Někdo nás proklel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Jasněnkaa píše:
tak jezte normální jídlo ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky
.
@stazinka09 píše:
Já spíš myslím, že je to jak z východočeského přísloví: „Když čert ser., tak ser., vždycky na jednu hromadu“. Tak třeba jste zrovna pod tou hromadou…@Larr
a ty se nesměj![]()
já se snažím diskutovat
- Citovat
- Upravit
@Lishaa vida, tenhle pohled me osobne nenapadlo zohlednit (myslim, ze pro nekoho je prokleti zustat s partnerem az do smrti) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oplácni si obličej počůranou plínou a kolem krku si uvaž červený provaz - to pomáhá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuziky děkuji
jinak se ti nedivím, že ti červi nejedou..mě můj přítel párkrát potají dochutil jídlo svýma namletýma africkýma červama a když jsem to zjistila myslela jsem že se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Červy??
A to se Vám z jídla stávají červy nebo si je dloubete ze země sami? To fakt nechápu… A já bych byla ráda za to být se svým partnerem až do smrti, to asi nebyla kletba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Larr píše:
Já taky.
No momentálně mám pocit, že nás někdo proklel, tak by se mi protikouzlo hodilo. Alečervy bych stejně asi nejedla ani nepila
![]()
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa píše:
Oplácni si obličej počůranou plínou a kolem krku si uvaž červený provaz - to pomáhá
- Citovat
- Upravit
A ty s ním nechceš být nebo v čem je teda problém
Co já bych za to dala mít chlapa s kterým budu až do konce života ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Vůbec jste to nepochopilyaž se to stane vám tak uvidíte
No a jak to teda je správně? To tvoje psaní je moc jinotajný. Hele je blbej tlak, tak jasně a srozumitelně, šlo by?
- Citovat
- Upravit
Mě by zajímalo proč jíte červy
Hele pokud to není nějaká recese a opravdu Vás někdo proklel napiš mi sz a já ti řeknu kam se obrátit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit