Odmítá ráno kaši
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Odmítá ráno kaši
Ahoj maminky. Syn 19mesicu mi ráno odmítá kaši a když se mu dá um tak to vypije. Jinak je velký jedlík a sní vše přes den a pije dost. Večer před spaním má také UM. Má otázka zní mám nechat Um ráno ještě nějakou dobu? Díky za odpovědi a hezký den přeji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
KAše není povinná součást jídelníčku. Klidně nech UM, moje dcera ho taky měla ráda, pila ho skoro do 3 let, normální mléko ani kaše nechtěla. Maximálně jsem občas zahustila UM trochu instantní bezmléčné kaše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky nesnesu ráno kaše. Nedej bože z krupice. Ráno mi prostě vadí.
Nechala bych mlíko ke snídani a ke svačině třeba jogurt, přesnídávku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera je taky nechtěla. Není to stejně nic co ve stravě je důležité. Zkoušela jsi jorlguety bílé s ovocem, domácí prininak, buchty, bábovky…ale klidně bych dala um. Dcera ho pila dlouho snad do tri. Později už jrn vecer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaše není povinná když mu nechutná nedávej a nech mlíko, starší ho pil pomalu do čtyřech bez něj nefungoval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč ne? Dcera snídala umělé mléko až téměř do 3 let. Nic jiného nebyla schopná pozřít. Pak chvíli nic, nebylo možné jí „donutit“ cokoliv sníst, potom se vrátila k mléku a pilo ho snad do 3.třídy - jen ne umělé, ale čerstvé plnotučné.
Jestli je jedlík, dala bych mu třeba trochu chleba se sýrem, banán nebo něco, co jste zvyklí snídat vy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je děti nechtěli nikdy, ale i pětiletý chce ráno a večer sklenici mléka.
vždyť je to úplně jedno. Co mi teď jedí rádi jsou lívance. Tak dělám ty - v podstatě základ je řidší kaše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mila759 Moje děti kaše nikdy nejedly. V 19mesicich se mohly kdykoli nakojit a k snídani měly asi to co já, třeba pečivo s něčím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neteř pila UM na snídani ještě ve 3 letech.
Ono to není nic strašného. Naopak u syna jsem byla ráda že ho pil, protože jsem věděla, že v tom má všechny možné vitamíny a dává mu to víc, než nějaký suchý toust s máslem (to bylo tak jediné co mi ráno chtěl jíst.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 jogurty má na odpolední svačinu. Ráno kaše nebo dnes už dostal Um protože protestoval 😏 pak má buď pečivo s něčím, k tomu ovoce nebo zeleninu, nebo přesnídávku a oběd to co máme my akorát bez soli a koření, další svačina jogurt většinou a večer Um a vypije 300ml. A jíme po třech hodinách. A to ještě když jíme my tak dostane kousek od nás, takže opravdu ji vše a myslím že toho má dost. 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mila759 píše: Více
V tomto spektru bych neřešila, co snídá a klidně mu to mléko dala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba mu kaše nechutnají, nedávala bych, když nechce. A mléko snídaly děti ještě ve školce a dodneška občas když nemají ráno chuť na snídani, tak si dají jen hrnek mléka a pak až svačinu ve škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcera jedla kase kolem roku, pak přestala a nevezme to do pusy. Od té doby pila ráno a večer mlíko, ne teda UM. Večer přestala kolem dvou let, ráno pije mlíko doteď a je jí tři a půl. Neřeším to. Jídelníček má pestrý, takže ji prostě dávám to mlíko.
- Citovat
- Upravit