Někdo nás proklel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zakladatelka
Zdraví nám jde do háje byla jsem na 4 operacích manžel také
pijem a jíme červi a věčně nějaké úrazy.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdraví nám jde do háje byla jsem na 4 operacích manžel taképijem a jíme červi a věčně nějaké úrazy.
- Citovat
- Upravit
Clovek by rekl, ze venku je ponekud tepleji, nez ukazuje teplomer ![]()
zakladatelko, prachy jen tak mizi, veci se rozbijeji, zdravi se obcas pokazi…co si z te „kletby“ vzit jen to „budte si spolu az do smrti“- hned je to pozitivnejsi, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdraví nám jde do háje byla jsem na 4 operacích manžel taképijem a jíme červi a věčně nějaké úrazy.
tak jezte normální jídlo ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
@syselinka to bude nekdo podobny jako zakladatelka „vysmechove“ diskuze…OT: nemuzu se vynadivat na dcerku v metriku, je nadherna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud někomu přebývají témata a cítí, že je nevyčerpá za ten měsíc - pošlete mi je
.
@Jasněnkaa píše:
Je to provokace![]()
- Citovat
- Upravit
Já spíš myslím, že je to jak z východočeského přísloví: „Když čert ser., tak ser., vždycky na jednu hromadu“. Tak třeba jste zrovna pod tou hromadou…
@Larr
a ty se nesměj
já se snažím diskutovat ![]()
- Citovat
- Upravit
Mně „buďte si spolu až do smrti“ jako žádná hrozná kletba nepřijde. I když někomu možná jo…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte holky,
potřebuju pomoc jsme s manželem prokletý, dotyčná osoba nás proklela slovy nenávidím vás a proklínám vás budte si spolu až do smrti.Od té doby se nám nedaří:-( rodina na obě strany jde proti nám finance všechno se nám rozbíjí už to trvá
roky a jsme zoufalí pomožte