Kartářka - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kontakt
Já bych ráda kontakt na tu kartářku od laveva
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mohl bych taky dostat kontakt na Vaši zmíněnou kartářkau? Prosím pošlete mi ho na email ****@seznam.cz":https://www.emimino.cz/…il/seznamcz/ dikx
edit admin: e-mail
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strašně moc doporučuji paní Jurikovou z Bystrce (byla jsem u ní). Úžasná žena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smutnalucy píše:
Strašně moc doporučuji paní Jurikovou z Bystrce (byla jsem u ní). Úžasná žena.
Ona ale bere myslím 600 Kč
ale je dobrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja u ni byla pred 14dny a taky bomba. urco jeste pujdu a zase k ni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, potřebuji fakt hodně dobrou kartářku. Pište, která se vám osvědčila a předpověď se vyplnila. Té paní Žilové jak ji tu několikrát zmiňujete jsem volala, ale že už to nedělá což mě mrzí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paní Světlana, najdete ji na kartářka Plus. Bomba! Řekne vám i čas, kdy se co odehraje.pro mně jednička.
- Citovat
- Upravit
Ahoj
hledám ted aktuálně kartářku a jsem z Bohunic, tak mě zaujal tvůj příspěvek. Mohla bych poprosit o tel. číslo?
Dani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky ![]()
Mohla bych poprosit o tel, číslo na tvoji kartářku? Ráda bych se objednala. Dani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší kartářka je v Mikulově. Z Brna jsem za ní jezdila s kámoškou, která má neustále chaos ve vztazích a životě vůbec… Jednou za rok tam vždy jedu s ní, aby tam nebyla sama a nechám si vyložit taky. Mně se trefila úplně ve všem, co v budoucnu život přinesl. A hlavně, pokud mám konkrétní otázku, vždy ji na přímo zodpoví…Žádné nicneříkající všeobecné odpovědi. Při placení Vám řekne „kolik dáte, tolik dáte“, takže dáváme 300-400 kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@orchidea2016 píše:
Nejlepší kartářka je v Mikulově. Z Brna jsem za ní jezdila s kámoškou, která má neustále chaos ve vztazích a životě vůbec… Jednou za rok tam vždy jedu s ní, aby tam nebyla sama a nechám si vyložit taky. Mně se trefila úplně ve všem, co v budoucnu život přinesl. A hlavně, pokud mám konkrétní otázku, vždy ji na přímo zodpoví…Žádné nicneříkající všeobecné odpovědi. Při placení Vám řekne „kolik dáte, tolik dáte“, takže dáváme 300-400 kč.
Ahoj jsou tam dvě, Stroblova a prej ještě jedna… O kterou tedy jde? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napište mi do emailu, kdo má zájem o kontakt na dobrou kartářku, poslu kontakt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit