Kartářka - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky, prosím písneš mi číslo na tvoji kamarádku co předpovídá? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předpověd
Dobrý den, četla jsem zde, že si vykládáte karty sama, nevyložila by jte i mě? Pěkný den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Recenze na kartářky v JM kraji
Omlouvám se, že píšu anonymně, ale budu sem psát věci, které považuju za osobní, tak snad chápete… Mám teď dost komplikované a bez nadsázky zoufalé období a během něj jsem navštívila několik kartářek (v průběhu cca jednoho roku). Nesmějte se mi
, vím, že jsem praštěná.
Poprvé jsem byla u Kristiny Jakubíkové z Brna (cca listopad 2015). Vykládá tarotové karty. Schůzka s ní se možná spíš podobá amatérskému psychologickému sezení, což znamená, že jsem hodně mluvila o své situaci a ona k ní nejprve řekla svůj názor mimo karty a pak se koukala do nich. Tento přístup asi každému nesedí, zvlášť ne tomu, kdo jde ke kartářce s úmyslem ji „otestovat“. Myslím si ale, že v případě tarotových karet opravdu nějaké testování nemá smysl, tyto karty nemluví tak konkrétně jako například karty lenormand (piketové/žolíkové) nebo cikánské. Ostatně, já jsem se ani tehdy neptala primárně na budoucnost, mým hlavním úmyslem bylo porozumět chování a přemýšlení jednoho chlapa
. Zpětně posouzeno to vůbec nebyla špatná zkušenost a prakticky všechno, co mi Kristina řekla (včetně náhledu budoucího vývoje vztahu mezi námi), se nakonec ukázalo jako pravdivé.
V červnu 2016 jsem byla u paní Divácké v Židenicích. Četla jsem na ni několik recenzí na internetu a pak jsem dokonce zjistila, že u ní bylo osobně několik mých známých (recenze byly pozitivní). Věští z žolíkových karet (lenormand). Ano, prostředí je zvláštní, na druhou stranu tehdy v tom červnu jsem z ní měla dobrý pocit. Hlavně v tom smyslu, že mluvila stručně, jasně a bez zbytečného okecávání; díky tomu na mě působila věrohodně. Tehdy jsem ji nechala mluvit a měla jsem jen tři doplňující dotazy, částečně také proto, že jsem u ní dlouho čekala (přede mnou byly dvě paní) a už jsem se nemohla zdržovat (strávila jsem u ní max. 15 minut). Myslím, že se velmi trefila do popisu mojí tehdejší situace, i popisu mých příbuzných. Předpověděla mi, že vyhraju pracovní konkurz a že budu mít vztah („letní lásku“). Tohle vše se krátce na to splnilo: konkurz jsem vyhrála a potkala jsem i tu letní lásku, i když se mi to v danou chvíli jevilo jako totální sci-fi. Jenže… Protože tehdy v souvislosti s tou „letní láskou“ hovořila o „vztahu“ (neměla jsem pocit, že bychom s dotyčným dospěli do fáze „vztah“, ačkoli bych si to přála) a protože věci kolem konkurzu začaly být poněkud zamotané, vrátila jsem se k ní v srpnu, jestli by mi nemohla tu první předpověď upřesnit a nastínit další vývoj. No a v tom upřesnění se paní Divácká bohužel sekla: všechno, co mi předpověděla (ať už o té práci nebo o tom „vztahu“, jakože to bylo velmi pozitivní), bohužel dopadlo přesně opačně
. Podruhé jsem u ní strávila času podstatně více, věštila mi i z ruky. Pokud jde o cenu, nechává ji na vás. Občas někde čtu, že si paní Divácká píše kladné recenze na internetu sama na sebe. Dovolím si vyjádřit pochybnost. Je evidentní, že klientů má až až a rozhodně na mě nepůsobila dojmem, že by si potřebovala získávat další. I když se u mě netrefila, určitě je dost lidí, jimž její předpověď vyšla a kteří se k ní opakovaně vracejí.
V červnu 2016 a v srpnu jsem byla ještě u paní Dinušové v Husovicích. Ne ani tolik proto, že bych si chtěla testovat paní Diváckou, ale protože jsem nevěděla, zda se k paní Divácké vůbec dostanu (viz její „ne/objednací systém“
). Zajímavé je, že obě mi řekly (až na drobné detaily) v podstatě to samé. Co se týče toho konkurzu a práce, byla paní Dinušová poněkud skeptičtější v porovnání s paní Diváckou, pokud jde o ten „vztah“, tak předpověděla shodně optimistický až vědeckofantastický scénář
. Nemusím opakovat, že se to nesplnilo. Jen dodávám, že považuju za vyloučené, že by si o mě mohly vzájemně dát „echo“ (ani jedné jsem se nezmiňovala, že jsem byla u té druhé/že se k ní chystám; paní Divácká vůbec nevěděla moje jméno…).
Po této zkušenostmi s kartářkami jsem si tloukla do hlavy, jak jsem byla pitomá, že už nikdy nic takového. Je zajímavé, že lidi se často bojí, že se u kartářky dozví nějakou nepříjemnou předpověď, ale za sebe můžu říct, že úplně stejně nanic je slyšet, že věci dopadnou dobře a pak být zklamaná.
Shodou okolností jsme se o kartářkách bavily na podzim v ženskýma v práci a jedna mi vyprávěla o kartářce z Mikulova - Magdalena Danielová (Růžičková). Prý u ní byla loni s kamarádkou a oběma se všechno vyplnilo, prý byla až neuvěřitelně přesná. Hučela do mě, ať zkusím ještě tady tu do třetice, když teda těm předchozím dvěma ty předpovědi nevyšly. V říjnu jsem ji navštívila a odcházela totálně rozčarovaná. Paní Danielová mi totiž řekla to samé, co paní Dinušová a Divácká!!! Čili, že tu práci nakonec získám a že moje „letní láska“ nezůstane jen „letní láskou“. Opět považuju za vyloučené, že by si o mě mohly dávat nějaké echo. Spíš mám asi někde na čele napsáno „tohle mi povídejte“
. Anebo ty kartářky (pokud jde o vztahy) jsou schopné poznat, že se mi někdo připlete do cesty, ale bohužel už nevidí, že to je pouze jednostranná záležitost. Bohužel opět musím dodat, že vývoj pracovní situace je na pytel a „letní láska“ na mě zvysoka kašle. Kromě ní mi předpověděla, že potkám ještě jednoho muže do konce roku. Nevěřila jsem tomu a stalo se to, popis seděl až na jeden detail. Bohužel, co z karet nepoznala, že dotyčný o mě neměl a nemá zájem. Rozhodně ale nechci paní Danielovou hanit, jak jsem psala, jsou lidé, kteří u ní byli spokojení, takže možná je problém na mém přijímači. Výklad stál 500 Kč, věští z cikánských karet, byla jsem u ní cca hodinu. Mluví pomalu a rozvláčně. V hodně věcech se trefila (velmi dobře například odhadla povahu a situaci mých blízkých), ale něco jí ujelo (například nepoznala, že jeden z mých rodičů už nežije).
Suma sumárum, asi nejsem nejvhodnější adept na výklad karet. Problém také vidím v tom, že jsem se minimálně na výklady paní Divácké a Dinušové moc upínala (v případě paní Danielové jsem doufala, že mi konečně řekne PRAVDU, ne nějaké mazání medu kolem pusy, proto jsem také odcházela rozčarovaná a zklamaná).
Jinak před cca 12 lety jsem byla ještě u dvou kartářek. První se jmenovala Medková a bydlela v Černých Polích u Dětské nemocnice. Podle mě už nežije. Zpět posouzeno to bylo o ničem, obecné kecy, které mohou sednout na každého. Rok na to jsem ale byla u kartářky, jejíž jméno jsem bohužel zapomněla, v Husovicích na Hálkové (kousek od modlitebny Svědků Jehovových). Na tu vzpomínám do teď, trefila se v ročním horizontu až na jednu věc naprosto přesně. Věštila tehdy z žolíkových karet a kávové sedliny. Obávám se, že tahle paní už také nežije.
- Citovat
- Upravit
@Katy83 píše:
http://www.karetnivykladbrno.cz/vyklad-karet budete spokojená stojí 400Kč chodím pravidelně
Zdravím, nevíte jak dlouho se čeká na schůzku? Fojtík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, též hledám kartářku či kartáře. Brno
Prosím o kontakt do SZ Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy83 píše:
Ahojky, já znám, je to moje kamarádka a vykládá karty v Bohunicích doma, mám s ní ty nejlepší zkušenosti už jsem ji doporučila spoustu lidí a všichni byli maximálně spokojení, stojí 400Kč a sedíš tam hodinu, navíc výklad jde opravdu od srdce, kdyby jsi chtěla, pošlu kontakt. Katy
Ahoj
mohla bych taky poprosit o cislo do sz dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zminovane kartarky Bohunice a Bystrc
Ahoj holky, vyse v diskuzi jsem se docetla velmi dobre reference na pani Zilovou z Bohunic. Je ted ale cerstve na materske a vyklad karet ted nedela. Dala mi ale kontakt na svoji sestru z Bystrce, pani Jurikovou/Jurnickovou (omlouvam se, nepamatuji si presne jeji jmeno). Taky jsem tu cetla vyborne hodnoceni. Jela jsem za ni plna nadeje a ocekavani, ale od prvni otazky byla uplne mimo. Snazila se ze me vymamit alespon neco, ceho by se mohla chytit, ci na co navazat a odpichnout se dal, ja ji ale nic nerekla. Take jsem ji chtela tak nejak „otestovat“. Tak zacala strilet od boku a netrefila se absolutne v nicem.
Rekla mi, ze me vidi bez partnera (jsem vdana) a jestli uz mam za sebou ty dva porody (rekla jsem, ze ne), to, ze jsem tehotna nepoznala, ale rekla, ze to urcite bude v pristich letech (logicky zenske ve 30ti chteji deti) a ze prvni bude urcite kluk, ze to tam jasne vidi (cekame holcicku). A take spoustu dalsich veci, ktere vubec nesedely.
Nakonec jsem ji musela rict, proc jsem vlastne prisla, tak byla rozhozena, ze ji karty vubec nevysly. Na konkretni dotaz vysly uplne negativni karty, ona k tomu rekla akorat to, ze ji karty nedovoli se na tohle podivat a ze to je hrozne zvlastni..
Zkratka, odchazela jsem uplne zklamana a rozlozena.
Nevim, zda treba nekdo jiny u ni mel vetsi stesti, ale mne by bylo lip, kdybych tam nesla ![]()
- Citovat
- Upravit
Byla jsem u paní Juříkové v prosinci loňského roku. Taktéž na základě recenzí tu na emiminu.
Anonymní z 12.8.: Můžu se zeptat, kdy jsi u ní byla Ty?
S ohledem na tu dobu si už bohužel úplně nepamatuju na detaily, spíš na celkový pocit z ní, který nebyl špatný. Zdála se mi opravdu milá, chápavá a možná víc psycholožka než kartářka. Mně asi hlavně pomohlo, že jsem s někým mohla o svém problému mluvit otevřeně a ty karty jsem, když si to tak vezmu, ani moc nebrala vážně.
Jinak, pokud jde o věštění, neřekla bych, že se netrefila, přinejmenším pokud jde o minulost a současnost nebo o popis mých blízkých (manžel, děti…). Na druhou stranu ale, já k ní byla otevřená a „netestovala“ ji. Jestli mě ale paměť neklame, tak ze mě ani nic vyloženě netahala, mluvila první a pak jsme to jakoby „dolaďovaly“ tím, že jsem jí tu a tam opravila v nějaké nepřesnosti. Nemůžu říct, že by byla mimo mísu.
Co se týče budoucnosti, když se nad tím zamyslím, tak toho vlastně moc neřekla. Ta hlavní záležitost, kvůli které jsem tam přišla, měla v průběhu roku ještě nabrat nějaký vývoj a tam mi řekla, co přibližně čekat (sedí), ale zároveň mi řekla, ať pak zase přijdu, že se na tom podíváme znovu. Dále, pamatuju si, že mi říkala něco, co se týkalo vztahů a práce, co se zatím asi plní (je to delší proces), ale něco (ještě?) ne.
Platila jsem 600 Kč, strávila se mnou víc jak hodinu.
Když už sem tak píšu, máte někdo zkušenost s paní Smíškovou z Předklášteří u Tišnova? Četla jsem na ni na netu pozitivní recenze, ale dnes už jeden neví, jestli si to na sebe ty dámy nepíšou samy.
- Citovat
- Upravit
@SoMii Můžu se zeptat, proč hledáš kartářku, když jsi psala, že jsi byla velmi spokojená s paní Diváckou a paní Norisovou? Prosím neber to jako nějaký rýpanec, ale jen čistě ze zvědavosti - stalo se snad něco, kvůli čemu jsi na ně změnila názor?
- Citovat
- Upravit