Dítě jí vše rukama
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Dceři jsou 2 a něco a taky si často namočí ruce. I když umí jíst vidličkou a lžíci. Zase ona měla zájem o to jíst lžíci. Takže měla jednu ona druhou já a v mezičase jsem ji krmila. Rukama jedla ostatní jídla. Polívky a omáčky jsem dávala já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera taky jeden čas jedla vše rukama. Snažila jsem se o BLW. Jídlo bylo naprosto všude, ale nic, co by mě u třetího dítěte překvapovalo
Jsem s tím v pohodě. Ať si každý krmí jak chce
Na návštěvách jsem samozřejmě respektovala, že si někdo nepřeje mít kolem stolu svinčík. U nás doma je to tak na pohodu. Ať si každý jí, jak chce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
At si to dela kazdy jak chce.. syna jsem nekrmila od 10. mesice, kdy sel do zidlicky, chtel jedine sam a ja byla rada, ze byl brzo samostatny co se tyce jidla. Jedl rukama i lzickou. Dite rukama vse objevuje, poznava ruzny struktury, uci se..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@koltilda píše: Více
Ještě bych se zeptala, co tě tak dráždí? To, že někdo jede jinak nebo to že je všude kolem rozpatlane jídlo? Či tvrzení, že si to musí osahat?
Příspěvek upraven 27.03.24 v 13:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@koltilda píše: Více
Kdyz to nemusim uklizet ja, je mi to jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kryptozoo píše: Více
Predstvujes si zenicha jak ji na svatbe knedlickovou polevku rukama? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@koltilda Neřešila jsem. Ať si to každý dělá, jak chce. Obě moje děti měly období, kdy zásadně chtěly jen samy, nesnesly krmení. Tak jsem jim postavila misku, dala pár lžiček, a nechala je bejt. Najedly se hezky, jen sem pak šůrovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako že mu nedá ani lžičku a nechá dítě najíst polívku jen rukama? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když ji samo tak už nejspíš sedí, jestli dostává Polívky a tak… Bych řekla od 10mesicu výš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia Ano, spodní hranici bych tak nějak tipovala, ale vzhledem k takovému údivu..jestli se tady bavíme o dvou, třech, pěti letech
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě spíš napadlo jestli zakladatelka není babička.
Další : chce matka vůbec aby dítě jedlo příborem? Nepochopila špatně stravu do ruky? Vzhledem k tomu výroku, že si má jídlo osahat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych znát názory na to, že dítě jí vše rukama. Známá jakmile dítě sedělo v židličce u stolu, dávala před něho jídlo - kaši, polévku (hustější), rýži s omáčkou, prostě vše… nepochopila jsem význam toho, že vše jí pouze rukama, (prý si musí jídlo omakat) jak potom dítě vypadá a prostor okolo něho si dovedete představit