Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se píše:
moje dítě nemá vyřízené nica nikdy to nebyl problém..
Pak mají nějaké černé peníze, které vyplácejí, protože ofiko tam být nemůžete. A to si vem, co by se dělo, kdyby se dítěti něco stalo během toho natáčení.
Problém to asi nebyl, protože to nikdo nekontroloval. ![]()
@tiffany píše:
Pak mají nějaké černé peníze, které vyplácejí, protože ofiko tam být nemůžete. A to si vem, co by se dělo, kdyby se dítěti něco stalo během toho natáčení.Problém to asi nebyl, protože to nikdo nekontroloval.
je fakt, že můj kluk většinou fotí a to dělám já sama
v tom případě je to asi jiné.. tak to sorry za mystifikaci ![]()
@sagina píše:
tak přihláška se neposílá, musíš s dítětem obíhat castingy. takhle to kdysi dělala tchyně se dítětem od švagrové, dle mého hodně zbytečně zabitého času a výsledek nejistý. podle toho co vyprávěla, tak ten casting byl na několik hodin až klidně celý den a za asi dva nebo tři roky holku protlačila do jedné reklamy. ale zas tchyni to asi bavilo a holku nejspíš taky, tak proč ne.ale jinak přijde mi to, že malých dětí je spousta a co mi říkal brácha, který si roky přivydělává hraním nebo kamarádka, která taky dlouhé roky pracovala v televizi, tak pokud nejde vyloženě o nějakou větší roli, tak se dost využívají známosti (jako třeba: „hele, nechce si tvoje holka zahrát, potřebujeme osmiletou dlouhovasou holčinu“), než shánět nějaké nové cizí dítě.
Tak já nevím, ale kámoška si to chválí a to žádné známé nemá, prostě má hezké dítě
Ta mi to právě doporučila. Měli jsme teď jednu nabíku, ale bohužel jsme byly na dovče, takže smolík. Taky nemáme žádné známé. ![]()
@januschka píše:
@sagina k nám na pracák vždy chodili nahlašovat zákonní zástupci, tj. rodiče…
jo? no vidíš to, a brácha říkal, že filmaři předávají celý seznam dětí. ale já tedy nemám dítě pod agenturou, připletla se k natáčení filmu, možná to tam měli nějak ošéfované hromadně. a já za ní snad ani nepodepisovala smlouvu, na natáčení s ní byla moje máma, tak ani nevím, co tam všechno podepisovala. možná mezi tím třeba byla i nějaká plná moc k nahlášení na pracák nebo formulář, který televize jenom odevzdává nebo já nevím.
a upřímně mi to je fuk, protože s pracákem mám velmi špatné zkušenosti z doby, kdy jim tam exmanžel hlásil volná místa v jeho firmě. zkušenost k nezaplacení, od té doby se jim taky na nějaké hlášení vybodnul, byť i to by mělo být (resp. v té době bylo) povinné.
@sagina raději si to ověř, pracovala jsem na pracáku, ale na jiném oddělení, tohle vím jedině proto, protože si rodiče často pletli kanceláře ![]()
@januschka píše:
@sagina raději si to ověř, pracovala jsem na pracáku, ale na jiném oddělení, tohle vím jedině proto, protože si rodiče často pletli kanceláře
hele, to už je nějaký ten rok nazpátek, takže rozhodně si nic ověřovat nehodlám - tím spíš, když holka nakonec v ničem oficiálně nefigurovala a peníze zdanil brácha ![]()
Zkus obeslat castingové agentury s jeho fotkami (obličej, celá postava) a pokud budou mít zájem, tak se ti ozvou, podepíšeš smlouvu a budou tě zvát na castingy. Ty agentury ti samy řeknou, co musíš vyřídit (povolení od UP), takže žádný strach.