Dítě nepije

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
6.7.16 16:09

Dítě nepije

Maminky prosím o radu
S dcerkou 20 mesicu jsem skoncila po horeckach a vyčerpáni v nemocnici na kapackach. Od doby kdy ji připojili na kapacky cca 2 dni mi vůbec nic nevypila… Vidí flasku a začne brecet a schovávat se. mimichodom horečky už nemáme, nechce ani z hrnicku, ani cez stříkačku, ani lžičku…
Prosím o radu jak ji znova donutit pit… Pokial nezačne tak nás z nemocnice nepustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
6.7.16 16:28

Začala bych něčím jiným…polévka - vývar, ovoce ( je v ní dost přírodní štávy - jablíčka, pomeranče, meloun, atd )..pak bych zkusila ne vodu, ale něco jako juice, kubíky atd..prostě " něco lepšího " než vodu nebo čaj.. :think:

• Citovat
  • Upravit
956
6.7.16 16:59

Ahojky, jestli můžu poradit, tak když syn nechtěl pít, tak jsem mu ředila masovozeleni. příkrmy, ovoc. přesnidávky, lipanky…převařenou kojeneckou vodou a tak jsem měla jistotu, že má príjem tekutin. Během dne se mu snažím dávat čaj nebo vodu, aby si zvykl a zatim tu funguje :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.7.16 17:00

V tuhle chvíli je možná lepší i to horší - tj. jestli radši slazené „nezdravé“ limonády, tak holt slazené sladké nezdravé limonády. Ta troška cukru navíc jí teď neuškodí a tekutiny do sebe dostane. Jsou to dva měsíce, co se mi takhle šprajcl šestiletej. Totální dehydratace po střevní chřipce. Doktorka mi kývla, že holt i ta cocacola bude dobrá. Hlavně NĚCO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.7.16 17:53

Jídlo to vůbec ted nejí ona nedaa ani lžičku do pusu.. V podstatě ani neochutna to co jej dávám ona ako vydi ze jej neco jdu dat tak řev as protest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
6.7.16 17:53
@janulkalm píše:
Maminky prosím o radu
S dcerkou 20 mesicu jsem skoncila po horeckach a vyčerpáni v nemocnici na kapackach. Od doby kdy ji připojili na kapacky cca 2 dni mi vůbec nic nevypila… Vidí flasku a začne brecet a schovávat se. mimichodom horečky už nemáme, nechce ani z hrnicku, ani cez stříkačku, ani lžičku…
Prosím o radu jak ji znova donutit pit… Pokial nezačne tak nás z nemocnice nepustí…

To se mi stalo s malou v nemocnici taky. Měla 24m. Řekli mi, ať ji to pití dám na viditelné místo, nenutím a když si nevezme, tak jí znovu napíchnout a zavodní. Řekli to hodně důrazně před ní a ona tak nechtěla nový pichanec, že začala pít. ALe univerzální rada na to není. Je to otřesná situace, chápu. ALe jak psaly holky- polívky co nejvíc, ovoce, ředit co ředit jde a zkusila bych klidně i sirup do vody, ať to pití má trochu chuť…a zkusit se tím nedeptat a nebýt nervozní, to prej to dítko taky vycítí- ovšem jak to udělat, to už nikdo neporadil :D. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.7.16 17:56

@luca241 no pravé ze ona si to ještě neuvědomuje taky som sa snažila jej to vysvětlit ale zbytečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
6.7.16 17:59
@janulkalm píše:
@luca241 no pravé ze ona si to ještě neuvědomuje taky som sa snažila jej to vysvětlit ale zbytečné…

Hmm, blbé. Tak se zkus hodit do klidu, pij před ní z čehokoliv, co by ji mohlo zaujmout a třeba bude chtít taky ochutnat. Jinak už mě nic jiného nenapadá. Ale věřím, že se určitě rozpije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí