Operace slepého střeva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
wallie
28.10.17 18:08

Operace slepého střeva

Ahoj, tak moje sestra má problém se svou 15ti letou dcerou. Před 14ti dny ji našli zánět slepého střeva, operaci neprovedli laparoskopicky a po 5 dnech ji pustili domů. Nyní jsou to 2 týdny od operace, neteř měla malinkatý abces ze kterého ji tekla červená tekutina(mysleli jsme že krev, ale doktoři řekli že ne), “vysáli” ji ho injekcemi. Poslední 4 dny jsem ji měla na hlídání a včera večer a dnes dopoledne si stěžovala na slabou bolest hlavy a občasné píchnutí v podbřišku, okolí jizvy bylo lehce zarudlé, v jizvě se ji udělala dírka z které tekutina vytéká a uprostřed podbřišku měla vyrážku že jí prý hrozně svědí břicho, teplotu neměla a říká že ji pálí stolice a moč. Taky má velmi slabý tlak a při vstávání se ji zatočí hlava div že nespadne, dnes ani nechtěla oběd že nemá hlad, je unavená ale schody vychází v pořádku, ani předkloněná nechodí… Nechci zase plašit a vozit ji do nemocnice aby nám řekli, že je třeba přetažená, nemáte někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13962
28.10.17 19:25

Je po operaci nepodcenovala bych to a hlavne nenechat se odbyt. Mela jsem problemy po slepaku i reoperaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wallie
28.10.17 21:09

@Pidulka1991 a proč vás reoperovali prosím, jestli se mohu zeptat? :)

• Citovat
  • Upravit
13962
28.10.17 21:23

@wallie mela jsem k tomu i zanet pobrisnice, tudiz se mi to 3× znovu zanitilo (absces) a po sesti letech mi to reoperovali nakoposled, mela jsem dren z bricha, aby odvedl ten hnis a od te doby ma klid (tuk tuk). Jestli si dobre pamatuji (precejenom je to uz 20 let od prvi operace), tak 1. byl ambulatni zakrok, 2. Byla reoperace a potom jsem mela uz klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wallie
28.10.17 21:31

@Pidulka1991 Páni, tak to bych nepřála nikomu 8o, tak ještě že to dobře dopadlo a zítra tedy vezmu neteř asi na chirurgii, protože nevypadá nejlíp, myslíte že to může být také nějaký zánět, hnis nebo že by mohla být znovu teda operovaná :( :,(?

• Citovat
  • Upravit
13962
28.10.17 21:59

@wallie no semnou si rodice fakt uzili :?… jestli ji neni dobre, tak radsi ji vzit, preji aby to bylo v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wallie
28.10.17 22:21

@Pidulka1991 no podle internetu mi její dnešní stav ukazuje možnost zánětu podbřišnice…takže myslím že to bude vážně lepší protože nevíme co s ní.

• Citovat
  • Upravit
748
29.10.17 11:38

@Pidulka1991 Jsem podobný případ. Prasklé slepé střevo. Pak tři roky klid a illeus, neprůchodnost střev, zánět pobřišnice. Po půl roce další reoperace pro srůsty. To bylo v dětství. Pak v dospělosti další operace pro srůsty a pak další kvůli odstranění vejcovodu. Takže @wallie, já bych to nepodceňovala a nenechala se odbýt, protože ten prasklý slepák i ten zánět pobřišnice mi zanedbali lékaři na pohotovosti :(, prý mi nic není :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
29.10.17 12:50

Vemte ji na chiru do nemocnice. Ani jedna popisovana vec neni standardni. Z rany nesmi nic vytekat, nesmi tam byt zadny otvor.
Podle me neco zanedbali, bohuzel.
A kazda zmena barvy jizvy znaci zmenu, tudiz neco se tam deje. A bricho, uz jen vzhledem k zenskym organum, je hodne osemetna zalezitost podobne jako hlava. Je potreba se podivat dovnitr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí