Dítě odmítá léky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2357
3.11.17 09:35
@Alyss1 píše:
jen tak 3 ml. a za deset minut zase a zase a zase. takže cca na šestkrát. trvalo to vždy hodinu, ale dostala jsem to do něj a nevyblil to. je to jedniá možnost. jinak to vyblil a skončili bychom na injekcích.

to bral v 8 měsících 18ml na dávku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
3.11.17 09:41
@milwinka píše:
A já takhle bojuju se 4 letým a ten má taky strašnou sílu, ale po dobrým to nejde ani za nic… :-(

Co se dá dělat no. Musíme jen doufat, že brzy pochopí, že to děláme pro jejich dobro a ne protože nás baví je takhle trápit. Léky prostě brát musí ať chce nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
3.11.17 09:45

@Mar__tanka1983 jo to je zinnat. Bohuzel alternativa k tomuhle leku pro takove dite jsou injekce a v cipkach je Biseptol:(:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
3.11.17 09:54
@Terezxx píše:
Co se dá dělat no. Musíme jen doufat, že brzy pochopí, že to děláme pro jejich dobro a ne protože nás baví je takhle trápit. Léky prostě brát musí ať chce nebo ne.

U nás je to naštěstí už „jen“ u antibiotika Klacid a nosních kapek. Ostatní léky už si vezme dobrovolně v pohodě, ale ty nosní kapky a Klacid mu prostě tolik vadí že po dobrým fakt nemám šanci mu je dát, říká že radši chce být nemocnej než tyhle hnusný kapky. Je to mazec takhle velký dítě držet rukama nohama, ale zas lepší než skončit na kapačkách. Taky doufám že brzy pochopí že i tyhle hnusný léky jsou pro jeho dobro. Ale asi to má po mně, mně když u doktora brali krev tak mě museli násilím držet čtyři lidi ještě ve třinácti letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.11.17 11:41
@Lucie_Sx píše:
Fascinuje mě, že v „blbé“ zoo si dají tu práci a divoká zvířata na zákroky natrénují, takže si třeba nechají přes mříže odebrat krev nebo ostříhat drápy, a rodičům za to jejich dítě nestojí a radši denně takhle šíleně bojují :nevim:.

tak oni jsou děti co na to dají „vycvičit“ a pak takové co nedají. Moje holky se to naučili obě. Neteř jsme zkoušeli naučit na stříkačku pomocí coly(kterou tenkrát pořád chtěla). A jediné co, tak má teď histeráky už jen když vidí colu. Prostě po dobrém to nedává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
3.11.17 11:51

@králíkovna Natáhla jsem si jen 7ml, to je dávka, co má syn. I prášky si beru jen ibalgin 200mg, stačí mi to, tak proč si toho brát víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.11.17 12:19
@Netopirek píše:
tak oni jsou děti co na to dají „vycvičit“ a pak takové co nedají. Moje holky se to naučili obě. Neteř jsme zkoušeli naučit na stříkačku pomocí coly(kterou tenkrát pořád chtěla). A jediné co, tak má teď histeráky už jen když vidí colu. Prostě po dobrém to nedává :nevim:

Nejde o to „po dobrém“. Jde o specifický postup, kde se musí dodržet jednotlivé kroky, aby to fungovalo. Když si může nechat píchnout injekci hyena nebo lev, tak čtyřleťák to dá taky. Jen musí rodič chtít a nastudovat si to a věnovat tomu trochu času a úsilí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí