Dítě panna s ascendentem v rybách

166
19.6.13 18:55

dítě panna s ascendentem v rybách

Ahoj, vyznáte se někdo v horoskopech. Mám 9ti měsíční holčičku v tomto znamení a je dost náročná, citlivá, uřvaná, bojácnější, do pěti měs. koliky, furt blindí. Hodně fixovaná, musí na mě být přilepená ve dne v noci.Tak si říkám, že by astrologie? Bráchu má v rybách v ascententu ve střelci a ten byl a je zas strašně samostatný a odvážný. Pravý opak ségry. Nevíte kde si nechat udělat kvalitně profi horoskop. Říkám si jestli si ho na ní nenechat udělata, páč mám takový pocit, že bude výchova asi oříšek, tak abych věděla na co se zaměřit. No jsem z ní vyflusaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
19.6.13 18:59

S ascendentem v rybě se připrav na dítě citlivé, jemné, empatické a hodně nekolektivní. Jsou to takové křehké dušičky. Já bych dítě s ascendentem v rybě nechtěla, nevim co bych s nim s mou výbušnou a prdlou povahou dělala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
19.6.13 19:02

http://horoskopy.najdise.cz/ tady si to na malou zadej a podívej se.. podle mého prtěte to sedí a na mě jak p*del na díru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
19.6.13 19:03
@mejdylko píše:
S ascendentem v rybě se připrav na dítě citlivé, jemné, empatické a hodně nekolektivní. Jsou to takové křehké dušičky. Já bych dítě s ascendentem v rybě nechtěla, nevim co bych s nim s mou výbušnou a prdlou povahou dělala :D

no výbušná a prdlá jsem taky, tak to tě pic, doufám, že ji nějak nerozbiju.Je teda pravý opak bráchy, tak doufám, že ji naučí něčemu ze svý jistoty.Ten je vyloženě kolektivní týpek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
19.6.13 19:10

@kika2 no jistě, že je kolektivní, když má asdentent ve střelci.. to jsou mistrři humoru a dokážou si každýho získat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
19.6.13 19:18
@mejdylko píše:
@kika2 no jistě, že je kolektivní, když má asdentent ve střelci.. to jsou mistrři humoru a dokážou si každýho získat. :)

No přesně, miláček všech ve školce od učitelek až po děti. Navíc hezoučkej:-)No ségra nám to vynahradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
19.6.13 19:45

Hmm tak já koukla na svoje, štír, slunce ve štíru, luna v býku ascendet ve štíru :D paráda ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
19.6.13 19:53

@dituleska moje dítě je štír s ascendentem v panně jako já, ale jsem beran. :) mít štíra se štírem, tak mě asi klepne. Já teda štíra ani nechtěla, ale vylodil se 15 dní dýl. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
19.6.13 19:56

Holky a kde si můžu najít co kdo je? BTW: Jsem taky panna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.6.13 19:59

Jé já tomu nerozumím, ale chtěla bych vědět něco o sobě, sakra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
19.6.13 19:59

@kissi http://horoskopy. najdise. cz/ tohle používám já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
19.6.13 20:01
@mejdylko píše:
S ascendentem v rybě se připrav na dítě citlivé, jemné, empatické a hodně nekolektivní. Jsou to takové křehké dušičky. Já bych dítě s ascendentem v rybě nechtěla, nevim co bych s nim s mou výbušnou a prdlou povahou dělala :D

To jsem přesně já a všechno to sedí :mrgreen:.
Edit: tak ascendent mám ve střelci, ale ten popis na mě fakt seděl.

Příspěvek upraven 19.06.13 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370

@Žirafátko koukni na ten odkaz nahoře co jsem dávala… tam si to zadáš a vyjede ti to do podrobna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@mejdylko píše:
Já bych dítě s ascendentem v rybě nechtěla, nevim co bych s nim s mou výbušnou a prdlou povahou dělala :D

To bys ho šla vrátit, jo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
19.6.13 20:04

@Milli tak vidíš, že nekecám.. :mrgreen: já mám kamarádku rybu a ta pořád pláče a ve všem se pitvá a donekonečna musí všechno rozebírat. Nevybrala si dobře, já jsem se všim hned hotová a taková dost přímá. Ona je z mých rad, dost hotová, stejně to tak neudělá, pak přijde znovu a zas mě žádá o radu. :lol: jednou se z ní picnu. Ale zas mi je jí líto, tak jí to kafe jednou za čas udělám, ona se vyzpovídá, já jí řeknu, ať to neřeší a pošle dotyčného k čertu, to jí rozpláče ještě víc a pak mi řekne, že musí přemýšlet. Jo a mimochodem, má přítele berana. Vražedná kombinace. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat