik hodin až klidně celý den a za asi dva nebo tři roky holku protlačila do jedné reklamy. ale zas tchyni to asi bavilo a holku nejspíš taky, tak proč ne.ale jinak přijde mi to, že malých dětí je spousta a co mi říkal brácha, který si roky přivydělává hraním nebo kamarádka, která taky dlouhé roky pracovala v televizi, tak pokud nejde vyloženě o nějakou větší roli, tak se dost využívají známosti (jako třeba: „hele, nechce si tvoje holka zahrát, potřebujeme osmiletou dlouhovasou holčinu“), než shánět nějaké nové cizí dítě.

Tak já nevím, ale kámoška si to chválí a to žádné známé nemá, prostě má hezké dítě :mrgreen: ;) Ta mi to právě doporučila. Měli jsme teď jednu nabíku, ale bohužel jsme byly na dovče, takže smolík. Taky nemáme žádné známé. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.7.14 10:52
@januschka píše:
@sagina k nám na pracák vždy chodili nahlašovat zákonní zástupci, tj. rodiče…

jo? no vidíš to, a brácha říkal, že filmaři předávají celý seznam dětí. ale já tedy nemám dítě pod agenturou, připletla se k natáčení filmu, možná to tam měli nějak ošéfované hromadně. a já za ní snad ani nepodepisovala smlouvu, na natáčení s ní byla moje máma, tak ani nevím, co tam všechno podepisovala. možná mezi tím třeba byla i nějaká plná moc k nahlášení na pracák nebo formulář, který televize jenom odevzdává nebo já nevím.

a upřímně mi to je fuk, protože s pracákem mám velmi špatné zkušenosti z doby, kdy jim tam exmanžel hlásil volná místa v jeho firmě. zkušenost k nezaplacení, od té doby se jim taky na nějaké hlášení vybodnul, byť i to by mělo být (resp. v té době bylo) povinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
27.7.14 10:56

@sagina raději si to ověř, pracovala jsem na pracáku, ale na jiném oddělení, tohle vím jedině proto, protože si rodiče často pletli kanceláře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.7.14 10:59
@januschka píše:
@sagina raději si to ověř, pracovala jsem na pracáku, ale na jiném oddělení, tohle vím jedině proto, protože si rodiče často pletli kanceláře :-)

hele, to už je nějaký ten rok nazpátek, takže rozhodně si nic ověřovat nehodlám - tím spíš, když holka nakonec v ničem oficiálně nefigurovala a peníze zdanil brácha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
27.7.14 11:02

@sagina tak to jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
27.7.14 11:04

Zkus obeslat castingové agentury s jeho fotkami (obličej, celá postava) a pokud budou mít zájem, tak se ti ozvou, podepíšeš smlouvu a budou tě zvát na castingy. Ty agentury ti samy řeknou, co musíš vyřídit (povolení od UP), takže žádný strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová