Kartářka - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
179
4.4.14 06:30

@darinka23 Ano, Lenka vykládá karty hlavně o víkendu, má i jinou práci :mavam: takže se objednejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.4.14 19:26

Dobrý den, máte prosím adresu na p. Sipkovou z Vyškova? Nikde ji bohužel nemužu najit. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.14 13:11

Hledám kontakt

Ahoj,
hledám kartářku z Brna – Králova Pole, která je osvědčená a dost přesná ve výkladu. Víc nevím. Děkuji za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
22.5.14 13:25

@Angelika11 nedám dopustit na paní helenu diváckou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
12.7.14 00:44

Holky tak napíšu po nějaké době co se mi vyplnilo od paní Divácké. Zezačátku jsem byla velmi skeptická a moc jsem nevěřila, když se mi jedna věc nesplnila jak mi říkala přestala jsem tomu nějak větší pozornost věnovat. Jenže ted nevím co si o tom mám myslet.Jsou už věci co se mi vyplnily a dokonce i smrt v rodině. Loni když jsem u ní byla předpověděla mi, že zemře v rodině starší žena a i když není přímo moje pokrevní zasáhne mě to.Ano zemřela, manželova babička. Byla pro mě z jeho rodiny nejbližší člověk. Nejde mi do hlavy jak to mohla vědět a ještě tak jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
12.7.14 01:35

.

Příspěvek upraven 22.07.14 v 23:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
12.7.14 06:50

Já jsem během 13 let byla na 9 pohřbech, takže mě vůbec nepřekvapuje, že se kartářka zrovna trefila, že Vám někdo umře. Taky jsem chtěla jít ze zvědavosti, co by mi asi řekla, ale stále nevím a myslím, že ani nakonec nepůjdu. Špatné zprávy příjdou samy, proč je vyhledávat a ty dobré aspoň překvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
12.7.14 08:16

@hBod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. A to s těma ženskýma je zrovna divný :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
12.7.14 09:33

@hBod Nevím proč to zesměšnuješ. Ano starší ženy umírají, ba dokonce i muži. A máme v rodině i starší muže, dokonce. Tohle byla žena která vyla čupr a pár týdnů je najednou pryč. zemřít může i mladý kdykoliv, jen jsem chtěla říct že se trefila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.7.14 20:37

@Alay88 myslím 500Kč a je na hodinu. katy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.14 18:33

úžasná kartářka - Brno

Dobrý večer,
píši zde kontakt pro všechny, kteří hledají dobrou a spolehlivou kartářku. Je jí paní Alena Přibylová z Brna, telefon na ní je 724 120 452. Před rokem jsem byla u ní a vše se vyplnilo do puntíku. Vykládá z tarotových karet opravdu bravurně. Vykládá na každý měsíc zvlášť. Opravdu zkuste, je výtečná.
Zdraví Karolans

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.15 18:21

Já jsem radši pro to si karty vyložit sama :) Kartářce dáte podobný obnos, u mnoha balíčků jsou knížečky s návodem a při troše cviku můžete vykládat sobě i kamarádkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.1.15 14:19

pro Katy

Katy pošli please kontakt, díky, j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
9.1.15 16:17

@Jirka00 Já chodím k sestře slečny Lenky, vykládá karty 20let a je super. Lenka už pracuje na plný úvazek jinde, tak předala klienty sestře, ale maximální spokojenost, doporučuji. Jmenuje se Marcela Juříková, kontakt je 737721980, hodina stojí 600Kč. Katy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.1.15 15:19

Ahoj já jsem byla dneska u Lenky Žilové, moc příjemná - hodina u ní stojí 500kč, ale stálo to za to. Dala mi kontakt na paní co se zabývá minulýma životama paní Radka Klobásová - má s ní někdo zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat