Kartářka - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2468
4.1.14 19:59
@luthy píše:
@bamino
a to už nevravím o tom, koľko si kto pýtal.
Ja napríklad nemôžem vykladať karty sebe, nejde to, vždy sa mi zobrazí len to nad čím premýšľam. Keď ale vykladám iným tak to ide a nemusia byť pri mne. Ono niesú dôležité karty je to len prostriedok. Dôležitá je tá energia ktorá tam prúdi. To spojenie s niekym, kto ti tie informácie posunie ďalej.

To ja mám rovnako, a mne sa vačšinou ukaže čo si prajem alebo čoho sa bojím. :-)
Aj ja si myslím, ale aj to očakávanie od ludí, že čo je v kartách musí byt na 100% tak a to, že majú aj vlastnú volu a možu svoj osud menit nikto nikdy nevysvetlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
4.1.14 19:59

@luthy Ono jde vykládat karty i na dálku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
4.1.14 20:15

@bamino áno prsne, v danom okamihu výkladu povieš človeku aké má možnosti ale tú cestu si už volí sám a to málo kto chápe. každý totiž dokáže zmeniť beh osudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
4.1.14 20:16

@Edita27
samozrejme, ten človek tu fizicky nemusí byť. dôležitá je tá enegia ktorá prúdi medzi pýtajúcim sa a tým kto vykladá karty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
4.1.14 20:18
@luthy píše:
@bamino áno prsne, v danom okamihu výkladu povieš človeku aké má možnosti ale tú cestu si už volí sám a to málo kto chápe. každý totiž dokáže zmeniť beh osudu.

tak tak :-)))) ak raz povieš je potrebné vo vztahu viac komunikovat a druh strana to ignoruje a nič nemení a len čaka že sa to zení samé :-) nič sa nedeje len tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
4.1.14 20:21

@bamino
to vôbec. ak človek vykladá karty niekomu trebárs na vzťah, prácu, či celkom konkrétne veci, vždy je tým hýbajúcim elementom ten, kto sa pýta. Koľko krát sa stane, že výklad „nevyjde“. Ale to len človek zmenil beh udalostí nejakou okolnosťou, ktorá v tom čase nebola zrejmá. To nieje že by ho tá kartárka oklamala. Ale niekedy si karty robia z človeka docela srandu. Pýta sa niekto trebárs na peniaze, a ukáže sa ti niečo úplne iné, čo je pre toho človeka v tom momente dôležitejšie mu zdeliť, napríklad zdravie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
4.1.14 20:23
@luthy píše:
@bamino
to vôbec. ak človek vykladá karty niekomu trebárs na vzťah, prácu, či celkom konkrétne veci, vždy je tým hýbajúcim elementom ten, kto sa pýta. Koľko krát sa stane, že výklad „nevyjde“. Ale to len človek zmenil beh udalostí nejakou okolnosťou, ktorá v tom čase nebola zrejmá. To nieje že by ho tá kartárka oklamala. Ale niekedy si karty robia z človeka docela srandu. Pýta sa niekto trebárs na peniaze, a ukáže sa ti niečo úplne iné, čo je pre toho človeka v tom momente dôležitejšie mu zdeliť, napríklad zdravie.

:-) to sa mi zatial nestalo ale mam jednu pani ktorá teda vytrvalo píše už tretí rok, že muž sa od milenky nevracia a ja jej vytrvalo vravím, že sa ani nevráti :-))) a nejako si asi nerozumieme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
4.1.14 20:30

@luthy Ale přeci když člověka neznáte, nikdy jste ho neviděla jak tu energii mezi sebou ti lidi získají? když jsou od sebe ještě i daleko. Vždy jsem si říkala že třeba co jsou v tel. vykladači karet na dálku v noci po tel. atd. ted nevím co je to za program tak že to jsou jen podvodníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
4.1.14 20:32
@Edita27 píše:
@luthy Ale přeci když člověka neznáte, nikdy jste ho neviděla jak tu energii mezi sebou ti lidi získají? když jsou od sebe ještě i daleko. Vždy jsem si říkala že třeba co jsou v tel. vykladači karet na dálku v noci po tel. atd. ted nevím co je to za program tak že to jsou jen podvodníci.

podle jména a data narození nebo fotografie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
4.1.14 20:33

Evím jak např. rozpoznám dobrou nebo špatnou kartářku. Já už jsem prošla vícero kartářkami, i jsem vkládala celkem hodně do té Divácké, ale mě osobně se opravdu nic nevyplní nikdy.Nebo alespon doufám, že od Divácké se mi zatím nic nevyplnilo. Protože mi také předpovídala smrt v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
4.1.14 20:38
@Edita27 píše:
Evím jak např. rozpoznám dobrou nebo špatnou kartářku. Já už jsem prošla vícero kartářkami, i jsem vkládala celkem hodně do té Divácké, ale mě osobně se opravdu nic nevyplní nikdy.Nebo alespon doufám, že od Divácké se mi zatím nic nevyplnilo. Protože mi také předpovídala smrt v rodině.

Smrt by kartářka neměla říct nikdy. Alespoň ta pravá ne. Zkus jít po doporučení někoho z okolí kdo už u kartářky byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
4.1.14 20:39

@bamino
aha tak to je blbé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
4.1.14 20:40

Když s tím je bohužel problém. Co mám v okolí nikoho to nijak netáhne nebo to nepřizná a doporučení nedá. Proto hledám na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
4.1.14 20:41

@Edita27
na toto je ťažko odpovedať. Ale na začiatku stojí úmysel. úmyslel človeku pomôcť nie z neho zodrať kožu aby platil a platil.
Ak sa v danom čase k tebe dostanú otázky od toho človeka, trebárs mailom, vyžarujú energiu ktorú pri písaní do nich pýtajúci sa vložil. Takže toho človeka nemusíš mať pred sebou. Máš ho ale v inej energetickej podobe.
Takže mu odpovieš. Ak je to cez telefón to už je priame spojenie i keď nesedí oproti vám. Ale na začiatku vždy stojí úmysel a energia pomôcť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
4.1.14 20:42
@luthy píše:
@bamino
aha tak to je blbé :D

co už někdy člověk nic nenadělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit