Kartářka - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zajimam se o to leta a lepsi nez Diváckou jsem nepotkala
a to se divím ze ti co se o to zajimaji jeji jmeno zde uz nenapsali ![]()
Příspěvek upraven 09.10.13 v 21:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytkaa a máte na ní kontakt?
Já jsem tam byla už aspon 5× a nikdy mě neotevřela. Celkem mě to odrazuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edita27 mám na ni kontakt ale ona nezveda cizi cisla:) ale když napíšete sms ve zneni třeba : dobry den mohla bych prijit dnes v 16:00. Děkuji,,chocholoušková,,. Tak by mela odepsat ano nebo ne. chcete to číslo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U té Divácké mně právě odrazuje to, že se s ní nedá domluvit, kdy mohu přijít. Byla jsem v Brně u Cvejnové, něco vyšlo něco ne. Myslím, že do výkladu dává i to, co jí člověk před ním řekne, takže moc nemluvit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytkaa Tak jsem jí zkusila napsat.Jsem zvedavá. Ale asi to bude už poslední pokus jak se k ní dostat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivunak u cvejnove jsem byla taky a teda sekla se no
teda jedine co ji vyslo bylo ze do 3 měsícu budu tehotna..a ja neveric tomu odchazela ale to same mi tvrdila pani divácka.. ale te vyslo jinak vse.. manzel sel poprvy a naposled ke kartářce a
sem ho navnadila aby sel se mnou:)) no rekla ze mu umre babicka az se mala narodi.. mala ma 2 mesíce a v nedeli umřela. Zítra jede na pohreb ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edita27 držím palec ja se k ni chystam jak budu mit hlidani
nekdy odpo protože většinou bere po-čtvrtek mezi 10-16.00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytkaa No já jí napsala 16:30 tak nevím. Uvidíme. ještě neodepsala.Asi mi to není přáno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytkaa neodpověděla,ale ještě jí dám chvilku. naděje umírá poslední, ale je fakt, že už začíná ochabovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edita27 no je fakt ze ona třeba tam vůbec nemusi být ma spoustu kocek a dva psy.. takze jezdi 2× tydne na velky nakup.. ale jestli chces poptam se ti jak tam pujdu hm? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit