Někdo nás proklel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A mě by zajímalo kdo je zakladatelka, abych si dala bacha a nikde v žádné diskuzi ji neodporovala, nerada bych jedla červy
![]()
- Citovat
- Upravit
Ale zase jsem se došla jen podívat, že tu reagují jedny a tý samý fúrie. Myslím, že si z vás někdo pěkně vystřelil a nejsem to já! Já nevkládám anonymně.
- Citovat
- Upravit
@Jasněnkaa píše:
A mě by zajímalo kdo je zakladatelka, abych si dala bacha a nikde v žádné diskuzi ji neodporovala, nerada bych jedla červy![]()
![]()
Radši si dávej pozor na všechny a chovej se slušně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jasněnkaa píše:
A mě by zajímalo kdo je zakladatelka, abych si dala bacha a nikde v žádné diskuzi ji neodporovala, nerada bych jedla červy![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolozubka však neboj, od teď jsem samé sluníčko
![]()
@Elilen divná diskuze na to pomáhá jo? mě zabere vždycky jen prášek
![]()
@stroužek hele, nenadávej jo? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jasněnkaa píše:
![]()
Jsou zdravé, plné minerálů, jen si dej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stroužek píše:
Ale zase jsem se došla jen podívat, že tu reagují jedny a tý samý fúrie. Myslím, že si z vás někdo pěkně vystřelil a nejsem to já! Já nevkládám anonymně.
Ty uz si dneska taky dej studeny obklad… ![]()
- Citovat
- Upravit
Stroužek je fúrie, stroužek je fúrie, stroužek je fúrie, stroužek je fúrie, stroužek je fúrie, stroužek je fúrie! To se kejdne!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj zakladatelko, já se tomu nesměji. Mě také manžel proklínal. Bylo to hnusný, bylo to zlý
Byl na mě zlý. Vzepřela jsem se tomu. Odmítla jsem to přijmout do sebe, takovou zlou emoci.
Jenže ty ses asi lekla a zůstala ti vězet v hlavě. A teď tě tam straší. Když se člověk bojí, tak se všechno v životě začne kazit.
Moje rada je, aby ses té myšlence vzepřela. Aby, když ti zase přijde do hlavy, tak už jsi předem měla připravenou jinou, hezkou a veselou, kterou tuhle hnusnou nahradíš. Všechno, co se nám tzv. děje, začíná v naší hlavě. Začni si dělat radost, začni se hýčkat a začni dýchat. Dýcháním uvolníš ten stres, co ho tam v sobě máš naskládaný. Je mnoho způsobů aktivního, uvolňujícího dýchání. Vygoogluj a najdi si pro sebe ten, co tobě bude nejvíce vyhovovat. Je to dřina, zbavit se černých myšlenek a stresů, které ti v těle vytvořily. Je jenom na tobě, jak na sobě zapracuješ.
Já jsem začala se uvolňovat tančením po kuchyni s ABBA, pak zpíváním, běháním, nejrůznějším cvičením v tělocvičnách - je mnoho druhů pohybu. A začala jsem mít najednou radost ze života - pohybem se uvolňují v těle hormony štěstí - a začala jsem se smát. A směji se nyní každou chvíli. Ten šťastný smích přeji i tobě, přeji ho všem
![]()
Příspěvek upraven 09.06.13 v 18:30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna je to pravda, copak tento příspěvek je pravda? Někdo zase nachytal jedny a ty samy zenský, co komentujou výsměšně a negativně úplně vše.
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko, tady se často vyskytují diskuze, kde si z nás dotyčný dělá srandu, tak se nediv, že se ti tu objevují takové komenty. Navíc, jsi to napsala i dost nešťastně (o tom, že hledáš pomoc na serveru o miminech se snad ani zmiňovat nebudu
). A je to takové nevěruhodné
jíst červy ![]()
A kdo tě vůbec zaklel a proč?
Každopádně pokud je to pravda, tak držím palce, ať to brzy vyřešíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit