Kartářka - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JAJINA76
17.10.13 00:50

HOLKY CO TO TAK VZÍT DO VLASTNÍCH RUKOU? CO ČEKÁTE, ŽE TO ZMĚNÍ? NIKDO JINÝ VÁM NEDÁ NADĚJI, LÁSKU, KLID, KTERÉ NEMÁTE SAMY V SOBĚ…ŽÍT SE DÁ I S BERLIČKAMI, ALE NENÍ LEPŠÍ STÁT NA VLASTNÍCH NOHÁCH? ŽÁDNÉ PŘÁNÍ NÁM NENÍ DÁNO, ANIŽ BY NÁM SOUČASNĚ NEBYLA DÁNA SÍLA SI JE SPLNIT. MOŽNÁ PRO TO ALE BUDEME MUSET TVRDĚ PRACOVAT… JEN MY, MY SAMY.

• Citovat
  • Upravit
1972
17.10.13 10:05

Víš, on člověk někdy stojí v životě na rozcestí a neví kudy kam. Nabízí se mu buď spousta možností kam jít dále nebo taky nevidí žádnou.
Pokud se jedná o dobrou kartářku, tak ta dovede člověku poradit a vyložit mu jeho situaci nyní i do budoucna ( ne psycholožka, která po vyslechnutí člověka jeho situaci pouze rozebere). Já u pár kartářek byla, z toho bych řekla, že dvě byly fakt dobrý a aniž by o mě vůbec něco věděly, tak byly schopný mně tu budoucnost prostě říct. A to skoro na 100%. :nevim:
A to, že jdu ke kartářce neznamená, že nestojím nohama na zemi nebo že potřebuji útěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sodovka
28.10.13 18:54

Jestli ještě hledáš kartářku z Brna, tak zkus Danielu, byla jsem s ní fakt spokojená. Je moc milá a pozitivní (bohužel mám s kartářkou i opačnou zkušenost :,( ).
Kontakt na ni je 605039387

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.13 17:10

I já jsem o ní slyšel. Nepřeháním-nemá ráda publicitu. Skromnost, cit pochopení a výklad sedí přesně. Vždy to záleží na propojení vás 2.lidí. 3el jsem také na výuku. Dnes mám u sebe jistotu cíl. Díky p. Smíškové. Udělěj te to také. Není to ztráta času. Doporučuji. :roll: :P

• Citovat
  • Upravit
1
20.11.13 01:06
@Katy83 píše:
Ahojky, já znám, je to moje kamarádka a vykládá karty v Bohunicích doma, mám s ní ty nejlepší zkušenosti už jsem ji doporučila spoustu lidí a všichni byli maximálně spokojení, stojí 400Kč a sedíš tam hodinu, navíc výklad jde opravdu od srdce, kdyby jsi chtěla, pošlu kontakt. Katy

Jestly taky mužu poprosit o kontakt do sz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.14 19:03

"slavná kartářka Divácká "

Hezký večer přeji,
chtěla bych se podělit o jednu zkušenost s paní Diváckou z Brna, která předpovídá smrt nejbližších členů rodiny. Nehledě na to, že existuje nějaká kartářská etika, která tohle zakazuje, ale to tuto paní zřejmě vůbec nezajímá. Celkově mluvila chaoticky, vůbec se netrefila do mého vztahu, nesrozumitelně mluvila, no hrůza. Navíc tam měla takový smrad z koček… Jinak čte také z rukou, její velkou oblibou je říkat dlouhověkost a počet operací, do kterých se opět netrefila. Vůbec nechápu, jak si jí někteří tady takhle chválí.
Vůbec NEDOPORUČUJI!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
1.1.14 19:08

@Karolans13
ježiši kriste na nebi, tak to je koniec.
Ja karty vykladám nejaký ten čas ale nikdy podotýkam nikdy nevykladám smrť blízkych. Je to podlé a neetycké. To ani neviem, čo mám na to napísať.
Normálne ma to šokovalo. To nemôže byť ani pravda.
To je neuveriteľné. Predsa ak niekto vykladá karty, vykladá ich s najlepším vedomím a svedomím a najmä s láskou, s tým, že pýtajúcemu sa pomôžem v smerovaní na ceste po ktorej kráča.
No to je neskutočné.
To by ani normálneho človeka snáď nenapadlo. Fuf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
2.1.14 19:14

@Karolans13 manzelovi predpovedela umrti babicky a trefila se dokonce do mesíce.. no asi na jak koho se naladí ale kolem me měla na všechny pravdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
2.1.14 19:50

@Kytkaa No ale tady to bylo myšleno tak že smrt se z etického hlediska nepředpovídá. Mě také smrt v rodině předpověděla. Zatím se mi spíš neplnilo než splnilo tak uvidíme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
2.1.14 20:00

Ahoj holky, já byla na začátku září u jedné kartářky (jméno si nevybavím, ale mám ho v mobilu), na doporučení. Absolutně všechno, co mi řekla, sedělo…Nepotřebovala jsem radu do života, ale spíš jsem chtěla vědět, jestli je fakt tak dobrý anebo si bude vymýšlet. Popsala mi přesně vlastnosti mých rodičů, babiček, přítele, situace v rodině (a že to nebyly předvídatelné nebo běžné věci)…Předpověděla těhotenství (po roce a půl snažení jsem do měsíce od návštěvy otěhotněla), pak že obdržím velkej finanční obnos (za 2 měsíce se stěhujeme a kupujeme byt, od rodiny jsme dostali dost peněz a že se budeme stěhovat jsme se rozhodli v listopadu)…No bylo toho opravdu hodně, do čeho se strefila, když mi to říkala, tak jsem si klepala na čelo, ale jak se teď vše postupně plní, tak si jen říkám, to snad není možný, ona měla ve všem pravdu… :)

Pokud byste měl někdo zájem o kontakt, napište do zpráv.
Platila jsem 400 a byla u ní hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
2.1.14 22:57

@Kytkaa
to je strašné, to sa fakt nesmie, čo myslíte čo urobila? Vyslala tak ohromnú energiu, ktorej ešte ľudia okolo uverili, že ten človek skutočne zomrel a nemalo to spoločné nič s výkladom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
4.1.14 19:17

Kartarka

Tedy holky,

já sama vykládám karty ale to co tady čtu je hrůza. osobní doporučení, které já říkám svým klientkám nikdy bych ji nehledala na internetu přes různé diskuse. Většinou si tam píšou kartářky samotné svoje pozitivní doporučení nebo naopak se navzájem haní… nejlepší je osobní doporučení od někoho kdo už u té či oné kartářky byl. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
4.1.14 19:37

@bamino
však práve. Ja karty síce vykladám ale fakt nikdy by ma ani nenapadlo smerovať energiu takýmto spôsobom.
Vykladať karty je dar. Ja som sa to nikdy nemusela učiť ani to študovať. Vzala som ich do ruky a šlo to samo. Nejde to vysvetliť, je to niečo čo tu je. Vyložím pár kariet a ono sa to spojí v obraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
4.1.14 19:39
@luthy píše:
@bamino
však práve. Ja karty síce vykladám ale fakt nikdy by ma ani nenapadlo smerovať energiu takýmto spôsobom.
Vykladať karty je dar. Ja som sa to nikdy nemusela učiť ani to študovať. Vzala som ich do ruky a šlo to samo. Nejde to vysvetliť, je to niečo čo tu je. Vyložím pár kariet a ono sa to spojí v obraz.

pravda pravda ale mne tolkokrát pridu klientky a maju v ruke taku zmuchlaninu len si niekto prečíta knižku a myslí si aký je to velký kartár rok dva vydrží na trhu kym mu už nikdo neverí. na fora si piše doproučania sám alebo haní naschval inych a ešte si vezme kludne tisic korun za výklad… strašné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
4.1.14 19:45

@bamino
a to už nevravím o tom, koľko si kto pýtal.
Ja napríklad nemôžem vykladať karty sebe, nejde to, vždy sa mi zobrazí len to nad čím premýšľam. Keď ale vykladám iným tak to ide a nemusia byť pri mne. Ono niesú dôležité karty je to len prostriedok. Dôležitá je tá energia ktorá tam prúdi. To spojenie s niekym, kto ti tie informácie posunie ďalej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat