Někdo nás proklel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
A já furt, proč se pořád nemůžu zbavit doma těch moučných molů. Jsem prokletá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valkil píše:
Nevím, nejedla jsem, ale zajímalo by mě, jestli by se to dalo vyreklamovat!
Dalo, jednou jsem šla vyreklamovat sypkou směs luštěnin a obilovin na polívku, plný červů a prošlá nebyla. V krámě byli ochotní a prošli rovnou celou šarži. No a vrestauraci jsem takhle reklamovala obalované bedly první klobouk v pohodě a druhý úplně plný červů. Dost nechutný, takže číšník se ani neptal jestli chci znova ten samej chod a nabídnul mi něco jiného nebo vrácení peněz.
- Citovat
- Upravit
Ty bláho, co to je???
Zakladatelko, hov.. někdy spadne na člověka i více krát, ale ruku na srdíčko - co děláš proto aby si nemusela jíst ty červy??
Znám lidi, co chodí do práce na 8h, víkend volný - proválí ho na pohovce, případně u piva a tak pláčou jak je ten život hnus.
Nehledej vinu v prokletí, to máš jen ty v hlavě. Tak se postav životu čelem a bude to ok. Jen je potřeba na sobě pracovat, teda především začít s pořádkem v hlavě.
A červy nejezte, je to fuj.
- Citovat
- Upravit
@valkil píše:
Já mám občas červy v krupici, ořeších, a když neuklidím maso a nechám ho nezakryté na lince, tak i v syrovém mase (fakt se mi to před 20 lety stalo)
mě se povedlo vyhodit zkažené maso a jak bylo teplo… No byla jich plná popelnice
Nicméně pak pršelo a koukám z okna a říkám si, že nám tu nějak lítaj najednou vlaštovky a jiřičky. Ve výklenku na popelnici sedělo asi 50ks obrovskejch masařek, předpokládám z těch červů. A ty vlaštovky a jjiřičky si tam lítali, vždycky vžuuum do přístřešku a rychle ven, během jednoho dne je tam vyzobali všechny - to byla pěkná podívaná, asi nikdy jsem neviděla tyhle ptáky tak zblízka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valkil píše:
Tak co my víme, třeba jsme, jen jsem to na vlastní uši neslyšeli
Tak mě jednou proklela ta podvodná prodavačka Novýho Prostoru v metru, když jsem jí odmítla dát prachy. Ale ta mi řekla, ať prasknu. Zatím nic. (Ikdyž pravda, poněkud se rozpínám.) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fíková píše:
Tak mě jednou proklela ta podvodná prodavačka Novýho Prostoru v metru, když jsem jí odmítla dát prachy. Ale ta mi řekla, ať prasknu. Zatím nic. (Ikdyž pravda, poněkud se rozpínám.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opak prokleti je pozenhani. Je treba ziskat pozehnani silne duchovni osoby, ktera je vnitrne cisty clovek.
Dalsi moznost je ochranit se pomoci mantry ci modlitby (zalezi na tom, jaky duchovni smer by Vam byl blizky). Velmi silna je mantra viteze nad smrti „maha mrityunjaya mantra“. Na internetu je mozne najit vyznam i nactenou/nazpivanou.
- Citovat
- Upravit
@tamata píše:
Taková diskuze a já o ní přišla… proklínám emimino
Všecko, se vrací k původci. Slova i myšlenky jsou bumerang, co se vrací.
Protože co člověk dělá druhým, dělá vlastně sám sobě. A je úplně jedno, že tomu, Tamato, nerozumíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prokleti ke velice silne, drive hodne lide verili a deda mi vypravel i o tom kdyz nekdo verejne nekoho proklel jak c tech rodech byl opravdu problem.
Ti co vyrknou prokleti si neuvedomi, ze zle dostanou i do sebe. Ano rika se, ze pozehnani je opakem prokleti.
Jinak nekdo veri, nekdo neveri.
ale vime asi vsichni, ze slova nekdy ublizi vice nez facka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem silná duchovní osoba. Žehnám ti jen lásku, štěstí, zdraví a spoustu dobrého jídla. At se daří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milá zakladatelko,
pokud ještě tuto diskuzi sleduješ, tak Ti chci nabídnout pomoc. S manželem se v této sféře orientujeme a rádi Ti pomůžeme, máš-li zájem.
Nebudu sem psát, co jsme zač a co praktikujeme, nestojíme o posměch.
Jestli je to opravdu tak vážné, jak píšeš, kontaktuj mne do SZ a pokusíme se Ti pomoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit