Někdo nás proklel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
A kdo tě proklel a proč tě proklel??
Opravdu věříš že někdo kdo z huby vypustí prokletí tak to hned aj bude fungovat,? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jsem štastná že spolu budem až do smrti o to nejde nejdřív si pročtěte co to vůbec význam prokletý je pak diskutujte. Když tomu nerozumíte tak se na to raději…
No, ale co kdybys nás tady uvedla do pravé míry?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 píše:já už nemůžu, už aby začalo pršet
U nás už přeběhla pěkná bouřka ![]()
Jináč červi taky nejím, ale bohužel na prokletí nevěřím, takže neporadím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jsem štastná že spolu budem až do smrti o to nejde nejdřív si pročtěte co to vůbec význam prokletý je pak diskutujte. Když tomu nerozumíte tak se na to raději…
jééé, tady je někdo pěkně nedůtklivý… budiž ti omluvou počasí a prokletí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejíme červi protože by jsme je jíst chtěli
jde tu o jistou osobu a nenaplněnou lásku takže nás dotyčná osoba fakt proklela a provozuje černou magii takže potřebuju pomoct co je na tom nepochopitelného?
- Citovat
- Upravit
Milá anonymní zakladatelko: A nechtěla bys nám nastínit víc? Málokdo asi bude tak aktivní, aby si sám hledal nějaké informace o prokletí, jako takovém… Ty, když jsi přesvědčená o tom, že je něco takového možné, tak bys tu mohla uvést, jak to funguje… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nejíme červi protože by jsme je jíst chtělijde tu o jistou osobu a nenaplněnou lásku takže nás dotyčná osoba fakt proklela a provozuje černou magii takže potřebuju pomoct co je na tom nepochopitelného?
Napiš mi sz!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si obcas prijdu jak prokletá, ale červy jsem ještě nezkoušela. Asi to zkusím a zítra bude líp ![]()
Né to zkoušet nebudu ![]()
Zakladatelko: Kdo Ti červy poradil? Nebo spíš napis jak jsi to myslela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo to bylo myšleno tak, že jíte normální jídlo a na druhé straně vypadávají červi? to by byl spíš problém zdravotní než duchovní… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si zajděte za nějakým šamanem, modrou vílou ta pomohla i Pinocchiovi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si zajděte za nějakým šamanem, modrou vílou ta pomohla i Pinocchiovi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka
Dobře holky červi jsme jíst nechtěli i přesto že jsem jídlo kontrolovala bylo v pořádku prostě se mi v jídle objevily. Smůla se mi lépí doslova na paty. Rodina se ke mě otočila zády, přišla jsem o přátelé, zdraví v háji a netuším zda v 25 letech neskončim pod drnem jde to semnou z kopce a mám tu malou holčičku a já mám strach co bude už si rozumíme? proto jsem přišla sem hledat někoho kdo mi pomůže a vy se mi tu vysmíváte
- Citovat
- Upravit
@neumisa píše:
Nebo to bylo myšleno tak, že jíte normální jídlo a na druhé straně vypadávají červi? to by byl spíš problém zdravotní než duchovní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobře holky červi jsme jíst nechtěli i přesto že jsem jídlo kontrolovala bylo v pořádku prostě se mi v jídle objevily. Smůla se mi lépí doslova na paty. Rodina se ke mě otočila zády, přišla jsem o přátelé, zdraví v háji a netuším zda v 25 letech neskončim pod drnem jde to semnou z kopce a mám tu malou holčičku a já mám strach co bude už si rozumíme? proto jsem přišla sem hledat někoho kdo mi pomůže a vy se mi tu vysmíváte
Ale prč tě někdo přišel proklet? To bys nám mohla vysvětlit.. Někdo z rodiny? známy , nepřítel nebo jen tak někdo z nudy?http://cs.wikipedia.org/wiki/Kletba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit