Máte dítko v reklamě či komparsu?

644
27.7.14 10:06

Dítě do televize

Dobré ránko maminky, chci se zeptat je tu někdo kdo má dítko v televizi? At v reklamách nebo komparsu? Přemýšlím o tom už delší dobu, teď jsem se rozhodla ale nevím jak na to. Kam poslat třeba přihlášku nebo jak to takhle chodí u malých dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.7.14 10:12

@MSM20 mám, ale jen díky známostem a proto, že to moje dítě chtělo. Jinak občas dětem fotím booky. Spousta lidí si neuvědomuje, kolik práce za tímto je a myslí si, jak jsou to rychle a snadno vydělané prašule.. Nejsou. Nech dítko povyrůst, ať se samo rozhodne. Jestli chceš detailní info, co a jak, tak přes sz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
27.7.14 10:13

.

Příspěvek upraven 24.12.14 v 09:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
27.7.14 10:18

Hlavně na to musí být povolení z úřadu práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
27.7.14 10:20
@januschka píše:

Vážně to jsem nevěděla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.7.14 10:26
@januschka píše:

jo? a odkdy? :mrgreen: dokud dítě nenatočí reklamu za velké prachy, nemusíš vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
27.7.14 10:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
27.7.14 10:33

Tam jsou veškeré info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.7.14 10:37
@martina.se píše:
jo? a odkdy? :mrgreen: dokud dítě nenatočí reklamu za velké prachy, nemusíš vůbec nic.

no, nevím, moje holka točila cosi do filmu, v podstatě jenom krátký záběr, jak rytíři (či kdo) přepadli vesnici a jí řvoucí unáší od mámy… no, natáčení celkově na jeden den, dostala za to tisíckovku, ale protože byla sehnaná narychlo (původně domluvené dítě nemohlo, tak si můj brácha vzpomněl na neteř), peníze pro ni šly přes bráchu. protože prý by filmaři měli problém, jelikož všechny nezletilé děti musí předem hlásit na pracák a ji by už nestihli (nebo možná se jim spíš nechtělo zbytečně papírovat, když to v podstatě bylo kus za kus :nevim:).

ale tedy co jsem tak pochopila ta povinnost hlásit se netýká rodičů, ale filmařů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.7.14 10:38
@martina.se píše:
jo? a odkdy? :mrgreen: dokud dítě nenatočí reklamu za velké prachy, nemusíš vůbec nic.

Ale musíš mít povolení a pak dávat za dítě přiznání. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
27.7.14 10:38

@sagina k nám na pracák vždy chodili nahlašovat zákonní zástupci, tj. rodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.7.14 10:43
@tiffany píše:
Ale musíš mít povolení a pak dávat za dítě přiznání. :mavam:

pokud to dítě něco točí. Nikoliv pokud ho přihlásíš do agentury. Nehledě na to, že jsou finanční stropy a za většinu miniprací hlásit nemusíš vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.7.14 10:46
@martina.se píše:
pokud to dítě něco točí. Nikoliv pokud ho přihlásíš do agentury. Nehledě na to, že jsou finanční stropy a za většinu miniprací hlásit nemusíš vůbec nic.

Ale prosím tě… Mám dítě v agentuře a a ta sama mi posílala to povolení, které ona musela potvrdit, že bude tu práci zprostředkovat. Já posílala na ÚP a povolení je jen na 12 měsíců, pak se žádá znovu. Ta max částka ale neplatí na tohle povolení… Kdybys si přečetla ten okaz od Januschka, tak tam to máš.

Příspěvek upraven 27.07.14 v 10:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.7.14 10:47
@tiffany píše:
Ale prosím tě… Mám dítě v agentuře a a ta sama mi posílala to povolení, které ona musela potvrdit, že bude tu práci zprostředkovat. Já posílala na ÚP a povolení je jen na 12 měsíců, pak se žádá znovu. Ta max částka ale neplatí na tohle povolení…

moje dítě nemá vyřízené nic :lol: a nikdy to nebyl problém.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.7.14 10:47
@MSM20 píše:
Dobré ránko maminky, chci se zeptat je tu někdo kdo má dítko v televizi? At v reklamách nebo komparsu? Přemýšlím o tom už delší dobu, teď jsem se rozhodla ale nevím jak na to. Kam poslat třeba přihlášku nebo jak to takhle chodí u malých dětí.

tak přihláška se neposílá, musíš s dítětem obíhat castingy. takhle to kdysi dělala tchyně se dítětem od švagrové, dle mého hodně zbytečně zabitého času a výsledek nejistý. podle toho co vyprávěla, tak ten casting byl na několik hodin až klidně celý den a za asi dva nebo tři roky holku protlačila do jedné reklamy. ale zas tchyni to asi bavilo a holku nejspíš taky, tak proč ne.

ale jinak přijde mi to, že malých dětí je spousta a co mi říkal brácha, který si roky přivydělává hraním nebo kamarádka, která taky dlouhé roky pracovala v televizi, tak pokud nejde vyloženě o nějakou větší roli, tak se dost využívají známosti (jako třeba: „hele, nechce si tvoje holka zahrát, potřebujeme osmiletou dlouhovasou holčinu“), než shánět nějaké nové cizí dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová