Kartářka - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.7.18 16:38

Ahoj,nevíte o nějaké dobré kartářce?..Brno-Vyškov..asi je těžké najít dobrou,ale i tak se ptám.. :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.18 23:54

Mám dlouholeté zkušenosti s paní Hedvikou Musilovou z Rajhradu. Nedám na ni dopustit. Katka K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.8.18 19:39
@Zuzmenda píše:
Ahoj holky, já byla na začátku září u jedné kartářky (jméno si nevybavím, ale mám ho v mobilu), na doporučení. Absolutně všechno, co mi řekla, sedělo…Nepotřebovala jsem radu do života, ale spíš jsem chtěla vědět, jestli je fakt tak dobrý anebo si bude vymýšlet. Popsala mi přesně vlastnosti mých rodičů, babiček, přítele, situace v rodině (a že to nebyly předvídatelné nebo běžné věci)…Předpověděla těhotenství (po roce a půl snažení jsem do měsíce od návštěvy otěhotněla), pak že obdržím velkej finanční obnos (za 2 měsíce se stěhujeme a kupujeme byt, od rodiny jsme dostali dost peněz a že se budeme stěhovat jsme se rozhodli v listopadu)…No bylo toho opravdu hodně, do čeho se strefila, když mi to říkala, tak jsem si klepala na čelo, ale jak se teď vše postupně plní, tak si jen říkám, to snad není možný, ona měla ve všem pravdu… :)Pokud byste měl někdo zájem o kontakt, napište do zpráv.
Platila jsem 400 a byla u ní hodinu.

Ahoj,prosim kontakt,dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.9.18 19:49
@If27 píše:
Ahoj :) mohla bych taky poprosit o cislo do sz dekuji :)

Ahoj, mohla bych taky poprosit o číslo na paní z Bohunic? Děkuji

úprava adminem - smazán email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
28.9.18 22:10
@sarula22 píše:
Ahoj,prosim kontakt,dekuji

Já taky prosím kontakt a kde přesně je v Brně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.11.18 09:59
@kopretina2000 píše:
Milá VD, zkusila bych paní Lenku Žilovou, tak jak doporučuje Katy. Osobně ji neznám, ale pročítala jsem si její stránky a jde z nich neuvěřitelný klid a síla. Občas nás život donutí přehodnotit to jak žijeme, zvláště pak u více éterických osůbek, protože se nám naši andlílci snaží říct, že můžeme být šťastní, stačí se jen rozhodnout. Karma a osud jsou určitě důležité z hlediska pochopení proč se nám to či ono děje, ale určitě by nás neměla strašit či přikazovat jak se máme chovat. Doporučuji Knihu Tajemství od Rhondy Byrne, jen tak na začátek…nebo DVD stejného jména, lze ho i stáhnout z ulozto.cz…

Muzu poprosit o kontakt na Lenku zilovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.11.18 11:51
@vkatarinav píše:
Mám dlouholeté zkušenosti s paní Hedvikou Musilovou z Rajhradu. Nedám na ni dopustit. Katka K.

Mate kontakt prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
3.1.19 22:38

Hledám paní kartarku z Brna. Vykládala karty na vrátnici v pekárně za ústředním hřbitovem. Bohužel jsem ztratila kontakt a jméno už taky nevím byla jsem u ní naposledy cca 5 let zpět a byla vyborna. Vše vyšlo, tak bych ji chtěla opět navstivit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.3.19 17:23

@laveva já bych prosila kontakt na p. Cibulkovou z tišnova. Máte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.19 09:55

@vanomis
Mám kontakt a pokud chceš, tak mohu kontakt poslat…
Jinak k paní Cibulkové jezdím už hodně dlouho a mohu ji s klidným srdcem doporučit.

• Citovat
  • Upravit
1
5.4.19 14:42

Dobrý den, chtěla bych poprosit o kontakt na paní Cibulkovou. Bohužel se mi nedaří ho nikde sehnat. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.4.19 14:58

Kontakt posílám do zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.4.19 05:08

Kartářka

@sarula22

dobrý den, mohla bych poprosit o kontakt.dekiji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.4.19 08:44

Posílám do zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
10.4.19 21:06

Holky a slyšeli jste někdy o pani Havránkove? Brno-Bystrc, kdysi jsem tam taky chodila ale nevím jestli to pořád děla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat