Kartářka - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Takže přes telefon je to taková lepší alternativa než písemně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luthy píše:
@Edita27
na toto je ťažko odpovedať. Ale na začiatku stojí úmysel. úmyslel človeku pomôcť nie z neho zodrať kožu aby platil a platil.
Ak sa v danom čase k tebe dostanú otázky od toho človeka, trebárs mailom, vyžarujú energiu ktorú pri písaní do nich pýtajúci sa vložil. Takže toho človeka nemusíš mať pred sebou. Máš ho ale v inej energetickej podobe.
Takže mu odpovieš. Ak je to cez telefón to už je priame spojenie i keď nesedí oproti vám. Ale na začiatku vždy stojí úmysel a energia pomôcť.
súhlas a nemože byt prvá veta hovor vás bude stat 100 Kč / minuta…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Edita27
nemyslím si, skôr je len rozdiel v tom že toho človeka počuješ a môže ti ešte výklad doplniť, kým pri písomnom vypracovaní máš len tie jeho pôvodné otázky. ale myslím, že sa to v ničom inom nelíši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy83 píše:
Ahojky, já znám, je to moje kamarádka a vykládá karty v Bohunicích doma, mám s ní ty nejlepší zkušenosti už jsem ji doporučila spoustu lidí a všichni byli maximálně spokojení, stojí 400Kč a sedíš tam hodinu, navíc výklad jde opravdu od srdce, kdyby jsi chtěla, pošlu kontakt. KatyDobrý večer, moc bych prosila o kontakt. Děkuji. Eva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eva59 Dobrý den, určitě, je to slečna Lenka Žilová, telefon: 608522394
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, nutně hedám někoho, kdo má kontakt na kartářku Radku v Brně, na ul. Dobrovského. Nedělá jen karty, ale také aktivaci čaker a rozbor zdravotního stavu. Telefon mě vymazal všechny kontakty. Děkuji za radu. Hezký den všem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kartářka Brno
@Katy83 Dobrý veřer, opravdu děkuji moc. Pak dám vědět jak jsem byla spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy83 ahooj mohla by si me prosím taky poslat kontakt? na kartařku??
nebo to je ta paní Lenka Žílová?? moc děkuju Darina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@darinka23 Ahoj, ano je to Lenka Žilová viz kontakt výše. K.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy83 Ahojky denska jem teda na 17 hod objednana..
jen nevim adresu
ješte me ji paní Žílová nenapsala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@darinka23 Běloruská 20, Brno - Bohunice
Dejte pak vědět, jak se Vám to líbilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy83 určite napišu
sem moc zvědava sestra je taky kartařka už s kartamy atd. pracuje víc jak 9 let
ale zna te to není nad to jít k cizímu
ješte jendou moc děkuji za kontakt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy83 Ahoooj tak jsem byla u P. Lenky Žílové a opravdu musím pochválit je užasnáá…
velice příjemná a co se týče výkladu prostě super opravdu bylo videt že říka pravdu a ne to co chce zakaznik slyšet
DOPORUČUJI!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy83 chtela jsem se zeptat moje mamka by chtela jit na karty ale nikdy jindy než o vejkendu nemuže… myslíte že by mohla??? kujuuuuuuu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit