Miminko 5m vdechlo vodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
61
10.3.24 10:15

Miminko 5 m vdechlo vodu-pohotovost radeji?

Ahoj holky, mam prvni mimi a davali jsme vodu z plastoveho hrnecku- male se to libi.. ale po nekolika douscich jeden zrejme vdechla a kaslala a brecela a pak pri dychani bylo slyset jakoby takove zvuky chrcive pri nadechu. Asi po 5 min to ustalo. Mela jsem ji naklonenou i hlavickou dolu na predlokti, kdyby neco bylo, kde nema, aby to vyslo ven.
samozrejme na google jsem se docetla desny veci. O problemech co muzou nastat x hodin po..
Myslite, ze mam jet k doktoru, aby ji poslechli? Fakt tohle nedokazu odhadnout a mam strach. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2128
10.3.24 10:31

Mělo by to být v pořádku. Malou pozoruj, kdyby se ti nezdálo dýchání anebo ji vyskočila teplota, tak volej doktorce. Ale nejspíš to opravdu nebude nutné. Pokud mas na mysli suché utonutí, to se děje spíše při koupání.

To chrčeni je normální obranný mechanismus, miminkum se často dostane mlicko do jiné trubičky, kucknou se i při kojení. Ony se jim totiž stáhnou hlasivky, proto chrci nebo až pískají a tím kuckanim to dostavaji ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.3.24 10:58

@TeeeT jj to myslim, me to nenechalo napsat do toho prispevku, ze to jsou vulgarismy :D tak jsem to prepsala tak pitome, ale snad se to dalo pochopit :) se nam stane i u kojeni obcas, ze kuckne, to je pravda.. jen prave ted prvne chrcela, predtim nikdy. No, asi to bude ok a moc silim :) moc dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí