Kartářka - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobry den, muzete mi prosim dat kontakt na nejakou dobrou kartarku v Brne? Predem moc dekuji Katka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy83 Dobrý den mohla bych prosím poprosit o kontakt mockrát děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte někdo zkušenost s paní Vaculíkovou z Chodské ulice v Brně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
mohla bych poprosit o info k paní evě matulové? Měla by být z vyškova a nebo k paní Cvejnové? Ta by měla být z brna.
Chápu, že ne každému vždy vše vyjde, to si ani nemyslím, že je možné, ale ráda bych kdyby mi potvrdila nebo vyvrátila mé myšlenky - doměnky
Četla jsem tu, že ne všechny kartářky se dokáží napojit, tak jestli to nebudou vyhozené peníze. děkuji Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádost o kontakt
Dobrý večer. Mohl bych Vás požádat o kontakt na paní Blechovou z okresu Blansko, prosím? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohla bych poprosit o kontakt na paní Hedviku Musilovou z Rajhradu?
Budu vděečná za všechny doporučení dobrých kartářek..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dotaz
@orchidea2016 a nevíte náhodou jestli paní stále pracuje v tomto oboru? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy83 píše:
Ahojky, já znám, je to moje kamarádka a vykládá karty v Bohunicích doma, mám s ní ty nejlepší zkušenosti už jsem ji doporučila spoustu lidí a všichni byli maximálně spokojení, stojí 400Kč a sedíš tam hodinu, navíc výklad jde opravdu od srdce, kdyby jsi chtěla, pošlu kontakt. Katy
Dobrý den, můžu poprosit kontakt? Děkují
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marcela Juříková
Dobrý den, neví prosím někdo, zda paní Marcela Juříková z Bystrce stále provádí výklad karet? Pokud ano, nemáte někdo aktuální kontakt? (Ale prosím opravdu aktuální). Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka Mikulov
Ahojky holky, nemáte tady některá kontakt na kartářku do Mikulova, ale na tu cikánku?
Děkuji
- Citovat
- Upravit
Kartářka
Zdravim, pokud hledáte kartářku, tak vřele doporučuji p. Cibulková z Tišnova. Chodím k ní 12 let a stále mě svými výklady příjemně překvapuje.
MOHU DOPORUČIT.!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit