Někdo nás proklel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
No je vidět, že tomu vůbec nerozumíte! Hanba vám!
ne, promiň, nerozumím tomu. Nechápu, jak se stane, že nachystáš normální a jídlo a než ho doneseš na stůl, jsou v něm červi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od té doby, co se mamce stalo něco, co se nedá popřít, tomu věřím. A nepřála bych nikomu z vás, abyste to také viděli a prožili.
Není to přímo prokletí, ale něco podobného. Pomohla jí jedna paní z ČB, klidně ti na ní dám kontakt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se to taky stalo, ale u nás to nebylo kletbou, ale mraženou zeleninou v polívce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolozubka píše:
Nám se to taky stalo, ale u nás to nebylo kletbou, ale mraženou zeleninou v polívce.
jo to je fakt, já je jednou měla v polívce z hub, málem jsem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jediná rada. Přestaň věřit na takovýhle pitomosti a začni se svým životem něco dělat. Ale je mi jasné, že svést všechny své problémy na kletbu je pohodlnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdraví nám jde do háje byla jsem na 4 operacích manžel taképijem a jíme červi a věčně nějaké úrazy.
to jsou dneska zase diskuse
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa píše:
ne, promiň, nerozumím tomu. Nechápu, jak se stane, že nachystáš normální a jídlo a než ho doneseš na stůl, jsou v něm červi.
Co? Tohle jsem přehlédla. To zas tak nechápu, ale to prokletí ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko píše:
Teď nás taky prokleje a budeme jíst taky červy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fíková píše:
Jediná rada. Přestaň věřit na takovýhle pitomosti a začni se svým životem něco dělat. Ale je mi jasné, že svést všechny své problémy na kletbu je pohodlnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mě by zajímalo kdo je zakladatelka, abych si dala bacha a nikde v žádné diskuzi ji neodporovala, nerada bych jedla červy
![]()
- Citovat
- Upravit
Ale zase jsem se došla jen podívat, že tu reagují jedny a tý samý fúrie. Myslím, že si z vás někdo pěkně vystřelil a nejsem to já! Já nevkládám anonymně.
- Citovat
- Upravit
@Jasněnkaa píše:
A mě by zajímalo kdo je zakladatelka, abych si dala bacha a nikde v žádné diskuzi ji neodporovala, nerada bych jedla červy![]()
![]()
Radši si dávej pozor na všechny a chovej se slušně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jasněnkaa píše:
A mě by zajímalo kdo je zakladatelka, abych si dala bacha a nikde v žádné diskuzi ji neodporovala, nerada bych jedla červy![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit