Kartářka - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, měl by prosím ještě někdo kontakt na paní Helenu Diváckou (Brno)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka Mikulov
Dobrý den, nemáte prosím kontakt na paní kartářku z Mikulova? Znám paní Magdu Danielovou(Růžičkovou), ale ta se odstěhovala ke Kyjovu a to je mi už časově moc náročné. Ráda bych zašla k nějaké jiné v Mikulově.
Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, obnovuji toto staré téma, tak snad se najde někdo kdo odpoví ![]()
Chtěla bych poprosit o kontakt na opravdu dobrou kartářku z Brna nebo Mikulova. Ráda bych takovou, na kterou se dává kontakt přes známé.
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výklad karet Cibulková, Blechová
Přeji hezky den, nemáte někdo prosím kontakt na paní Cibulkovou z Tišnova či paní Blechovou? Moc by mne to pomohlo, děkuji ❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka Brno - Bohunice
Hezký den,
Nějaký kontakt na dobrou kartářku z Brna - Bohunic?
Eventuálně na nějakou jinou ale opravdu dobrou.
Děkuji moc😘
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nemáte někdo kontakt na opravdu dobrou kartářku Brno a okolí. Díky za tipy.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Má někdo kontakt na paní Magdu Danielovou-Růžičkovou, kartářku. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartarka
Jedna kartarka působící dříve na ezo od ní sedelo lidem v okolí vše ale též tuším nemá stránky a kontakt jen mezi lidmi v oběhu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytkaa ta je fakt dobrá, ale včera jsem jí volala a chtěla se objednat a řekla mě, něco jako, že jí postihli démoni nebo tak něco a odbila mě, tak chci jinou v Brně, ale hledám holky : ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka Brno
Dobrý den,
našel by se tu někdo, kdo zná dobrou kartářku v Brně? Budu ráda i za sdílení zkušenosti, popř kontakt. Moc děkuji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja znam moc dobrou kartarku z Brna, slecnu Lenku, moc mila, takova od rany Slovenka, ktera vam rekne vsechno na rovinu. Vyklada doma v Cernovicich, kontakt na ni vam dam v DM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit