Někdo nás proklel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
9.6.13 17:54

@Elilen ale tak já na to asi i věřím, ale téhle diskusi ne :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.6.13 18:01

A mě by zajímalo kdo je zakladatelka, abych si dala bacha a nikde v žádné diskuzi ji neodporovala, nerada bych jedla červy :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
stroužek
9.6.13 18:03

Ale zase jsem se došla jen podívat, že tu reagují jedny a tý samý fúrie. Myslím, že si z vás někdo pěkně vystřelil a nejsem to já! Já nevkládám anonymně.

• Citovat
  • Upravit
12272
9.6.13 18:04
@Jasněnkaa píše:
A mě by zajímalo kdo je zakladatelka, abych si dala bacha a nikde v žádné diskuzi ji neodporovala, nerada bych jedla červy :think: :think: :think:

Radši si dávej pozor na všechny a chovej se slušně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.6.13 18:06
@Jasněnkaa píše:
A mě by zajímalo kdo je zakladatelka, abych si dala bacha a nikde v žádné diskuzi ji neodporovala, nerada bych jedla červy :think: :think: :think:
:mrgreen: :mrgreen: Bolela mě hlava, díky vám všem už ne.  :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.6.13 18:07

@Žirafátko Když já jsem ta mladá, naivní.. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.6.13 18:10

@kolozubka však neboj, od teď jsem samé sluníčko :* :srdce: :hug: :kytka: :andel:

@Elilen divná diskuze na to pomáhá jo? mě zabere vždycky jen prášek :think: :mrgreen:

@stroužek hele, nenadávej jo? :,(

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
9.6.13 18:14

@Jasněnkaa Dobrá fotka, to je typická uživatelka e-mimina? :D

• Citovat
  • Upravit
35545
9.6.13 18:16
@Jasněnkaa píše:

Jsou zdravé, plné minerálů, jen si dej :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
9.6.13 18:25
@stroužek píše:
Ale zase jsem se došla jen podívat, že tu reagují jedny a tý samý fúrie. Myslím, že si z vás někdo pěkně vystřelil a nejsem to já! Já nevkládám anonymně.

Ty uz si dneska taky dej studeny obklad… :roll:

• Citovat
  • Upravit
4466
9.6.13 18:26

Stroužek je fúrie, stroužek je fúrie, stroužek je fúrie, stroužek je fúrie, stroužek je fúrie, stroužek je fúrie! To se kejdne!!! :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
9.6.13 18:26

Ahoj zakladatelko, já se tomu nesměji. Mě také manžel proklínal. Bylo to hnusný, bylo to zlý :! Byl na mě zlý. Vzepřela jsem se tomu. Odmítla jsem to přijmout do sebe, takovou zlou emoci.

Jenže ty ses asi lekla a zůstala ti vězet v hlavě. A teď tě tam straší. Když se člověk bojí, tak se všechno v životě začne kazit.

Moje rada je, aby ses té myšlence vzepřela. Aby, když ti zase přijde do hlavy, tak už jsi předem měla připravenou jinou, hezkou a veselou, kterou tuhle hnusnou nahradíš. Všechno, co se nám tzv. děje, začíná v naší hlavě. Začni si dělat radost, začni se hýčkat a začni dýchat. Dýcháním uvolníš ten stres, co ho tam v sobě máš naskládaný. Je mnoho způsobů aktivního, uvolňujícího dýchání. Vygoogluj a najdi si pro sebe ten, co tobě bude nejvíce vyhovovat. Je to dřina, zbavit se černých myšlenek a stresů, které ti v těle vytvořily. Je jenom na tobě, jak na sobě zapracuješ.

Já jsem začala se uvolňovat tančením po kuchyni s ABBA, pak zpíváním, běháním, nejrůznějším cvičením v tělocvičnách - je mnoho druhů pohybu. A začala jsem mít najednou radost ze života - pohybem se uvolňují v těle hormony štěstí - a začala jsem se smát. A směji se nyní každou chvíli. Ten šťastný smích přeji i tobě, přeji ho všem :hug: :D :dance:

Příspěvek upraven 09.06.13 v 18:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
9.6.13 18:27

@chatwenna je to pravda, copak tento příspěvek je pravda? Někdo zase nachytal jedny a ty samy zenský, co komentujou výsměšně a negativně úplně vše.

• Citovat
  • Upravit
3396
9.6.13 18:27

Zakladatelko, tady se často vyskytují diskuze, kde si z nás dotyčný dělá srandu, tak se nediv, že se ti tu objevují takové komenty. Navíc, jsi to napsala i dost nešťastně (o tom, že hledáš pomoc na serveru o miminech se snad ani zmiňovat nebudu :mrgreen: ;) ). A je to takové nevěruhodné :think: jíst červy :think:
A kdo tě vůbec zaklel a proč?

Každopádně pokud je to pravda, tak držím palce, ať to brzy vyřešíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.6.13 18:28

Hele @stroužek, jestli si to byla ty… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie