Kartářka - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kartářka Brno
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, zda někdo z Vás nezná v Brně nějakou kartářku z Brna.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, já znám, je to moje kamarádka a vykládá karty v Bohunicích doma, mám s ní ty nejlepší zkušenosti už jsem ji doporučila spoustu lidí a všichni byli maximálně spokojení, stojí 400Kč a sedíš tam hodinu, navíc výklad jde opravdu od srdce, kdyby jsi chtěla, pošlu kontakt. Katy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy83 píše:
Ahojky, já znám, je to moje kamarádka a vykládá karty v Bohunicích doma, mám s ní ty nejlepší zkušenosti už jsem ji doporučila spoustu lidí a všichni byli maximálně spokojení, stojí 400Kč a sedíš tam hodinu, navíc výklad jde opravdu od srdce, kdyby jsi chtěla, pošlu kontakt. Katy
ano prosím, pošli mi kontakt do sz.. díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, zkouším obnovit diskuzi. Chtěla bych objednat kamarádku (na její přání) ke kartářce. Byla jste některá u nějaké kartářky v Brně? A byly jste spokojené? Mám kontakt na jednu z Brna jménem pí Krajíčková, ale bez recenzí. Neznáte ji někdo a jaké byli Vaše zkušenosti. Popř. co říkáte na pí Šípkovou – ta je z Vyškova, ale prý „úřaduje“ i v Brně. Díky za každou radu a zkušenost. Šup jsem s tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LL doporučuji http://www.karetnivykladbrno.cz/vyklad-karet
mám zkušenosti chodím tam pravidelně a je super. Katy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LL hodne dobra je pani helena divacka na ulici chudobova… trosku se nacekate ale stoji to za to.. berr ve vsedni dny od 10 do 4..chcete kontakt?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytkaa Ano, děkuji. Prosím napište mi kontakt. Klidně i do SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
potřebovala bych si s někým promluvit o svém životě, osudu, karmě. Poslední dobou se mi nedaří a jsem z toho dost na dně. Nevím, která kartářka by se mnou spíš probrala tyhle témata, než nějaké vykládaní z karet apod., poradíte mi prosím? Potřebuji někoho z Brna a ne moc drahého.
Děkuji
- Citovat
- Upravit
http://www.karetnivykladbrno.cz/vyklad-karet budete spokojená stojí 400Kč chodím pravidelně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milá VD, zkusila bych paní Lenku Žilovou, tak jak doporučuje Katy. Osobně ji neznám, ale pročítala jsem si její stránky a jde z nich neuvěřitelný klid a síla. Občas nás život donutí přehodnotit to jak žijeme, zvláště pak u více éterických osůbek, protože se nám naši andlílci snaží říct, že můžeme být šťastní, stačí se jen rozhodnout. Karma a osud jsou určitě důležité z hlediska pochopení proč se nám to či ono děje, ale určitě by nás neměla strašit či přikazovat jak se máme chovat. Doporučuji Knihu Tajemství od Rhondy Byrne, jen tak na začátek…nebo DVD stejného jména, lze ho i stáhnout z ulozto.cz…
- Citovat
- Upravit
Taky by mně zajímala dobrá a osvědčená kartářka z Brna nebo okolí Brna. Spíš bych chtěla kontakt na kartářku, která se moc komerčně nereprezentuje a kontakt a doporučení na ni se předává mezi známými. Mám větší důvěru k jejich schopnostem než k těm, které mají krásné webové stránky, ale to je asi tak vše… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivunak tak to je Lenka Žilová, chodí k ní lidi hlavně na doporučení od známých. Katy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit